Gravidute & Mamici de Iasi (40)
Raspunsuri - Pagina 17
Simo78 spune:
Matei a fost fara caciula. Adica a plecat din casa cu caciula, dar batea soarele si i-am scos-o. Mai venea si cate-o briza, dar nu sa ne ia pe sus. Per total, in fata blocului la mine e placut afara. Dar am mai zis eu odata asa si era sa ma ia vantu pe sus prin oras
....oi trai eu intr-o stare a vremii paralela?
Simo
mami de Matei
Danelutza spune:
Simo intrucit nu mai ai timp sa intri pe la sexoase, am intrat eu aici, sa-ti multumesc pentru vot
. Ai grija cu vintul, ca eu am furat-o... acum trei zile am iesit mai dezbracata si era vint, asa ca am reusit sa fac febra doua zile la rind. Ai grija de Matei 
Va multumim pentru vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Celia spune:

La mai multe lunite pentru:
Bogdan Constantin de Gabi
Andrei de Emma
Darius Andrei de Ramonik
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by addiana
si sa va arat si ce a facut raisa...in timp ce eu faceam trigoanele!!!
Vad ca mai sunt si alti copiluti cuminti in lipsa parintilor. Si eu care ma gandeam ca numai a mea face ce nici prin cap nu mi-ar trece. Zilele trecute am gasit-o intinsa in sertarul cu lenjerie, statea comod si sugea ceai din biberon. Bine ca nu s-a dus fundul la sertar.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Celia spune:
Michelle, ma bucur ca Domi e bine.
Simo, pupam micul explorator si pe mamica supraveghetoare .
Noi suntem bine, multumim. Andreea creste , vrea tot mai mult in fundulet, se joaca destul de mult singura, nu mai gangureste atat de mult si nici nu mai doarme peste zi foarte mult.
Emma, sanatate sotului si pupam micul marait sa-i treaca sa se sarbatoreasca linistit.
Alina , felicitari lui David pentru al doilea dintisor.
Miha, sanatate cumnatei tale.
Ralu,i-ai pregatit sotului papa si pentru cat a lipsit?
Diana,te pregatesti de zor de petrecere, fetele te ajuta testand partea de machaj...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
addiana spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefy
Zilele trecute am gasit-o intinsa in sertarul cu lenjerie, statea comod si sugea ceai din biberon. Bine ca nu s-a dus fundul la sertar.
asa fac si ale mele, se baga in sertare... sa ai mare grija! eu am o comoda cu 4 sertare si tot asa, s-au suit in sertarul de jos si era sa le vina toata comoda peste ele, noroc ca era sotul pe faza!!!
raisa mai are obiceiul sa deschida toate sertarele deodata sau sa se atarne de ele!!!

iulia-stefy spune:
Oana, si noi am fost afara pe la 11 si tot cu alizeul ne-am intalnit, asa ca ne-am intors fuguta acasa....
Poze Stefy
Lacramioara mamica
iulia-stefy spune:
La mai multe lunite pentru:
Bogdan Constantin de Gabi
Andrei de Emma
Darius Andrei de Ramonik
Poze Stefy
Lacramioara mamica
ghinetz spune: