Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (131)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Ioana si eu am facut dus a doua zi dupa cezariana, imediat ce mi-au scos perfuzia. E bine si ca sa ai lapte sa te speli cu apa calda pe sani. Cezariana e acoperita cu un pansament impermeabil, asa ca e voie sa te speli si pe burta.

Raluca 36+ cu Georgios si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

FELICITARI VARUNA SI ELARA !!! SA VA TRAIASCA PUIUTII !!!

Raluca 36+ cu Georgios si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

eu plec la datorie,mi s-a trezit puiutul si de acum am treaba...plus ca si celalalt puiut isi cere drepturile

Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

FELICITARI,ELARA!Sa fii cea mai fericita mamica,sa te bucuri de bebelina ta si sa ai laptic mult!!

Stela 34+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Raluca,sa iti schimbi semnatura...,mama ocupata!

Simo,mamica lui DAVID- 3 iulie 2002,si a lui SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ANAA!! asa pe sustache ai nascut!! Recuperare si adaptare rapida mamico!

Mara Sofia bine ai venit pe lume iedutza mica! Sa cresti mare, frumoasa si papacioasa!

Mihaela 39+ cu Andra
AMR 1 saptamana cel mult!
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

saaaluuut, stoooool!!!multumim pt sustinere si urari, mi-a spus sora mea!
am ajuns acasa, sanatosi si ne adaptam la noile conditii de viata in 3!!incercam sa paspam tzitzi exclusiv, azi am reusit, acolo i s-a dat si completare pt ca laptic era putinel, iar mami era in mari dureri...nu am citit din urma, incerc sa o fac cat de curans, imi e fff greu sa stau pe scaun..tot doare taietura
va pup pe toate si curand pun si poze cu Matty si o sa scriu si povesteica noastra!
Despre MEDLIFE, totul a fost super, m-am simtit respectata si bine ingrijita! pt detalii mai speciale, puteti sa ma PM, sa nu pierd ce ati scris pana mai intru eu...
mi-e taaareeee doooor de voooi!!

LUNY, in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Felicitari mamaicutza Elara, sa-ti traiasca bebelina si tu sa ai mult laptic!!!!!!!!!!de abia te asteptam cu povestea si pozici!!!!

IRINA
+35
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bine ai revenit, Luny!
Am trecut-o eu pe Elara in listuta...

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Luny draga, bine ai venit acasa! Imi pare rau de epiziotomia ta, dar o sa treaca si asta.
Abia astept sa vad poze cu Matty

Kya 36+ cu Sanziana
Pana la AMR 4

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput