Hair stylist pentru permanent spiralat

Hair stylist pentru permanent spiralat | Autor: Val_

Link direct la acest mesaj

Buna,

Am un par subtire, care se ingrasa repede si care nu se aranjeaza deloc.

Si desi am o experienta foarte urata vis-a-vis de ondulatul permanent ma gandeam ca trebuie sa existe cineva care sa poate sa il faca si cum trebuie.

Asa incat va rog, mai ales pe cele care au trecut prin acest procedeu (inclusiv pe cele carora nu le-a iesit) sa ma sfatuiti si eventual sa imi faceti o recomandare catre cineva.

Eu am parul nevopsit, de lungime medie si as vrea niste onduleuri mari, in nici un caz gen oita.

Mutimesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Cam greu e cu permanentul acesta. Ce pot sa iti spun e ca am avut experiente foarte neplacute in trecut, am incercat de cateva ori si niciodata n-a iesit ce as fi vrut eu, dimpotriva a fost un dezastru. Insa m-am lecuit, pot sa spun ca niciodata n-am sa-mi mai fac permanent. NEVER.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

O, Doamne, Val...Nu permanent spiralat!!! Nu se mai poarta de foarte mult timp (adica este cat se poate de demodat) si iti si strica parul...si in general nu se mai poarta permanentul...nu-ti poti fila cumva parul sa se indeseasca? Ajuta si "suvitele" mai deschise, dau senzatia de par cu mai mult volum...
Numai bine,
Oana

Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...

SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Da , veti dreptate si eu sunt foarte in dubiu cu chestia asta. Dar nu stiu ce sa mai fac sa imi stea si mie OK parul. Poate stiti macar pe cineva care tunde bine ca am si la capitolul asta niste experiente....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Nu stiu ce sa-i faci parului, dar daca tii la el, nu-i face permanent. Ala gen oaie se poarta numai la cucuoane, iar permanent cu bucle mari nu exista, cind parul arata bine e aranjat cu bigudiuri sau cu peria! Nu te lasa pacalita de vreo coafeza care-ti promite minuni pentru ca solutia aia nu face decit rau parului. Mai bine te vopsesti si il tunzi in asa fel incit sa capete un pic de volum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

De acord dar unde sa ma tund? Vreo sugestie?

Dar fara Cristi Pascu, Radu Serban si alti hairstylisti de "marca".

Mergi la inceput