Gravidute & Mamici de Iasi (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

si eu la cafea! multumim monica!

daca se foloseste si la prajituri cel de palmier sunt hotarata: iau si eu! acum am in casa ulei de masline si de porumb! cel de masline e mai mult pt salate (ca cica nu e bun sa-l prajesti in sensul ca-l strici...nu e facut pt prajeli) iar cel de pobumb (de la floriol gasiti sigur) il folosesc la prajeli si la unele salate cum ar fi cea de vinete la care nu place sa pun de masline! eu sunt mai sensibila simt diferenta si dintre acelasi tip de ulei dar facut de firme diferite!!!
nici eu nu mai prajesc de cand cu fetele, dar mai fac un ochi, snitele, niste legume congelate la care merge pus si putin ulei, si din cand in cand ma rasfat de una singura cu o portie de cartofi prajiti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

'Neatza!

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty!

Sunt deja la a doua . Plus Tavalitele de rigoare (sau tavaleala...)

Iar sunt bolnava. Ma doare rau gatul. Am tot luat Homeovox, dar...fas! Am sa incerc Strepsils. Stefan e ceva mai bine. Dimineata la 6.30 era fresh si a venit la mine. Cum de ce? Sa jucam Monopoly. . L-am trimis la Radu (eu am bagat scuza ca tr sa-l alaptez pe Victor). S-a intors din drum sa-mi spuna ca tr sa fac cafea, ca tata numai daca simte miros de cafea se trezeste. Misto, nu?!

Nonna, asa e, egreu cu doi copii si a trebuit sa fac concesii. de exemplu nu ma mai agit cu curatenia zilele astea. N-am ce sa fac, nu dovedesc efectiv. Si am mai decis ca am nevoie de clipele astea la calculator cand imi beau cafeaua cu voi. Nu renunt la ele ca sa dau cu mopul. Si asa, acum fac si peste o ora nu se cunoaste. Asa ca...putina ordine la suprafata. Pana ma refac.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Michelle, ce matinala esti azi! Te-ai culcat devreme aseara?

Any, Stefan nu poate vorbi nu de laringita, ci pentru ca are amogdalele mare-mari! De acum sunt obisnuita. ca tragem cu astea de vreo 3 ani buni. De fapt, vorbeste asa, ciudat, din gat...ma rog, stiti voi. Oricum, multumesc mult pentru grija.

Mergi la inceput

M-am decis: vreau si eu la cumatrie! Se pare ca alta sansa sa mai ies si eu din casa fara copii nu am. Am fost in februarie la aniversarea de 75 de ani a unui porf univ. Numai "tineret" de peste 70 de ani acolo, dar chiar mi-a prins bine iesirea. Ca vad ca, daca nu e ceva, asa, o obligatie, nu am nici o sansa. In we am tot batut eu apropouri la sot ca mai am nevoie si eu de o iesire, sa stau cu prietenele la o barfa. Nimic. Bate shaua sa priceapa iapa...(cred ca iapa nu era acasa).

In we asta sper sa am curajul sa o spun pe sleau: "plec! copiii sunt hraniti, curati...ies si eu putin". Sau am sa inventez ceva, o zi onomastica, o prietena care da de baut ca e primavara, ceva, orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Si eu in pauza de "cafea"! P-aia mai vad eu ce mai fac...prea mult chef nu am...

A inceput concursul "clipe de viata" la care participam si noi. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13inceput" target="_blank">Curiozitate si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi sunt pozele noastre.Asteptam parerea voastra!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Poze cu noi:

http://good-times.webshots.com/album/562565089tDoOGT?start=12

emma si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns licurici2000 spune:

Pai, hai la mine Oana ca dau eu de baut! Eu am invatat o lectie de la o prietena care i-a pus copilul in brate sotului si am fugit impreuna la cumparaturi 2 ore - eu eram cu burtica mare. Acu astept sa am liber la volan ca nu ma mai prinde lumea acasa. Am facut educatie sotului sa schimbe scutece si sa manevreze biberonul si in rest.... sanantate! Tzatza nu pot sa i-o las!
Mai fetelor, da` aveti un spor la scris ceva de speriat! Eu nu apuc sa citesc ce scrieti voi de la o zi la alta! Da e fain ca nu ma plictisesc cand deschid compul!
Povesteati de modul in care ati ales numele copiilor. La noi a fost cam asa: sotul a inceput cu toata lista de "foste", si cum a avut destule aventuri( nu ca ar fi fost el mare macho, dar e frumos manacal-ar mama, si trag femeile la el ca .... nu mai zic) am ajuns sa nu gasim un nume de fata care sa nu fi fost una dintre "fostele" lui ... aventuri... eu sunt draguta , el le zicea mai urat.... Si uite asa.... "X" nu ca e nume de c.... , "Y" nu ca e nume de c...., pana a ajuns la Miruna. I-am zis ca nu ma intereseaza daca i-a trecut prin asternut si vreo Miruna, dar mie imi place si asa o va chema. Iar ca sa nu aiba impresia ca nu vreau sa ii pun si un nume ales de el i-am zis Maria. Bineinteles ca discutia a fost de-a dreptul comica si purtata intr-un supermarket:)
Oana, ziceai ca noaptea trebuie sa fie intuneric unde doarme bebe? Pai daca o stalcesc ca patutul e de ornament! doarm cu ea in pat si spre rusinea mea noaptea ma adoarme ea pe mine nu eu pe ea....
Si acum vestea mareata: maine ma duc in vizita la soacra sa isi vada nepoata ca asa e la noi in familie... nu vin ei , mergem noi! Deja ma asteptla niste discutii aprinse ca imi face temperatura in camera de 28 de grade, ca nu o dau cu nu stiu ce alifie, etc....
Tineti-mi pumnii!!
De data asta te las pe tine, Oana sa corectezi, ca eu mi-am iesit din mana dupa atatia ani... chiar , oare ce o mai fi facand diriga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by aeperju

Poze cu noi:
http://good-times.webshots.com/album/562565089tDoOGT?start=12

Poze cu voi si cu briosele voastre.
Pupam zambaretul mic si frumos. tare am mai visat si eu la un centru de activitate,dar acu mi-a trecut.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

multumim!

Mergi la inceput