Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (131)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gecko,spor la pregatiri...si spiritual si la mancarici!ca ai zis de pasca...aoleu,ce pofta imi e!

Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

quote:
Stau ca proasta de veghe toata noaptea sa-i interpretez fiecare sunet, mi se pare ca respira greu, ca de ce sughite asa mult (asa fac toti??), ca de ce fornaie pe nas...

Asa a facut si fi-miu, mi-a zis medicul ca e ceva normal, dar imi era si mie frica sa nu se sufoce-n somn.

un burtoi de 36+ cu Mademoiselle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ei, ba uite ca si mie mi-era frica de lamaie si imi zisese randunoiul...si de disperare i-am dat 3 stropi cu lingurita, s-a strambat de nu mai puteam de ras dar i-a facut F BINE (o vreme...)
Si ca sa completez, Ursule, uita de ideea ca poti trata colicii cu biberoane anticolici...a progresat lumea, dar nici chiar asa...Eu cred ca exista in treaba asta si o puternica componenta psihologica...nevoia de apropiere de parinti, nu stiu...cum va explicati altfel ca Iulia nu a facut colici in spital ci imediat ce a ajuns acasa? Ca sa nu mai zic ca am vorbit cu mamica unei fetite premature, nascuta cu 690 g!, aflata in spital de pe 29 decembrie care a plecat acasa cu o zi inaintea Iuliei si, de asemenea, a facut acasa colici imediat!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ioana sarumana pentru informatii. Camasi de noapte cu maneca scurta mi-am luat, si cu despicaturi pe margine. Acum stiu ce sa-i iau lui bebe.

Cu dusul cred ca o sa-i ignor cu success Mai ales dupa ce o sa vin acasa, nu o sa ma suport su senzatia aia de spital. O sa am grija de operatie, si atat.

Ursuleata nu te mai stresa cu BFree-ul. Mai exista si alte biberoane care promit marea cu sarea si eliminarea colicilor. (si sincer eu cred ca sunt cam apa de ploaie)

Pucca vezi ce-ti spune si dr in legatura cu raceala. Daca nu ai febra e ok.

Olgutza asteptam pozicile!

Kya 36+ cu Sanziana
Pana la AMR 4

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Elara,felicitari,mamico!!!Sa va traiasca Maria si sa va implineasca viata!

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

FELICITARI ELARA!
BINE AI VENIT MARIA ROXANA!

Fetelor, poate o trece cineva pe listuta pe Elara ca ma duc sa dau de mancarica puiutzei...

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

eu vorbesc de lamie din experienta avuta cu David...i-am dat lamaie cand era bebe si nu a mai respirat cateva secunde bune,se inrosise si se vedea clar ca nu poate respira si se chinuia...asa sperietura nu am tras in viata mea...si cu greu si-a revenit!plus ca am citit ca nu face bine la inimiora bebelusilor...dr mi-a zis ca bebelusii nu sunt deranjati de sughit,mai mult noi , parintii suntem stresati...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Toti bebeii sughita, stranuta si au mucozitati... Nici eu nu-i dau lamaie, ca mi-e mila de el... Intr-adevar, nu il deranjeaza sughitul... Si eu am devenit indiferenta... In schimb folosesc de 2 ori pe zi aspiratorul pt muci si nu v-ar veni sa credeti ce scot de acolo!!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Elara, felicitari mamico pentru bebelina grasuca! Sa fie sanatoasa, voioasa si mancacioasa , ca frumoasa sigur este.

Naty, asa e, azi a fost mult mai bine in privinta colicilor, a tot mancat si a dormit. Foarte putin a stat treaza si atunci nu a fost asa crizata. Sa speram ca suntem pe drumul cel bun. Si randunoiul meu a racit, dupa ce ca-l am pe Razvanel exilat, acum el...!!! SA te faci repede bine si randunoiul tau la fel. Si incearca sa dormi noaptea caci asa, in curand o sa fii zombie de oboseala...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

FELICITARI ELARA! Gata, de acum esti MAMICA!!!

Bun venit pe lume Maria Roxana! Sa fii un copilas sanatos si cuminte!

Kya 36+ cu Sanziana
Pana la AMR 4

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput