*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

salut, zuzici!
bebele meu nu a facut kk de 48 de ore. oare sa incerc cu supozitor? sau sa-l mai las o zi?
nu pare sa-l deranjeze nimic, nici burtica nu il doare, e vesel, ride si maninca mult!!!! (de la sin + completare cu formula seara)

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

anca.b lasa-l inca putin.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b3.lilypie.com/A2Xhp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

Honey eu am dat "de usor" cand am dus-o la gradi....raiul pe pamant...clasa I a fost extrem de obositoare pt mine nu pt copil...din clasa a II-a am dat iar de ushor iar acum in clasa a III-a...am luat-o de la capat cu Tudor...peste 3 ani cand merge la gradi Ozi va fi in plina pubertate...astept sa ma relaxez la pensie dak nu voi trece preA rapid bona la nepoti...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

mamica nerelaxata si puii ei
semneaza: o mamica la fel de "incordata"

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Monica (doc) cu siguranta se cere fusta scurta si replici pe masura Imi pare rau, ieri nu am mai putut intra pe net, din cauza de calculator, pe o parte si din cauza de bebe plangacios, pe alta parte Si acu se plangaceste

Fata mea are si ea probleme cu mucisorii din fundul nasului si am patit-o ca s-a sufocat de cateva ori din cauza lor, noroc ca am fost pe faza. I-am scos cu batista bebelusului mucisorii, dar tare se supara si se trage inapoi. Cred ca nu o folosesc eu cum trebuie, ma gandesc oare trebuie folosita o putere mare la aspirator, ca sa-i trga mai repede si mai eficient? Ca eu o folosesc pe cea mai mica si dureaza mult si se enerveaza

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

laurici, nu stiu daca ti-au raspuns fetele ca nu am citit decat pana aici dar asa am patit si eu cu eleni...

si la mine, la puterea minima de abia scoteam secretiile din nasuc..
la putere mai mare - normal ca ies si cei care sunt mai "la fund"..
grija mare totusi sa nu dai puterea prea mare.. eu i-am scos astfel si cateva firicele de sange.... cred ca i-am spart vreun vas....

eu am scapat de mucisori in urma administrarii in 3 zile cate 1/2 doza de osciloccocionum... asta dupa ce ma chinuisera mucisorii mai mult de o saptamana...
insa, astazi am fost la un alergolog cu ea pentru ca are niste bubite pe fata, cap si gat si mi-a spus ca este posibil sa fi facut alergie la medicamente...
dr. s-a mirat ca mi-a fost prescris oscilo la copil asa de mic... dar diagnosticul de pe reteta este dermatita atopica...

fetelor, a mai dat cineva osciloccocinum la bebelus ???

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Gabritza ai dreptate ca seamana...mie multi clopotei mi se pare ca seamana cu Thea toti sunt niste frumosi, normal
Lala20 am vazut pozicile cu fetita in rochita si e frumoasaaa, imi vine sa o pap
Irlandeza ma bucur ca te-ai lamurit cum sta treaba cu batista bebelusului! Toti din familia mea si prietenii sunt speriati ca ce-i fac eu fetei la nasuc cu aspiratorul
LauraD parca tu ziceai ca ti-au ascuns batista bebelusului sotul si mama ta? Sau LalaD? Nah ca m-a lasat memoria!

Zuzici, fata mea ne-a tras tzeapa cu baitza in seara asta: doarme de la 7,30....am fiert apa, am pregatit tot si ea nik! Doarme in balansoar! Faza durere e ca m-a speriat ingrozitor, de era sa mor de inima: m-am dus la ea si mi s-a parut palida, palida...i-am pus oglinda sa vad daca respira si nu s-a aburit....am crezut ca-mi sta inima si am pus mana pe capul ei si i l-am miscat destul de puternic si ea il lasase moale si se misca dintr-o parte in alta, dar nu s-a trezit! Ma credeti ca am simtit un junghi in inima? Am crezut ca a murit Doamne iarta-ma si pazeste-ma! Norocul meu ca o deranjasem asa de tare ca s-a foit si m-a linistit, dar imi venea sa plang!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Nuuu... nu mi l-au pitit mie.
De altfel, noi folosim batista bebelusului de vreo 2 ani la dimitrakis asa ca suntem obisnuiti cu ea si o iubim

Te cred ca te-ai speriat tare rau cu micuta theuta care dormea profund... Am patit-o si eu!
Si, stai sa vezi... asta este doar inceputul spaimelor pe care ni le vor "procura" copii nostrii...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by zeririlouiza

Am tot vazut pozele clopoteilor nosti frumosi, ma-m tot uitat la toate si va felicit pentru frumuseii care au crescut, si ma-m gandit sa mai pun si eu poze ca am ramas in urma[/green]

Scumpa de ea, ce grsunica e.... Si aici seamamna f. bine cu bunica : http://good-times.webshots.com/photo/2177169720102867712wUyhyO

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Buna seara, doamnelor!
Mi-a soptit o viorea ( irinouka) ca a intrebat cineva de mine. Indata am inceput sa ma simt importanta si indispensabila () si zic hai domne, sa intru putin pe net, sa nu las lumea sa se ingrijoreze degeaba...
Lasand gluma la o parte, nu mai am timp, nici un pic, si atunci cand prind cate un moment liber mi-l petrec motaind pe vreun colt de canapea si tresarind la cel mai mic sunet de voce de copil. Varsta de 2 ani e ceva de groaza. Nici cu 9 saptamani nu mi-e rusine.
Am fost alaltaieri cu Ileana la vaccin. Are 5800g si 58,5cm. A facut un picut de febra ieri, nimic spectaculos. Azi nu a mai avut febra, in schimb n-a dormit mai deloc.
Ieri am fost si cu micul terorist la control. La 2 ani si aproape 3 luni are 12kg jumate!! Parca e o matza jigarita, dar cica nu e anormal. Si 89cm. Si asta e in grafic.
Va pup, plec deja, ca urla mandra, iar taica-su tocmai a iesit nervos din camera si s-a trantit cu naduf la tv.

Irina, mami de

Ileana si
Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Sal'tare! Sa zic si eu doua vorbulitse, apoi va pove' de noi:

miki, am vb si cu doc despre miere, si la cat pun eu (manjesc pe suzi o data pe zi, adica 2 - 3 picaturi...), nu-i pericol. Atata doar ca ii dau o saptamana, apoi iau o pauza, si tot asa... Sa vedem cum reactioneaza in the long run.

Aanandrei

miri, nice speech pentru Honey... Sper sa ajunga ceva la ea din tot ce am spus noi... Chiar, Honey, draga, sa nu te superi, da' oare nu iti place si tie putin sa faci pe victimuta? Take a stand, puii mei!!! Esti ditamai femeia, nu esti o copilita de 15 ani prostita de americanu' care o salveaza din Romania, ramanandu-i astfel vesnic indatorata si supusa... Sper sa nu fi fost prea dura, stii ca ne esti draga , da' mor de ciuda cand vad ca i-ai tras o mandrete de baiat si pe el il doare-n 14! Revenind la miri... Ce ai vrut sa spui prin asemanarea e, ca n-am voie sa ma ating de ele.asta e politica aici., referitor la "ZIZI"? (ma buseste rasul, asta era porecla lu' sora-mea cand era mica muahaahah)

Carmiliaaaa, dupa juma' de zi fara formula n-a mai avut chef de somn,era agitat,a stat treaz mai mult ca de obicei => doooh, forumula e mult mai satioasa... D'aia doarme ca valiza-n gara! Tu ce crezi. Ca un bb mananca si doarme se scoala iar papa si iar somn???? Mai sta si el treaz, si se intampla ca atunci cand sta treaz sa mai aiba si colici... Tu ii dai formula pana tace si de la colici si de la tot??? Pe tine daca te doare maseaua mai reusesti sa adormi??? Daca te dopeaza cineva, da... DECI: e normal sa stea treaz, Conrad sta si de la 8 dimineata la 9 seara (baieee ) treaz, daca nu l-as scoate afara la plimbare ar atipi max. o ora adunat, plus cu ce doarme noaptea... ar iesi 12 ore pe zi, ceea ce e foarte putin la varsta lui, dar astea-s colicile! Nu imi fac probleme, ca ia in greutate. E vioi, etc. So: laptele tau! NORMAL CA O SA SCADA PRODUCTIA. O SA AJUNGI SA NU MAI AI DELOC. MULGE-TE LA O ORA DUPA FIECARE MASA. PARE UN EFORT URIAS DAR IN 3 ZILE O SA AI LAPTIC! Frate, prea repede va aruncati pe formula... Nu mai pot de oftica!!!

TinnaS, foarte frumoasa si emotionanta si ... lunga povestea! Bine, chiar ai avut ce povesti Frumoooos! Mi-a mers la suflet!

zeririlouiza - ce dulce e grasunicaaaa! Mie imi place cand e "cuafata" si "asa mai dorm eu", motaneatsa! hihihuhu!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Assaaaa... Noi ne-am intalnit azi cu Anandrei, care e taaare frumoasa si in realitate Si are o mami tanaraaaa de tot, am zis ca-s surori! Si mai are un bb mic si dulce si falcos si genos! Brunetel, cu sprancene si tot tacamul, nu ca noi...

Apoi am fost la vaccin - v-am spus ca am facut Tetraxim, adica fara Haemophilus Influenzae de tip B si nici hepatita B... Ca... m-am gandit ca e mai bine sa ii fac ACT-Hib, doza unica fara rapel, dupa 1 an. Iar hepatita la fel, dupa 1 an, ca n-o fi foc! A, iar doc o sa scrie ca am facut... Ne-am masurat si ne-am cantarit, avem 5.800 kg si 58 cm, ma asteptam sa fie mai lung, ca e "fusulin", hihih. Si avem 39.5 cm PC si 41 cm PT, e mai pieptos, asa ca tat-sau... Are loc destul pentru plamani! Asa ca reiese ca bb mic si-a dublat greutatea la numai 2 luni si a luat in lungime fix 9 cm, ca la carte! Nu-mi mai incap in piele de bucurie! I-am dat granule d'alea homeopate de Thuja contra febrei si am aplicat local compresa rece cu ser fizio' si cateva picaturele de lamaie... Daca face februta sarim pe Paracetamol! Of, ce neliniste am deep down inside...

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Aaaa, si doc a spus ca bine am facut ca nu i-am mai dat Vigantol, ca are fontanela aproape inchisa!!!

Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput