*Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (6)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

mcrissa, eu am avut 4 teste pozitive si chiar cred ca primul test facut acum o saptamana si o zi era doar la 7-8 zile de la conceptie (eu zic ca l-am proiectat pe 8 martie )iar miercuri mi-a iesit si beta hcg-ul 1500 si asta nu minte. eu zic sa ti-l faci si tu (testul asta de sange).
mie luna trecuta "mi-au venit uratii" de februarie, la 36 de zile, ciclul meu fiind de 32, deci cu intarziere, iar testele facute atunci mi-au iesit negative si am fost foarte dezamagita. luna asta am fugit la farmacie si mi-am luat acid folic si 20 de teste de ovulatie (am dat 60 de lei pe ele ) si eram hotarata, ca sa-mi nimeresc ovulatia, sa le fac in fiecare zi dupa ce urma sa-mi treaca uratii de martie. dar luna asta, in a 30-a zi de ciclu am avut un feeling si fara sa-i spun sotului sau altcuiva, mi-am facut un test.... si SURPRIZA!!!!! credeam ca vad dublu si ca am halucinatii din cauza ca ne doream mult bb asta!!!!! si uite asa am ramas cu testele de ovulatie.... pt urmatorul bb cred asa ca fa-ti testul de sange (beta hcg) care o sa te coste cam 50-60 lei dar merita! daca nu e, nu fii supi! iti trimit eu testele si aplici metoda mea cand iese testul de ovulatie pozitiv.... la treaba! si sunt sigura ca iese ceva! pupici si s-auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

mcrissa, dar nu mi-e teama ca fac eu bube. oare bb n-ar putea fi afectat chiar daca nu fac eu bube (desi mama insista ca eu NU am avut varicela in copilarie)?! totusi e vorba de un virus....
nu vreau sa va stresez si pe voi, dar chiar n-am cu cine sa vorbesc si eu, sunt "singura", inchisa cu fii-miu in casa de o saptamana... mi-e mai greu decat ma asteptam...

8+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

mav daca nu faci tu bube riscul e zero.nu are cum sa ajunga nimic la bebe.stiu ca sora mea a vorbit atunci cu mai multi doctori ca era tare speriata saraca.pai daca nu ai vorbi cu noi, atunci cu cine?

Cristina, sigur in curand sunt inca un mormoloc, neconfirmat la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

mcrissa
mav daca nu ai facut acum cand baiatul este bolnav boala (eruptia) eu stiu ca BB nu este afectat.
maryb multumim pt. noul capitol!

Mergi la inceput