*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

In sfarsit am gasit si eu solutia pentru mers la wc... Nici iaurt, nici smochine, nici miere, ci piersici confiate.... Cred ca o sa il cam doara burtica pe bb la noapte... Ca erau duuuulci...

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

hai sa va zic ce a facut daria acum:a papat 150 ml laptic si a adormit....eu mamica cu simt de raspundere pun fata pe umar ca sa scoata aerul.....si o tin,o tin,ea doarme....si deoadata face "bac" dar s-a speriat mititica si s-a trezit.mai fetelor si avea o mutrisoara asa haioasa ca era mirata si nu stia ce s-a intamplat,ce s-a auzit!!!apoi s-a culcat linistita la loc,dar eu radeam sa ma prapadesc nu alta!mama zapacita,ce sa mai zic?
hai ma si nu sta nimeni in zona brancoveanu-sura mare-tineretului???

gabrittza si Daria Maria www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

fetelor va multumesc pentru aprecierile fata de pozele lui Yasmin, ca si ea ca si cei lalti clopotei sunt niste frumosi si asa cum a zis colega mea am stiut sa muncim sa-i concepem

ramonab, eu le trageam vreo doua la babetele alea, dar cum au spus si fetele i-l ca pe un compliment

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by andradda

Buna fetelor !
Cu toate ca nu prea am timp sa va scriu, sa stiti ca va citesc in fiecare zi si am tot vazut pozele clopoteilor nosti frumosi, si va felicit pentru frumuseii care au crescut.
Bblina mea a facut azi kk verde cu bobite galbene (scuzati descrierea) si sunt putin ingrijorata..oare sa fie de la ceiutz? ii dau baby drink. E cazul sa sun pediatra? Va rog dati-mi un sfat sa ma linistesc . va

Bobitele galbene sunt de la lapte, nimic alarmant. O sa mai faca asa din cand in cand.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Mitshu, felicitari pentru cele doua luni \si cresterea "ca la carte". eu am intrebat pediatra cat timp ii mai dau Vigantol si a spus ca pana la 2 ani se da. acum m-ai pus pe ganduri.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ceska, ce frumos e puiutul tau, si ce bine doarme el in masina, iti vine sa-l tii numai in brate cand il vezi atat de dulce

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

nemaryyyyy, se daaaaa!!!! La mine e vorba ca eu ii pipaiam mereu fontanela si vedeam ca e din ce in ce mai mica... Si am citit ca limita inferioara pana la 6 luni e de 2.5 cm... La noi are sub 2, cred ... Si cand am vazut ca de la o zi la alta se "strange", mi-am dat seama ca asimileaza Ca super-bine, mai bine decat ar trebui.... Si nu i-am mai dat nici calciu, nici D3 (Vigantol), ca risca sa nu i se dezvolte creierul ca-lumea daca se inchide cutia craniana deja.. Trebuie verificat! Asta nu inseamna ca daca asa e situatia la noi, aveti si voi la fel! Tu da-i, daca a vazut-o doc si a zis ca e ok!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Sal'tare! Sa zic si eu doua vorbulitse, apoi va pove' de noi:

miki, am vb si cu doc despre miere, si la cat pun eu (manjesc pe suzi o data pe zi, adica 2 - 3 picaturi...), nu-i pericol. Atata doar ca ii dau o saptamana, apoi iau o pauza, si tot asa... Sa vedem cum reactioneaza in the long run.

[

Carmiliaaaa, dupa juma' de zi fara formula n-a mai avut chef de somn,era agitat,a stat treaz mai mult ca de obicei => doooh, forumula e mult mai satioasa... D'aia doarme ca valiza-n gara! Tu ce crezi. Ca un bb mananca si doarme se scoala iar papa si iar somn???? Mai sta si el treaz, si se intampla ca atunci cand sta treaz sa mai aiba si colici... Tu ii dai formula pana tace si de la colici si de la tot??? Pe tine daca te doare maseaua mai reusesti sa adormi??? Daca te dopeaza cineva, da... DECI: e normal sa stea treaz, Conrad sta si de la 8 dimineata la 9 seara (baieee ) treaz, daca nu l-as scoate afara la plimbare ar atipi max. o ora adunat, plus cu ce doarme noaptea... ar iesi 12 ore pe zi, ceea ce e foarte putin la varsta lui, dar astea-s colicile! Nu imi fac probleme, ca ia in greutate. E vioi, etc. So: laptele tau! NORMAL CA O SA SCADA PRODUCTIA. O SA AJUNGI SA NU MAI AI DELOC. MULGE-TE LA O ORA DUPA FIECARE MASA. PARE UN EFORT URIAS DAR IN 3 ZILE O SA AI LAPTIC! Frate, prea repede va aruncati pe formula... Nu mai pot de oftica!!!

Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Aici te contrazic : un bebe pana in 3 luni care nu doarme in timpul zilei minim 3 ore chiar daca sunt fractionate in 2 reprize nu-i ok si nu este vorba neaparat de colici . Colicii se fac in special seara nu pe parcursul intregii zile. Asa incat este foarte posibil ca bebe sa planga de foame.
Nu cred ca o mamica nu recunoaste plansul copilului ei .
Iar un bebe care nu doarme destul nu acumuleaza suficienta hrana fiind obosit si agitat.

Eu sunt pro alaptat, inca prestez de zor in acest sens insa nu as putea sa spun " mulge-te si vei avea laptic" deoarece asta nu este o solutie universala din pacate.
Fiecare isi cunoaste limitele si mai mult isi cunoaste copilul astfel incat poate sa opteze pentru solutia cea mai buna.
Daca noua ne-a fost relativ usor sau ne-am acomodat mai bine cu alaptatul nu inseamna ca pentru toata lumea este la fel. Eu am fost si de cealalta parte a baricadei la primul copil si stiu cat de groaznic de greu este sa alaptezi cand nu exista suficient lapte

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Eu am fost si de cealalta parte a baricadei la primul copil si stiu cat de groaznic de greu este sa alaptezi cand nu exista suficient lapte

Sunt de acord cu tine. Am simtit si eu pe pielea mea.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Lala_D, nu stiu cum e sa ai probleme grave in acest sens, e drept, dar stiu ca sunt multe mamici care chiar se lasa usor convinse de formula, o "incearca" o data pe motiv ca "nu pot lasa copilul sa moara de foame", uite-asa ajung sa inlocuiasca o masa... doua... noua... In fine, nu mai comentez acest aspect, e alegerea fiecareia, treaba lor ce vor sa faca cu copiii lor! Dar de ce un bb care nu doarme 3 ore nu e ok? Si daca Conrad nu face colici noaptea si face doar ziua (si am intalnit multi - David, Rares, etc, etc.) si nu doarme decat fiindca il scot afara (am avut zile in care a stat in casa si a fost show de dimineata pana seara. Si a dormit mai multe reprize de cate 10 minute) ce e anormal la el? E dus cu pluta? Mie mi se pare un bb ok, am eu cateodata indoieli cu privire la reflexele lui, auz vaz etc. sau aveam, ca acum vad ca "functioneaza" din toate "incheieturile" . Dar nu mi se pare ca are ceva, plus ca e in grafic... Nu te supara pe mine, dar de unde ai scos-o p'asta cu 3 ore, altfel nu e ok? Stiu ca ai experienta si nu vreau sa par impertinenta, dar as vrea sa stiu sursa ca sa ma documentez mai mult... Chiar m-ai pus pe ganduri...

Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput