Gravidute & Mamici de Iasi (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Apropo de ulei...v-am zis ca am trecut la uleiul de palmier?
Cica e mult mai sanatos decat cel de floarea soarelui.Si plus de asta nu se arde si nu scoate fum.Cica se poate si refolosi,dar inca n-am incercat.Mai am inca reminescente de la cel de floarea soarelui,il folosesc o data si p-aia il arunc.
Sper ca nu-l vor scumpi si pe asta.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Oana, ai grija cu Stefan...sa nu fie cumva laringita daca nu poate vorbi...NU E DE GLUMA!!!Fugi la spital...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

si eu am vrut sa iau ulei de palmier, am citit despre el...dar mi-e ca nu-mi place gustul... si cu asta de porumb m-am obisnuit greu!! (e mai bun pt copii, decat cel de floarea soarelui, dar asta stiati deja)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Any, da' tu asa repede te-ai intors?

Diana, nu ma refeream neaparat la dulce... voiam, mai degraba sa zic "ceva desert"...

Miha, asa am auzit si eu, ca e mai bun de palmier... Da' la gust cum e? Si nu cumva deja e mai scump decat cel de floarea-soarelui?

Pe asta de fl-soarelui, abia ce l-au scumpit si gata... iar au de gand...

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

e ieftin uleiul de palmier, parca e cel mai ieftin.... www.totalcomenzi.ro/Ulei_de_palmier_Olina_3l.htm" target="_blank">asa am vrut sa iau!

simt nevoia de ceva desert, si in general acest desert e mancat si de fete dupa somnul de pranz! si daca n-am incep cu "vreau ou kinder, vreau chipsuri, vreau jeleuri, etc etc..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Cred ca plec la nani.Domnul meu nu sforaie dar peste ceva vreme o sa vrea tzitzi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1
Miha, asa am auzit si eu, ca e mai bun de palmier... Da' la gust cum e? Si nu cumva deja e mai scump decat cel de floarea-soarelui?

N-are nici un gust si nici un miros.
Am avut si eu oareshce retineri,dar acum sunt multumita.
Nu e cu mult mai scump decat uleiul de floarea soarelui.Un bidon de 2 litri (la 20 de grade) costa 12 Ron si ceva,in Selgros.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

inseamna ca in billa e mai ieftin!

noapte buna monica!
ma duc si eu la nani! va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Eu am luat ulei de masline.Dar la cit ulei folosesc eu...maxim 1 litru pe luna.Ca nu prea prajesc.
Am mai luat si combinatie -ulei mediteranean.

Mergi la inceput

Monica,dar uleiul de masline nu e bun pentru prajituri.

Diana,cat e in Billa?Nu stiu de ce,dar nu-mi place deloc magazinul asta,mi-e groaza sa merg acolo.dar nu-i bai...il trimit pe socru-miu.

Mergi la inceput