Mancatul seara

Mancatul seara | Autor: Mindy

Link direct la acest mesaj

De nu stiu cind imi propun sa nu mai mananc seara, dar nu reusesc. poftele de dulciuri si cioco tot seara ma iau

Daca nu mananc ceva cu putin timp inainte sa ma culc nu pot sa adorm de durere de stomac.

Voi la ce ora luati ultima masa?
Ce trucuri aveti sa scapati de senzatia de foame seara?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

la mine difera orele de mancat seara... sunt studenta si am o alimentatzie dezordonata din cauza programului de la scoala... din fericire nu prea am probeleme de greutate (in raport cu inaltimea). singurul lucru care ma deranjeaza este ca s-a strans putina burtica... nu foarte multa, doar cand stau jos (pe scaun) se observa putin... insa m-am apucat serios de putintel sport... 10-15 minute de exercitii seara si dimineatza. desi, la drept vorbind, iubi meu zice sa raman asa, ca lui ii place burtica mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Incearca sa mananci seara cand ai pofta de dulce un iaurt de fructe cu 0,1% grasime de la Yoghino , sau ceva de genul. EU tot din acelea imi iau si sunt suuuuuperbune Au si cu banane capsuni , piersici ,cirese , portocale,anana si inca un fruct bun de care nu-mi amintesc insa.
Mai poti manca fructe .

Am avut o prietena care era ceva mai laba decat mine , cu un corp f. fain si care s-a ingrasat ingrozitor treptat , ca nu o mai interesa nimic(zicea ea).
A ajuns sa aiba ceulita de 4 degete , in fine , s-a ingrasat f. mult.
cand s-a saturat s-a apucat de sala zilnic , cu alergat jumatate d ora sau o ora pe banda si regim.
Regim in senul ca manca normal , dar fara prajeli grase , dulciuri f. rar, manca multe iaurturi , gratare , salate, si dupa ora 7 sau 8 nu mai manca.
Insa fructe manca si la 3 noaptea daca i se facea foame.

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Sincera sa fiu parca mancarea seara are gust. Daca nu e o problema de luat in greutate nu vad de ce te-ai opri. Singurele reguli pe care le urmez eu sunt sa mi se faca foame dimineata (altfel ai mancat prea mult) si sa nu stai mai mult de 12 ore nemancata(scade metabolismnul). Din cauza asta nici nu sunt de acord cu sa nu mananci dupa 6 seara pentru ca pana mananci a doua zi trece prea mult timp.

Dulciurile e bine daca ai putea sa le mananci in prima jumatate a zilei pentru ca in cazul meu cel putin ma energizeaza si ma trezesc ca adorm mai tarziu decat as vrea.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Si eu am problema asta; pot sta toata ziua cu un minim de hrana si fara dulciuri, dar seara...ma apuca nebunia! Astept si eu sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Mindy cred ca ar trebui sa incepi sa scazi portia de dulciuri seara, sa inlocuiesti treptat cu unele mai slab calorice.Sunt de principiul ca organismul trebuie educat si mesele trebuie sa fie echilibrate.Incepe cu mici schimbari, ia un mic dejun copios , atunci ia-ti si portia de dulce, nu sari pranzul ca sa nu iti mai fie asa foame seara.Gandeste-te in primul rand la sanatatea ta, daca tu nu ai grija de tine atunci cine.
Eu m-am obisnuit sa nu mananc seara dupa ora 18 de vreo 5 ani.E drept ca sunt si tanara, dar eu am avut si probleme hormonale si cu toate astea am reusit sa-mi mentin greutatea constanta.Nu prea fac sport, in schimb am grija de alimentatie si de felul in care imi impart mesele.Sigur ca am perioade in an cand sar calul, dar revin pe drumul cel bun.Destul de des cei din jurul meu incerc sa imi schimbe programul, ori sunt mirati sau incerc sa ma ademeneasca cu mancare, dar organismul nu simte nevoia.
Cel mai bine e sa iti cunosti metabolismul si sa ii asiguri o alimentatie sanatoasa si variata.Regulile le stabilesti tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Eu am slabit 10 kg intr-un an doar prin faptul ca n-am mancat dupa ora 19, dar ultima masa era si cea mai consistenta, adica mancam carne si salata, sau paste, ceva care sa ma tina pana dimineata, sigur nu ti se face foame. si acum m-am obisnuit asa, mananc ce poftesc, dar dupa 6-7 seara gata. bineinteles ca trebuie sa ai grija si ce mananci daca vrei sa slabesti, eu mai calc stramb o data de doua ori pe saptamana, dar sigur nu dau jos un gram saptamana respectiva. in schimb daca am grija mare , adica zero zahar, zero fainoase, prajeli, pierd intre 500 g -1 kg/sapt..
bafta!

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu de saptamina asta am inceput sa ma abtin seara si mai ales sa o las mai moale cu mincatulo.Desi se spune ca te odihnesti mai bine cu stomacul gol,adica organismul nu e preocupat cu digestia ci se relaxeaza in somn,eu am inceput sa ma scol pe la 6:30,lucru care nu-mi sta in caracter.
Clover spune ca scade metabolismul daca nu maninci 12 ore.Pai reversul ar fi ca daca maninci sa ti-l accelereze si reciproca sigur nu functioneaza,cel putin la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

pai la ce ora aveti masa principala? noi mincam dimineata ceva pe fuga, bine in pauza de prinz (12-13H), si pina ajungem acasa si ne instalam toti la masa, prepar salate, etc este 17.30-18H, terminam la 18-18.30, normal ca nu ne e foame din nou pina la culcare; copilul uneori bea o ciocolata calda sau un bol de cereale cu lapte, si gata;

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Eu daca nu mananc seara dupa 8-9 nu pot sa adorm, iar daca mananc mai devreme pana ma culc mai bag ceva dulce neaparat. Iar dulciurile...Nebunie!!! Seara la greu: alune de padure, fistic, prajitura, eugenii, napolitane, paste... ceva consistent in orice caz. Momentan nu ma streseaza decat vreo 2-3 kg de pe pulpe, dar mai tarziu!!!!

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Si eu aceeasi problema.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput