*Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (6)*
Raspunsuri - Pagina 21
Maria_K spune:
mcrissa, nu fi nelinistita! programeaza-te la gine sa-ti fac o eco intravanilala si vei scapa de incertitudine. eu cand am fost la eco marti (intravaginal) nu a vazut nimic doctorul, iar endometrul la mine era de 1 cm. o sa mai merg marti , sapt viitoare iar si sunt convinsa ca o sa-l vada acolo. asta vreau sa cred si asta e cel mai bine pt mine sa cred. te sfetuiesc sa faci la fel! :) sigur o sa fie bine!
anes spune:
leeloo5979 Vai ce experienta
! Asa este la noi. Nu se pune prea mare pret pe om. Imi pare bine ca ai ramas, desi iti spusesem sa te odihnesti in patu tau. Insanatosire grabnica sotului tau!
mcrissa daca nu mai ai rabdare, fa o intravaginala, desi eu cred ca trebuie sa te linistesti si sa mai astepti sa vezi ce se intampla. Bafta!
maryb spune:
buna dimineata gagici burticoase.....
azi am schimbat semnatura...

....la mai mare....
leeloo, ce naspa ti-a fost ziua de ieri, bine ca ai ramas cu sotul tau in spital. ii doresc insanatosire grabnica si tu sa ai grija de tine si de bobita ta. 
va pup pe toate si va doresc o zi minunata.
maryb
8+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
ralu23 spune:
quote:
Originally posted by maryb
buna dimineata gagici burticoase.....
azi am schimbat semnatura.......la mai mare....
leeloo, ce naspa ti-a fost ziua de ieri, bine ca ai ramas cu sotul tau in spital. ii doresc insanatosire grabnica si tu sa ai grija de tine si de bobita ta.
va pup pe toate si va doresc o zi minunata.
maryb8+
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
La mai mare! Doamne ajuta la toate! Va pup si va doresc un weekend linistit!
mav spune:
Salut!
leeloo, multa sanatate si pt sotul tau si pt tine! ooofff....prin ce sperietura ati trecut...![]()
Bun venit noilor burtici!
Mary, te rog sa-mi trimiti si mie parola de la contul comun, uite azi as fi putut deschide noul capitol... ca asta e full.
Alexa, cand n-o sa mai functioneze cu apa (stiu eu ce-ti zic, ca nu o data am varsat de la apa
), incearca sa rontai niste covrigei inainte de a te ridica din pat, o sa fie putin mai bine!![]()
Eu am stat toata ziua in pat azi... m-a trezit cu o durere de mijloc ce nu vrea sa cedeze... Or fi rinichii... ca nu prea pot sa beau lichide si... sigur m-am deshidratat...
Stiti ca nu am voie sa-l spal pe Seb cat timp are bubitele de varicela... Ei bine, azi am varsat cand i-am mirosit parul...
M-am saturat de starea asta...
Abia astept sa ajungem in trimestrul al doilea de sarcina!
8+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
maryb spune:
maria_k mai ai putin si scapi de monitorizare. Iti tin pumnii pentru urmatoarea eco.
ralu23 te-am trecut pe listuta.
mav ti-am trimis PM cu parola. Am deschis eu capitol nou acum.
vrajitoarea imi pare rau ca inca ai probleme cu micutul de la decalotare. Sper sa-i treaca cat mai repede.
fetelor, am deschis capitol nou insa vad ca tot e moderat. Va astept la un nou capitol dupa ce apare si mesajul prin care va invit la capitol nou.
pupici.
maryb
8+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mav spune:
mary, multumim frumos pt noul capitol!
eu sunt morcovita tare... am citit http://www.copilul .ro/index.php?s=2_1&p=3&id=2972 ca abia pe la 18-20 de sapt. se pot evidentia posibile malformatii date de virusul varicelo-zosterian...
nu stiu cum voi rezista in stresul asta...
8+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mcrissa spune:
vroiam sa scriu la subiecul nou, dar se pare ca inca nu e aprobat de moderatori![]()
Maria K , dar tu ai avut test pozitiv?ca l-a mine testele sunt negative, sau apare o umbra, dar dupa o ora.si eu sper ca este bb in burtica, dar nu vreau sa-mi fac sperante prea mari ca sa nu pic de sus.niciodata nu m-a intarziat asa de mult.azi sunt Z35.m-am programat si eu pentru vineri pe 28 martie la doctor la ecografie intravaginala.pe 30 este ziua mea, poate bebe sta ascuns ca sa-mi faca un cadou de ziua mea
anes te-am mai felicitat la un subiect, dar nu pot sa ma abtin sa nu te felicit si aici pentru inima puternica a lui bebe
maryb
la cat mai multe saptamani magice!!!
Cristina, sigur in curand
sunt inca un mormoloc
in asteptarea mormolocului
mcrissa spune:
mav nu-ti mai face griji ca nu e o regula sa faci si tu.sora mea era insarcinata in 14 saptamani cand aveam eu varicela si am stat in aceeasi casa 3 zile pana ne-am lamurit ca ce am eu e varicela si cu tote ca nu a avut cand era mica nu a facut varicela.ea a mers si a vaccinat fetita care avea atunci 3 ani si nu a facut nici ea.dr i-a spus ca daca o vaccineaza inainte de eruptie, chiar daca a contactat virusul nu mai face boala, sau face o forma foarte usoara.
Cristina, sigur in curand
sunt inca un mormoloc
in asteptarea mormolocului