*Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (6)*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

olivia, la leeloo lasa DPN 06.11.2008. ca atunci se implinesc cele 40s, oricum pe parcursul sarcinii se mai poate modifica DPN-ul.

dragele mele, eu o sa plec acum, ma duc sa-mi iau analizele si sa ma duc si la dr. cu ele. va pup pe toate si va doresc o seara minunata.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Felicitari tuturor ca avem si noi cont comun!! Mary sa mai scrii cateva mesaje daca e cazul sa scapi de moderare? Nu-sh nu ma pricep.
almiona n-am avut net toata ziua si nu mai apuc sa citesc din urma. totul bine cu tine, da? Nu mi-ai zis daca ai fost la dr. si cum ti s-a parut.
Mav sper sa termini repede toate proiectele ca sa te mai poti gandi si la lucruri frumoase, sa visezi numai lucruri frumoase ca sa ii transmiti lui bebe. Asa mi-au zis toti

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

fetelor, eu am avut o zi extrem de proasta!
mi-a intrat in cap ca am sarcina cu "ou clar" si nimic mai mult!
si parca sa-mi dea peste nas Bb, toata ziua am avut o stare de moleseala, ameteli mari si parca parca o greata difuza si permanenta!
plus ca azi nu am avut pofta de mancare deloc!

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg

Mirunica, te asteptam

yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Felicitari tuturor ca avem si noi cont comun!! Mary sa mai scrii cateva mesaje daca e cazul sa scapi de moderare? Nu-sh nu ma pricep.
almiona n-am avut net toata ziua si nu mai apuc sa citesc din urma. totul bine cu tine, da? Nu mi-ai zis daca ai fost la dr. si cum ti s-a parut.
Mav sper sa termini repede toate proiectele ca sa te mai poti gandi si la lucruri frumoase, sa visezi numai lucruri frumoase ca sa ii transmiti lui bebe. Asa mi-au zis toti

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
8+

Te pup alinush, eu ti-am raspuns si atunci. Am fost si ieri la eco si fasolica a crescut la 5,77 mm. Deci e bine. Am foost pana acum la 3 dr. Imi doresc in contnuare sa ajung si la Tutu, dar nu am avut cand. Acesti 3 medici la care merg imi sunt f la indemana. Ideea e ca in mare ei sunt de parere ca pana la 12 saptamani bebele trebuie sa se lupte singur sa supravietuiasca. Spune-mi, tu de ce faci pregnyl?
Poate ar trebui sa fac si eu?
pup toate fetele

6+

Mergi la inceput

diana, bine ai venit printre noi!

Mirunica, te asteptam

teste de sarcina

6+

Mergi la inceput

Miruna, ce-i cu tine de iti vin ideile astea?
Nici macar nu ai facut eco transvaginala. Nu cred ca iti fac bine gandurile astea. De ce nu te duci frumusel sa-ti faci undeva o eco transvaginala ca sa te linistesti si sa nu te mai stresezi atat? Cat ai fi de priceput pe eco si imagistica, nu ai cum sa te exprimi despre o sarcina asa mica facand eco abdominala

7+

Mergi la inceput

cred ca o iau razna....acum ma linistesc, peste 5 minute iar imi vin idei traznite!

pentru echo transvag. astept sa merg la doctorita mea

Mirunica, te asteptam

teste de sarcina

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

miruna, iti faci prea multe griji si iti faci rau singura stresandu-te.
fetelor mie mi-a fost tare rau astazi, am zacut efectiv.Oare cand imi trec starile astea de rau pt ca sincer NU mai pot !!!!!!!! Nu mai sunt in stare de nimic, nici macar un pai sa ridic in casa, nu mai am chef de nimic......

Brie 7+ si 5 ani

Mergi la inceput

Eu, decat sa stau in asa un stres, prefer sa fac o eco, indiferent unde ca sa ma linistesc si imi incarc bateriile pt inca o perioada de timp. Poti si tu Miruna sa mai faci o eco pana te duci la dr ta ca nu ai nimic de pierdut

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

almiona, n-am mai avut nicio pata de atunci. dimineata am varsat apa... apoi toata ziua am avut o greata continua, pana acum... cand am rontait chipsuri si am baut cola. ...si sunt balonataaa...
...si-s necajita pt puiul meu, care are bubite (basicute) peste tooot si e marait si carait si nu vrea sa manance ce-i ofer.... si mi-a facut si un pui de febra, care clar nu-i de la varicela... probabil e de la raceala, ca micul este si putin mucos. vorba aia: "toate bubele rele, in babei mele".
in rest, toate bune si frumoase. dupa doua zile de stat inchisa in casa, cand am mers adineauri pana la piata, parca eram beleuza...
stati linistite, eu va citesc, dar nu ma simt in stare sa va scriu in parte, chiar daca-s acasa cu/pt seb, nu am concediu, lucrez...

7+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput