Mamici ce asteapta al doilea copil (7)
Raspunsuri - Pagina 3
sanziana27 spune:
Ana hai cu vestile!
Dany imi pare atat de rau ca s-a complicat problema urechii!
Si eu l-am tuns pe Dragos de 2 ori eu, o data cu foarfeca chiar dupa un an, cand avea parul mare si apoi cu masina la nr 1 sa-i egalizez parul.
Claudia si eu astept primavara si vremea buna ca pe painea calda!
Bine zice cine spune ca noaptea e un sfetnic bun, am dormit de la 22 la 6,30 eu si Dragos pana la 7,30. Deaocamdata e bine dispus si ne intelegem.
Pe mama o opereaza azi, cred ca deja e in operatie, ca-mi spunea ca va fi la prima ora. Dupa operatie macar scapa de dureri, se va chinui cu gipsul, mai ales ca ii va pune si cotul pt o mai buna imobilizare a pumnului! E suparata ca e inainte de Paste si stiti voi, mancare, curatenie...
9+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
danybv spune:
neata fetele , va invit si eu la o felie de tort si o cupa de sampanie
multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine : julax , ClaudiaH , Sanziana27
va pup pe toate din grup si revin mai tarziu
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
ClaudiaH spune:
La muuulti ani Andrei!!!!! Sa cresti mare si cuminte! Sa fii sanatos si un permanent motiv de mandrie pentru parintii tai!!!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
17+
iata minunea 2
sanziana27 spune:
La multi ani Andrei sa cresti mare si numai bucurii sa le aduci parintilor!
Ada_S spune:
La multi ani si din partea noastra pt Andrei........ce frumos s-a nascut chiar in prima zi de primavara.
Dany, imi pare rau pt problemele cu urechea, eu sper totusi sa nu trebuiasca operatie si eu am avut o serie de probleme in copilarie cu urechile si pana la urma am scapat de operatie, am timpanul stang perforforant dar nu am probleme cu auzul.
Ada 20+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2
Ada_S spune:
sanziana, nu as vrea sa fiu in locul tau acum, sper sa fie bine la operatie si mama ta sa se refaca cat mai repede.
diana, felicitari pt bebe sanatos, te poti linisti acum.Ai fost cu Andrei la control, cum a fost?
Ana-a, astept si eu cu nerabdare vestile de la eco, Stefan cum se simte, i-a mai trecut tusea? Am o colega care avea aceleasi probleme cu baietelul, din pacate au tinut pana la varsta de 5 ani iar apoi au disparut de tot, copilul e perfect sanatos. Stiu ce rau e si ea era asa necajita.
BB2
Ada_S spune:
mariaanna, eu iti doresc sa ramai cat mai repede insarcinata sa te punem cap de lista.
Mada, nu am facut mare lucru de mancare, o supa de fasole(fac odata pe an ca mie nu imi place), sote de ciuperci(ghebe din padure, am in congelator)cu orez aromat si am mai facut clatite cu branza si sos de vanilie........si bineinteles ca am mancat si eu 3 clatite ca nu m-am putut abtine.
Sotul e catolic si ar fi frumos sa pregatesc ceva pt Paste dar nu am nici un chef.......nu are el pretentii ca oricum mergem la socrii dar parca mi-e jena sa nu fac ceva deosebit, in fond e sarbatoare mare. Am zis ca o sa fac macar o prajitura, dar mai vad.
BB2
mariaanna spune:
Buna , fetelor!
Mama, ce ma mai indemnati la procreare...
Deja mi-ati dat aripi!!!
Chiar daca nu respectam postul asa cum trebuie, parca, totusi, n-as vrea sa raman in post....asa cred eu.
Va pup!
Mariaanna
cand vine BB?
sanziana27 spune:
Mama a iesit din operatie, a fost cu anestezie generala, se simte ametita, speram sa fie o reusita. Dr zicea ca a fost o operatie dificila tinand cont de zona in care a operat (incheietura pumnului)si a necesitat placuta si ceva suruburi.
Of, of!
Mariana noi te indemnam la procreere, nu la pacat. Momentul tu il alegi, noi venim cu galeria!
Iar mi-e greata de mor, credeam ca am scapat!
Ada sarbatori fericite, daca tineti si Pastele catolic!