Gravidute & Mamici de Iasi (40)
Raspunsuri - Pagina 4
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Miha nu prajitura e modesta,modesta esti tu.
Sincer,vreau ceva dulce....si n-am nimic in casa.Doar 2 iaurturi cu fructe de-a lui Vlad.Si nu-mi plac.
Hai ca trimit si la tine cateva. Sau vii tu? Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
miha sunt bune negresele? in poza arata asa de raaaaauuuu.....
Is dupa cum arata.

Seriosa acu...nu ma omor dupa prajitura asta,dar in lipsa de altceva merge. Unde mai pui ca am facut-o in juma de ora cu tot cu copt?
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
addiana spune:
tot cam atat mi-a luat si mie cu tarta....dar mi-a luat mai mult sa le "desenez" ca nu era denisa hotarata daca sa aiba si inima gura ...si ochii....dar fa-i si sprancene.... trebuia sa-mi zica s-o dau si cu rimel!!!!
maine cred ca o sa fac ceva cu foietaj, dar nu stiu exact ce...
si trebuie sa fac si de mancare ca nu mai e nik nik nik... nici macar de-un sandwich!
Nonna76 spune:
Tu zici asa Miha ca faci tot felul de minuni.Dar eu...Nu stiu de ce m-am puturosit asa.
Cum reusesti cu 2 copii acasa sa faci si dulciuri?
Eu fac curatenie,mincare dar dulciuri nu mai reusesc.
Ralu deci maninc virtual o ciocolata.Pai mai bine maninc un tort din ala din pozele lu' Miha(daca tot e virtual).Si il maninc si tot.
addiana spune:
eu imi iau directia spre domnul care sfoarie....
ralu vizionare placuta! ce filme mai vezi in noaptea asta??
parca spuneai ca ai intins rufele deci nu se impiedica fetele care mai raman....
celia, michelle ma bucur ca puiutii vostri sunt bine!
sa nu mai raceasca! daca domi nu mai are si alte simptome (cum ar fi muci, tuse...) nu cred ca trebuie sa-ti faci griji!
va urez tuturor noapte buna! si somn dulce! 
ralnied1 spune:
quote:
ralu si mie cand imi pleaca barbatelul imi vine sa stau toata noaptea treaza, sa ma uit la filme, pe net, etc, numai sa dorm, nu!!!dar la mine nu cred ca e de dorul lui!
ma bucur ca o sa aveti masina in concediu!!!
Diana, da' sa stii ca nu de dorul lui n-am dormit...
Asa-s eu... in general adorm f tarziu, ati vazut si voi...
In plus, cand sunt singura, chiar am chef de treaba...
Da, masina ne-o da, abia astept sa plecam! Da' de-acum sa vedem cum facem sa strangem si niste banuti...
Apropos, ca veni vorba de bani, ati auzit si voi ca uleiul se face 100.000 si benzina 50.000?
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
maine cred ca o sa fac ceva cu foietaj, dar nu stiu exact ce...
si trebuie sa fac si de mancare ca nu mai e nik nik nik... nici macar de-un sandwich!
da' daca nu faci ceva dulce intr-o zi, ce se intampla???
Miha stiu ca nu poate trai altfel, n-ar mai fi ea... da' tu?
A... de mancare fac si eu maine seara: pilaf cu ciuperci si ficatei de pui. Si un bors de cartofi si smantana.
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
eu imi iau directia spre domnul care sfoarie....
ralu vizionare placuta! ce filme mai vezi in noaptea asta??
parca spuneai ca ai intins rufele deci nu se impiedica fetele care mai raman....
ce bine o duc eu fara domnul care sforaie de obicei in zona...pai... ce filme? Hmmmm, iar vreo 3-4 episoade din Grey's. Si restul celor pe care le-am tot enumerat pe aici. Ca nu am mai reusit sa le vad. Da' acu' fac treaba: spal chiuveta de la baie...
Da, rufele le-am intins. Da' am mai pus niste albituri sa stea pana maine.
Foto Ralu
addiana spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Apropos, ca veni vorba de bani, ati auzit si voi ca uleiul se face 100.000 si benzina 50.000?
iar scumpiri!!!!
ralu, eu am un chef de lafait cand nu e el!!! nu e nimeni sa ma dezveleasca, sau sa zica da mai tare, sau sa ma roage frumos sa-i aduc apa!!!! etc etc....
addiana spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
. Da' acu' fac treaba: spal chiuveta de la baie...
Da, rufele le-am intins. Da' am mai pus niste albituri sa stea pana maine.
atunci spor la treaba!
mi-ai dat o idee buna cu ficateii
eu nu fac in fiecare zi dulciuri, azi n-am facut nimic. dar mi-e pofta de foietaj sarat, nu dulce. eventual cu niste ciupercute

fetelor aveti grija sa nu va impiedicati de lighean!
ma duc sa-mi inghiontesc domnul sa nu mai sforaie ca sa reusesc sa adorm si eu!!!