Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (116)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Si_bv, inca o data suntem pe aceeasi lungime de unda. Lui Tudor i-am plantat un tei cand s-a nascut. Pe vremea aia nu aveam decat terenul si nicio perspectiva de a construi ceva pe el, dar tot i-am plantat in ciuda sotului care spunea ca nu o sa se prinda (pt. ca noi stam departe si nu-l putem uda), ca il vor rupe pt. ca nu avem gard (gard nici acum nu avem, dar teiul s-a prins desi e mititel si foarte firav). Pt. Maria tot cochetez cu gandul la o magnolie, sa vedem.
Bunica sotului meu, care are 2 baieti are 2 brazi superbi in curte plantati la nasterea lor. Sunt mari si inalti si baietii la fel .
Sim, ma bucur ca esti optimista. E super ca ai deja instalatia facuta, mare lucru sa stii. Hai ca in curand va incepe sa arate a casa. E chiar realizabil termenul de 2 luni, numai sa se tina de treaba.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tomasa, sa stii ca si eu duc dorul plimbarilor din parc . Daca esti amatoare, eu imi misc masina pana la Herastrau ca sa ne mai vedem. Bazilescu nu stiu unde-i (rusine mie). Stii ca sunt plimbareatza din fire,asa ca as veni la Herastrau. Chiar mi-ar prinde bine sa ne mai vedem, te-as mai intreba si eu una, alta (a se citi despre casa si finisaje ).

Bee, ce mai faci?

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Deci pe ziua de azi totul e ok. Gandim pozitiv. Ciufuleala echivaleaza cu coafura gratuit, cu silueta facem pace si o abordam incetisor pana ajunge unde vrem, totul e bine.

Sper sa fie ok la dr, sa nu inceapa iar cu uroculturile si la noi ca eu nu ii mai fac niciuna.

Pupici. Ma duc sa il hranesc si sa ne pregatim de plecare.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

tomasa, da da stiu si eu asa cazuri,imi vine sa le strang de gat cateodata :((( da` sa le lasam sa se planga ca da Domnu` sa aibe si ele copiii si or sa vada atunci tot se vor mai plange asa???

gata,va las,ma bag la un dus rapid sa ma improspatez si am taiat o la scarbici,multi pupici

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sim, esti o scumpa. Mai bine te astept pe la mine, daca tot ai chef de plimbareala, ce zici? Asa vezi si finisajele pe viu. Hai ca vb. la telefon, poate stabilim ceva pt. saptamana viitoare.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Un sofer mergand pe drum cu masina intalneste pe marginea drumului o femeie cu o canistra in mana. Omul se opreste si o ia.

-Ce aveti in canistra?

-Benzina.

-Pentru ce-ti trebuie benzina daca mergi pe jos?

-Lasa ca va stiu eu pe voi, cum intram in padure cum se termina benzina!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, pentru mine nu ai fi venit in Herastrau? Bineeeee.

Aaa, gagici, Sabina este la Busteni, de aceea nu a mai intrat. Nu stiu daca va avea net si nici timp. Va pupa si va doreste weekend placut!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ma apuc de capitol nou.

Rox, pai nu m-ai chemat .

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Marunzika

Nana mi-ai mai spus tu ca sunt pe la voi prin magazine eclere, insa la noi nu am gasit. Dar, numai maine nu-i poimaine si ma lupt cu ele ( tre' sa vad cum il pacalesc pe sot sa-mi cedeze din portia lui, ca de cand le-a gustat in Ro si lui ii plac tare).
Ce frumos ca puteti sta la vara 2 luni in Ro, noi mai mult de 3,5 saptamani nu stam. Vrem putin si pe la mare si pe la Iasi. O sa fim in Ro cand implineste puppi 1 anisor, deci taiem motul acasa :)

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Ce frumos !!!
Noi numai anul asta o sa putem sta 2 luni ptr ca eu inca sunt in concediul de maternitate si ptr ca legea aici ii da si tatalui concediu de maternitate 3 luni. O luna am avut-o in dec si restul de 2 o sa le petrecem la vara in Ro si o sa vrem si noi sa ajungem la mare, daca da DD sa fie totul bine si sa evolueze Andrei in directia care trebuie. Abia astept la vara sa ma intalnesc si cu cea mai buna prietena a mea care vine si ea in concediu, din Spania, are un bebelus de 1 an jumate si o sa mai fie si finuta mea care in iulie va face 2 anisori. O sa iesim toate trei la plimbare cu bebelasii. Ce frumos o sa fie., Abia astept.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Sim, lasa plimbarile si fa onorurile pentru un nou capitol...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput