Mancatul seara

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Minoki, welcome to the club!
:)

Ajutorul numai noi ni-l putem da. E chestie de disciplina, de vointa.
E f greu.. as vrea sa fac parte din tabara nemincacioaselor.
Nici eu nu sint grasa, sotul imi zice ca sint o "bunoaca" :), dar eu imi observ mereu colacelul:) ... nu inteleg 'domle de unde am atita pofta de mincare/dulciuri.

Incearca cum au zis fetele sa incoluiesti dulciurile cu hrana sanatoasa.
De ex, vine vara - bagam pepene rosu. Sau iaurt slab.
Sau o portie mica de stafide in loc de o tabla de cioco.
sau multa apa. Apa cu lamaie. Salate. Orice dar cu calorii f putine.
Noi mincacioasele ar trebui sa facem de doua ori mai mult sport daca nu ne putem abtine de la mincare.
Dar numai vorba e de mine, ca lenea e mare doamna.

Eu mi-as pune lacat pe frigider sincer.

Te-am pupat si la o pofta cit mai redusa de dulciuri :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

De cind tin superdieta si iau capsulele de ceai verde "insula tineretii", nu mai mi-e foame..e pentru prima data...si e bine!

Nora

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36,3; 49,2
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Ma inscriu si eu in clubul mancatoarelor de seara. In timpul zilei nu am deloc dispozitie sa mananc, dar seara e ceva de speriat. Am pofte ciudate/exotice, simt in nas mirosuri inexistente de tot feluri de meniuri , le vad in fata ochilor. Delir, ce sa mai.....

De vreo saptamana insa evit bucataria. Nu ma mai prinde seara prin bucatarie, nu mai spal vase seara , nu mai gatesc seara (obisnuiam sa gatesc dupa-amiaza si de multe ori ma prindea seara in bucatarie )..intru fugitiv sa fac cina/biberoane pentru fete. Daca intra al meu sot in bucatarie si incepe sa scotoceasca prin frigider , imi fac de lucru in alta parte a casei ori intru la dus , unde am ocazia sa-mi pipai si sa-mi admir celulita si-mi trece foamea .

Daca ma roade stomacul, il amagesc cu iaurt amestecat cu tarate, fructe sau salata. Ultima fitza la mine este CEAIUL VERDE ANTIADIPOS CHINEZESC pe care-l beau de doua zile (seara) pentru constipatie , dar poate am surprize placute de la el...am inteles ca unele fete au mai scapat de kile si de celulita cu el .

N-am fost NICIODATA in stare sa tin regim sau sa respect macar niste reguli de alimentatie de bun-simt, cum ar fi sa nu mananc seara dupa nu stiu ce ora. Dar ultimele analize m-au facut sa intru putintel in panica, din cauza glicemiei, asa ca am lasat-o mai moale si cu dulciurile . Dupa cum arata noua mea "schema de alimentatie" ar trebui sa se sesizeze si cantarul, nu?

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG

Mergi la inceput

Amalisimona, pai tu esti chiar ambitioasa se vede treaba. Sigur se vor vedea rezultate.
Cu ceaiul ala antiadipos se slabeste dar ai mare grija nu abuza de el, am auzit de probleme de col, hemuroizi etc. Este un purgativ puternic, eu odata am slabit de la el vreo 5 kile dupa o cutie de 30 pliculete, bine eram si indragostita pe vremea aia. :)
O sa fac si eu treaba cu fugitul la dus sa imi admir celulita :)
Asa mai imi trece.

Haideti sa ne ambitionam reciproc sa nu mai halim seara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Eu am nevoie de ceaiul ala...sa dea Dzeu sa fie purgativ asa cum zici, ca am mari probleme cu constipatia. Am deja hemoroizii de care vorbeai, si nu ma tem de efectul ceaiului (mai cu seama ca am auzit si de persoane la care n-a dat roade). Imaginati-va o cina compusa din: 3 cani de zeama de varza, prune din compot, iaurt si rosii.....fara efect . Pai exista persoane care, numai daca se gandesc la combinatia asta, fug la buda.

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG

Mergi la inceput

Nici la mine nu prea se intimpla nimic de la combinatiile alea. Pot sa combin orice (bere cu iaurt, castraveti de sera cu lapte, etc fara nici un efect laxativ.
Mi-am dat seama ca trebuie sa beau multa apa. Daca beau cita trebuie se mai rezolva.
Mai nou consum Activia cu prune si e mult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

puteti incerca pt problema asta extract gemo...nu stiu cum de merisor. efect garantat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns minoki spune:

Fetelor,cat despre constipatie si eu am aceasta probleam dar vorba lui Mindy cu apa multa se rezolva.Nu cred ca mancare in combinatii ciudate rezolva problema.Apa! cat mai multa.Daca va zic cate prajituri am bagat azi in mine... fugiti!Inca nu ma ingras pe cat mananc.Imi este rusine de mine!nu cred ca voi rezolva aceasta problema.Acu inteleg alcoolicii.Si inca o intrebare pana vine vara cu pepeni si alte fructe ce facem?Ca nu e marul ca o bunatate de prajitura.Basca imi mai face si foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Eu iarna mananc banane ca fruct satios.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by minoki

Fetelor,cat despre constipatie si eu am aceasta probleam dar vorba lui Mindy cu apa multa se rezolva.Nu cred ca mancare in combinatii ciudate rezolva problema.Apa! cat mai multa.Daca va zic cate prajituri am bagat azi in mine... fugiti!Inca nu ma ingras pe cat mananc.Imi este rusine de mine!nu cred ca voi rezolva aceasta problema.Acu inteleg alcoolicii.Si inca o intrebare pana vine vara cu pepeni si alte fructe ce facem?Ca nu e marul ca o bunatate de prajitura.Basca imi mai face si foame.

Minoki si eu am bagat prajituri cit china ieri.
si imi promiteam ca e ultmima data, ca de luni o las mai moale.
Nu stiu ce sa zic de alte fructe, pe mine banana ma constipa teribil si ma ingrasa.
Cred ca niste ceaiuri de fructe de padure ar fi bune.

Mergi la inceput