Mamici ce asteapta al doilea copil (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

multumesc fetelor pentru urarile facute lui Andrei :ClaudiaH , Sanziana27 , Ada_s ,khrisu sa aveti si voi parte de multa sanatate si fericire alaturi de familiile voastre

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Julax acuma nu te gandi ca nush ce se intampla ca ti-ai decalotat copilul.
Eu stii de ce am lasat balta procedura asta?? Pai cand incercam sa umblu acolo destul de finut fecioru-miu brust avea erectie (si nu avea decat 6 saptamani). Eu fiind mama lui m-am simtit ca naiba..adica chiar imi depasisem atributiile. Pai ce faceam?? imi masturbam propriul copil?? Asa ca am injurat pediatra in gand si am zis ca n-are decat sa-si decaloteze copii ei ca eu nu mai incerc asa ceva.

Sunt o persoana care imi recunosc greselile si incerc sa invat din ele pe viitor.. si nu mi-am cautat scuze. De exemplu am dat chix cu alaptatu si am recunoscut ca din vina mea, ca eram dezinformata (cu internetu in casa nu prea e scuza). Imi pare rau si acum dar la urmatorul n-o sa repet greselile... La fel si cu vaccinurile am patit-o. oricum m-am inscris pe forum tocmai sa invat... ca niciodata nu e destul.

KHRISU 12+, mamik de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

khrisu, stiam si eu de acele site-ri, le-am citi si eu mai demult, initial am zis ca nu ma ating de puturica lui apoi odata am observat ca a inceput sa aiba un miros neplacut chiar daca il spalam si atunci am hotarat sa il decalotez finut. El nu are nici o obicetie, nici macar nu ii este frica si a invatat sa stea cuminte pana il spal, bineinteles nu il spal des dar totusi trebuie ca daca nu il spal o perioada mai lunga miroase urat. Nici nu stiu daca se numeste decalotat cea ce fac eu caci doar ii trag in jos pielicica pana unde s-a deslipit ea de la sine, nu am fortat niciodata. In legatura cu erectia e ceva normal, am citit si despre asta si nu e de natura sexuala la bebelusi.
Tare m-am distrat intr-o zi cand vara mea care are acum un baietel de 7 luni m-a sunat disperata sa ma intrebe la ce medic sa duca copilul ca i s-a unflat putucaprima data m-am speriat si eu ca nu intelesem ce si cum.........apoi dupa ce am cerut mai multe detalii m-am mai luminat

Ada 21+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

La Multi Ani Andrei sa cresti mare si sanatos si sa aveti o zi minunata tot familionul.
Sanziana bine ca s-a terminat cu bine operatia, refacere rapida si multa sanatate mamei.
Sanziana nasol cu greturile creca mai dureaza pana trec da o sa treaca.
Mariana noi facem galerie cand sunteti voi pregatiti.
Oana sper ca te simti mai bine.
Ada Paste fericit!.
Claudia da vanturi f nasoale si au anuntat astia acuma de Pastele catolicilor cica vine si zapada.
Iulia, Krishu, Vela si restul de fete . Mai treceti si pe aici ca suntem multe pe listutza.
Noi suntem ok Flo a facut ce mai era maruntisuri prin casa si diseara ne apucam de tapet speram sa ne iasa bine si cu putin noroc daca merge ok si terminam maine ne ocupam de plinta si apoi poate poate duminica laminatul vedem cum merge cu tapetul si plinta si daca nu suntem prea obositi.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Salut!
Danybv,iti spun si eu ,pentru Andrei!Sa fie sanatos si sa va umple casa de bucuirie!
Sanziana,mai usor cu galeria, ca se sperie..si nu se intampla nimic!
Va pup pe toate.
Oana, unde umbli?
Te vad ma rar...

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ada_S

Tare m-am distrat intr-o zi cand vara mea care are acum un baietel de 7 luni m-a sunat disperata sa ma intrebe la ce medic sa duca copilul ca i s-a unflat putucaprima data m-am speriat si eu ca nu intelesem ce si cum.........apoi dupa ce am cerut mai multe detalii m-am mai luminat

BB2

panicoasa mamica

Ei da parca e prea mare coincidenta ..tocmai cand umblam eu acolo..hop!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

In primul rand, urez si eu "la multi ani, Andrei!!!!!"

Paste Fericit catolicilor, si sotul meu este catolic, decu soacra mea este in plin vopsit oua si copt cozonaci.

Noutati despre noi acum: eu am fost la ginecolog si mi-a interzis sa mai merg la serviciu. Nu am voie sa fac efort , sa stau mult pe scaun, etc. Trebuie sa respect daca vreau sa nasc un copil la termen.
Deci, in concluzie, acum sunt in medical pentru mentinere si ma menajez cat pot. Voi sta pana nasc acasa, sper sa stea fetita acolo pana pe 1-2 august.
pana imi face sotul rost de un laptop,sa pot naviga pe net din pat, nu prea pot sta mult cu voi. Sau sa-mi fac rost de ceva in care sa pot sta cat de cat culcat, sa nu presez colul.
Deocamdata orificiul extern este inchis,dar nu trebuie sa ma culc pe o ureche. Iau 3 No spa pe zi, 2-3 utrogestan , si control la 3 saptamani.

Asta este situatia in acest moment, suntem pozitivi si speram sa nu se agraveze, sa nu se deschida de tot colul .Cu experienta trecuta, am invatat ca mai bine stau acum linistita si nasc la termen, deci nu mi se pare greu.

Ma bucur ca voi sunteti bine, abia azi am avut un pic timp sa intru , sper ca de acum s-o fac mai des.( voi gasi eu o solutie sa pot sta la calculator).

va pup pe toate si sa auzim numai de bine.

Bebe 2
Crengu 20+ cu si mami lui Cristian(aproape 5 anisori)

Mergi la inceput

Crengu acu vad ca esti din suceava!!! si eu tot din suceava!! La ce medic mergi?? Eu merg la dr Coca dar sper sa nasc in apa in brasov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare mamicilor ,

V-am descoperit si eu de curand, ma primiti si pe mine in clubul vostru? Am o fetita mai maricica de 5 anisori, nascuta pe 3 dec. 2002, si il asteptam pe bb#2 pe 5 octombrie . Speram ca totul va decurge bine pana atunci si bb va sta cuminte la caldurica

Pup mamicute gravidute

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Crengu, ai grija de tine si de bebelusha sa creasca mare si sanatoasa. Daca o sa scri cate un mesaj pe zi nu cred sa afecteze asa mult, mai ales daca nu mai mergi la servici.

Bine ai venit la noi kristin, sper sa te simti bine alaturi de noi, aici e un pic mai lejer, asa ca pt mamici care mai au copii.

pt toate mamicile..........aaaaaaaaaaa si am uitat sa va multumesc pt felicitari la adresa bebicul sanatos din burtika.....am fost tare neatenta

Si eu urez Paste fericit celor care sarbatoresc

BB2

Mergi la inceput