Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (131)
Raspunsuri - Pagina 10
ralucaspm spune:
Ioana si eu am facut dus a doua zi dupa cezariana, imediat ce mi-au scos perfuzia. E bine si ca sa ai lapte sa te speli cu apa calda pe sani. Cezariana e acoperita cu un pansament impermeabil, asa ca e voie sa te speli si pe burta.
Raluca
36+ cu
Georgios si
Ioanna (5.07.2006)
ralucaspm spune:
FELICITARI VARUNA SI ELARA !!! SA VA TRAIASCA PUIUTII !!!
Raluca
36+ cu
Georgios si
Ioanna (5.07.2006)
Simo27 spune:
eu plec la datorie,mi s-a trezit puiutul si de acum am treaba
...plus ca si celalalt puiut isi cere drepturile![]()
Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,
si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mstela spune:
FELICITARI,ELARA!Sa fii cea mai fericita mamica,sa te bucuri de bebelina ta si sa ai laptic mult!!

Stela
34+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
Simo27 spune:
Raluca,sa iti schimbi semnatura
...
,mama ocupata!
Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,
si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mihutza11 spune:

ANAA!! asa pe sustache ai nascut!! Recuperare si adaptare rapida mamico!
Mara Sofia bine ai venit pe lume iedutza mica! Sa cresti mare, frumoasa si papacioasa! 

Mihaela
39+ cu
Andra
AMR 1 saptamana cel mult!
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
luny spune:
saaaluuut, stoooool!!!multumim pt sustinere si urari, mi-a spus sora mea!
am ajuns acasa, sanatosi si ne adaptam la noile conditii de viata in 3!!
incercam sa paspam tzitzi exclusiv, azi am reusit, acolo i s-a dat si completare pt ca laptic era putinel, iar mami era in mari dureri...nu am citit din urma, incerc sa o fac cat de curans, imi e fff greu sa stau pe scaun..tot doare taietura
va pup pe toate si curand pun si poze cu Matty si o sa scriu si povesteica noastra!
Despre MEDLIFE, totul a fost super, m-am simtit respectata si bine ingrijita! pt detalii mai speciale, puteti sa ma PM, sa nu pierd ce ati scris pana mai intru eu...
mi-e taaareeee doooor de voooi!!
LUNY
,
in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
Felicitari mamaicutza Elara, sa-ti traiasca bebelina si tu sa ai mult laptic!!!!!!!!!!de abia te asteptam cu povestea si pozici!!!!

IRINA 
+35

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
natynic spune:
Bine ai revenit, Luny! 
Am trecut-o eu pe Elara in listuta...
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Kya spune:
Luny draga, bine ai venit acasa! Imi pare rau de epiziotomia ta, dar o sa treaca si asta.

Abia astept sa vad poze cu Matty 
Kya
36+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 4
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!