Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

katymana - fii binevenita Domnul sa te binecuvinteze cu prunci buni. "Daruind vei dobandi" - daruind rugaciuni pentru semenii tai si participand la rugaciune impreuna cu dansii vei primi darul mult dorit al Vietii.

Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

quote:
Originally posted by katymana

Buna fetelor
va citesc de ceva timp dar pana acum nu stiu de ce am avut o retinere sa va scriu.numele meu de botez este Ecaterina va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta la aspirante desi mai am mult de asteptat pana am unda verde acum fac tratam. cu Diphereline 6 luni .sunteti niste fete minunate(ma gandesc la toate si la cele de la "paciente optimiste.."si la cele de la" endo..") care imi dati speranta si ma umpleti de optimism ori de cate ori va citesc .Diana Dumnezeu face minuni stiu ca va veni si randul meu desi T nu mi-a dat mari sperante.primeste ode la mine sa iti poarte noroc te urmaresc de mult si asteptam o asa veste de la tine.sanatate multa va imbratisez si am sa ma rog si eu pentru voi in continuare.
katy

Katy , e bine ce ai facut pana acuma, e buine sa faci tratamentul, e chiar foarte bine . Eu am facut tratamentul 3 luni , asa mi l-a dat , si din prima luna de cand mi-a venit ciclu am ramas gravida .

Daca dupa tratament difereline doresti la doctorul meu cel nou, scrie-mi pe privat , iti dau numele si tot la elias vei naste :)))
El mi-a facut o schema pe care am ascultat-o si am reusit .

cand ma voi simti mai in putere voi scrie tuturor ce vitamine si ce am facut in luna minunata , in luna luminata .

crede si in Dumnezeu, m-am dus la Biserica Amzei , are Hramul Bunei vestiri , am facut nunta religioasa in ianuarie , si am vorbit cu Parohul Mihut , si a repetat de multe ori ca intr-un an sa venim cu botezul, iar eu plangeam.
Uite ca Parohul Mihut care e un om bland si intelept , a stiut ce spune.

diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Diana, felicitari si aici.
Aditi Nastere usoara si intalnire minunata cu puiutul tau azi !
Fetelor, eu nu am vesti grozave : ieri, in z10, dupa stimulare cu closty, nu aveam nici macar un folicul bun de luat in seama, doar cativa mici pe ovarul drept. Ma rog la Dumnezeu sa creasca macar unul si sa elibereze un ovocit sanatos din care sa rezulte mult asteptat.
Rugati-va pentru mine
Cu Bunul Dumnezeu inainte

Vine cu
magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

magdita - nu fi trista ca mai este timp sa creasca foliculii. ... putina rabdare, o zi, doua si vor fi numai buni de iubit de catre . si mult curaj! Doamne ajuta! Ne vom ruga mai mult pt. tine zilele astea.

Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

intru si eu dupa mult timp................sa va mai dau vesti despre noi............
am fost la echo pe 25 martie.........ne-a citit toate analizele si nu avem nici un sindrom......
suntem grasute pt. varsta de atunci......... 335 de grame avea la 20 de saptamani.............
am ramas fetita si asa ramanem pana la final............
daca vreti sa ne cunoasteti intrati la semnatura......avem primele clipe inregistrate pe cd.........putine......dar mami nu se mai satura de ea................
am luat pana acum 6 kg. si se pare ca de acum incolo abia o sa incep sa iau in greutate...dar tot ce conteaza este sa fie fetita bine si sa fie sanatoasa...............oricum eram eu slabuta......
va pup pe toate fara nici o exceptie si sper ca sunteti bine!!!!!!!!!!!!
eu nu prea pot sa mai intru pe forum...........la birou am foarte multa treaba si acasa seara ajung cu picioarele umflate si obosita si sincer abia daca vad patul...............
poate cand o sa intru in concediu reusesc sa mai intru mai des....
pana atunci va pup si sa stiti ca ma gandesc zilnic la voi...........toate!!!!!!!!!

ROXANA21 + de Bianca Daniela
prima echo Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna seara fetele mele

aditi Doamne ajuta sa fie cat mai frumoasa intalnirea dintre tine si bebe....sa te faci bine cat mai repede si sa ne scrii si noua amanunte despre nastere.....

anidaz eu sunt convinsa ca e sarcina....crede cu adevarat si se va intampla....spune cat mai multe rugaciuni zilele astea....si totul va fi bine....

roxanaaaaaa......bine ai revenit.....sa nu ne mai uiti atata vreme....asteptam vesti cat mai des de la voi.....si te rog sa nu ne uiti in rugaciunile tale si pe noi....

mary_b multa sanatate la toata lumea si asteptam noi vesti pe 21 aprilie cand esti programata la eco...

eu sunt mai rabdatoare ca niciodata
nici nu ma recunosc....caci pana acum faceam in fiecare luna nu stiu cate teste......pana sa fie termenul de sa-mi vina rusii....acum vad ca am inceput sa inteleg mult mai bine cuvantul rabdare.....cred ca datorita postului sunt asa....

sper ca din aceasta rabdare a mea sa va transmit macar putina si voua....mai ales lui livsy care cred ca are probleme serioase.....sa te ajute Dumnezeu sa treci cu mult curaj peste ele....si da....du-te la un preot ca e bine....indiferent la care iti propui.....mergi si vb cu cineva ca nu poti tu sa le rezolvi singura pe toate....

livsy multumesc pt rugaciunile pt parinti...le voi citi....am inceput din seara asta

va pup pe toate..
DOAMNE AJUTA!
CAMI

Mergi la inceput

AM REVENIT PUTIN....AM UITAT SA O SALUT PE INGRIDUT.....CARE VAD CA NU PREA SCRIE.....SI PE MAGDITA.....

toate cele bune fetelor....si apareti si voi mai des ca ne este dor de voi....

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Va multumesc din suflet fetelor pentru incurajari.La fel am zis si eu,cum vrea Dumnezeu. la toate.

oare da,oare ba?

Mergi la inceput

salutari si pentru diana, anadomnica si katy bine ai venit

revin maine seara
am facut rugaciunea
DOAMNE AJUTA
cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

va multumesc dragele mele, avem multe in comun si cel mai mult

credinta puternica in Dumnezeu si Sf. Maria

revin , am ceva de facut azi , dar orice ati face si oriunde ati fi si in ce situatie ne-am afla, nu suntem singure, Dumnezeu e cu noi

singura adevarata liniste am simtit-o in ultima vreme si o voi simti mereu , in Biserica si/ sau vorbind cu un preot adevarat

diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp

Mergi la inceput