Gravidute & Mamici de Iasi (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'neata!
Miha, pot fi votate ambele poze?

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Pai, hai la mine Oana ca dau eu de baut!

Venim, venim, dar numa' sa ne facem sanatosi.

quote:
Pai daca o stalcesc ca patutul e de ornament!

Vezi, daca ti-l dadeam pe al meu...ca si el tot de ornament. Si despre intuneric...si eu dormeam la inceput cu ceva lumina, slaba. Acum nu mai e nevoie ca ne-am invatat unul cu altul, unul cu teritoriul celuilalt. Nu e nevoie de lumina ca sa nu le cream frica de intuneric. Desi Stefan nu a dormit cu lumina si tot ii e frica...

quote:
maine ma duc in vizita la soacra sa isi vada nepoata ca asa e la noi in familie... nu vin ei , mergem noi! Deja ma asteptla niste discutii aprinse ca imi face temperatura in camera de 28 de grade, ca nu o dau cu nu stiu ce alifie, etc...

Curajosi, ce sa zic! Eu nu m-as fi dus cu ea asa mica nici la mama soacrei!!!Bafta. Si ramai pe pozitie, desi, dupa cum te stiu, nu te indupleci tu usor la sfaturile "binevoitorilor"

quote:
chiar , oare ce o mai fi facand diriga?

Ultima oara cand am vazut-o - acum vreo 2 ani cred - era bine, dar mai avea par de-o baie. Si tot asa cum o stii: "Totul e foarte bine, DAR..."

A! Eu pix rosu nu mai am, pe bune. Nonna, nu ne salvezu tu! Hai, fa tu corecturile, ca eu is in graba.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

'neata!
Miha, pot fi votate ambele poze?

Da!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Miha, super Amira cu cercelusi... si in fundulet... e fetita mare, vrea si ea vada lumea din alta pozitie.

Oana, vreau si eu reteta de Tavalita....

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghinetz
Si pe mine ma incearca o raceala; ma doare rau gatul, abia reusesc sa-mi inghit saliva. Si am si o stare nasoala pe motiv de CM care tr sa apara.

Oana, si eu am patit la fel si dupa doua zile mi-a recomandat dr Ospen de 1000 una la 8 ore. Iar in loc de vitamina C mi-a dat Decasept. E ceva cu eucalipt dar e bun. Si ca prin minune, dupa 3 comprimate deja ma simteam mult mai bine. A trebuit sa iau 3 zile, dar am scapat, ca ma chinuisem mult cu ceaiuri si alte remedii naturiste si nimic. Multa sanatate.

Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Mi s a trezit puiul! Va scriu acusica!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Lacramioara, multumesc. Astept in dupa-amiaza asta rezultatul la urocultura, de fapt, antibiograma, ca e infectie si apoi merg la medic, ca nu se mai poate. Imi convine mie ca slabesc in perioadele astea, dar...prea e de tot!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Monica si eu il alaptez noaptea! Cum a fost perioada asta cu diaree, cu dintisori ma trezea si din ora in ora! Cred ca ti-e tare greu cu serviciu si cu baietii! Esti de apreciat!
Oana sa te faci bine! E greu cu amigdalele sensibilizate la copii!
Miha faine negrese! Voi incerca si eu uleiul de palmier!
Azi am avut program de curatenie! David a fost cumintel! Exerseaza ridicatul in picioare la marginea patului! Sta acolo sprijinit minute in sir!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Miha, m+ai facut si pe mine curioasa cu uleiul de palmier. Sincer nici nu stiam de existenta lui. Multumim ca ne mai inveti si pe noi una alta.

Poze Stefy

Mergi la inceput

Raportam pe ieri primul nas belit si pe azi prima barba de scari. E neastamparata si asta e doar inceputul. Azi de nervi ca o supara caninii mi-a aruncat castronul cu lapte cu paste pe toti peretii....Sunt curioasa ce mai urmeaza.

Poze Stefy

Mergi la inceput