Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (116)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Andrrutzza, pe 8 martie ati avut botezul? Noi pe 9. Pui si tu poze sa-ti vad frumoasa?

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Myral, stai linistita ca nici Andrei nu a papat supitza. Aceleasi ganduri ca si tine mi le fac si eu mereu: daca l-am fortat, de ce toti maninca si el nu vrea, nici macar nu duce nimic nimic la gurita.Nu vrea si cu asta basta. Deci mai astept. Pana atunci dam laptic. Bine ca il papa si pe asta.
Daca il vezi pe Andrei, sunt convinsa ca se comporta la fel ca dulcetica ta. Poate ca nu sunt pregatiti si atunci trebuie pauza. Mereu zic ca fac pauza o saptamana minim, si dupa 2-3 zile iar imi vine sa-i dau ceva, dupa ce citesc aici ce mancare la tava se face la cuptor cu fel si fel de bunatati.
Asadar, vb sotului: rabdare si tutun. Multa multa rabdare.
Pup mamica necajita.

P.S. Si Moldoveanca e in aceeasi situatie ca noi, asa ca nu dispera ca mai sunt si altii.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Nana, Myral, de Vlad n-am a ma plange, ca mananca. Nu in fiecare zi la fel de bine, dar mananca. Dar Miruna a fost un specimen aparte. Nu manca nimic. Dar nimic! V-am mai spus asta. Singurele pe care le tolera cat de cat erau branza de vaci si banana. De rest lapte. Si ala putin. Credeti-ma, e foarte vie amintirea. Asa ca nu sunteti singure si nici nu cred ca trebuie sa disperati. Doar sa perseverati. Pup mamicile necajite.

Nana, la voi progresele sunt mai mult decat vizibile. Cu putina rabdare, asa cum spune sotul tau si cu perseverenta si fara sa va descurajati, eu zic ca sunteti pe drumul cel bun.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

iar a picat curentul!sper sa nu se mai intample, ca diseara avem meci!
yaia - mersic. si mie imi place numele!ce modesta sunt!despre job...nu e mare scofala, as fi preferat la gradinita din mai multe motive...dar sa vedem...eu ma agit, dar poate alora nici nu le-a placut de mine!
pupici tuturor. eu in seara asta am program...asa ca ne mai auzim maine!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

mai ce fete vorbarete ,as sta si eu cu voi ,dar ma duc sa fac ceva de papa ,baita lui Teo si apoi ma asez confortabil in fotoliu cu un castron de floricele si un pahar de bere cu alcool si ma uit la meci ,daca bate steaua ne vedem la schimbul 3 ,daca nu ma bag la somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Maria, la noi e mai interesant: tati tine cu Steaua, mami cu ceilalti . Ce as bea si eu o bere, poate ia sotul cand vine acasa.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hello din nou,se pare ca e iar liniste pe aici.Ca tot se vb de bebici mofturosi.Al meu papa foarte bine fructe si cereale,branzica cu banana,supa strecurata dar pur si simplu uraste piureul de legume.Maine am sa cumpar un borcanel sa vad poate il accepta

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Maria, la noi e mai interesant: tati tine cu Steaua, mami cu ceilalti . Ce as bea si eu o bere, poate ia sotul cand vine acasa.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

daca tineai cu steaua iti faceam cinste cu o bere ,dar asa ..

Mergi la inceput

Si plus ca tzitzi a lui o iubeste tare multStiti ca eu i dau sa pape din sanul drept iar pe stangul il storc si pun la bibe?Pt ca nu vrea pe stangul sub nici o forma.Asta e bine ca papa si asa.Tocmai a fost fina mea pe la mine si ma intreba daca nu e cumva prea gras?Eu una nu-l vad gras chiar imi fac probleme cand nu papa prea bine.Intr-a devar are 9 kg si jum si 71 cm dar eu il vad un micutel

teo

Mergi la inceput

Nanitza,oricum bine ca papa si laptic dar tu cu fructe ai incercat ca nu mai stiu acum.Eu cred ca am gresit ca am inceput cu fructele.Off daca nu am mai intrat sa va intreb pe voi,am facut-o de oaie.

teo

Mergi la inceput