Gravidute & Mamici de Iasi (40)
Raspunsuri - Pagina 16
addiana spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Iar pui? Faci ce faci si tot acolo ajungi...
Ei, ti-ai luat masina? Sau azi face sotul pe soferul? Si unde atata graba? Mergi sa ocupi la Onyx un loc mai calduros?
asa e...tot la pui ajung!

sotul e sofer!!! eu nu am permis...inca!
graba unde?? trebuie sa ajung la dr de fam sa-i las niste foi...apoi prin oras cu treaba...
chiar ma gandeam ca s-ar putea sa-mi fie frig...la onyx...cu bretelute...brrr...deci fug sa prind un loc langa o sursa de caldura!!!
chestia aia cu care s-a manjit raisa e cica un ruj pt copii, nu stiu cine sa de cu ruj mov!!!
ce-i drept ea la folosit ca fond de ten!!!
Simo78 spune:
Oana noi mai intram, dar ele poate sunt bizi si apoi merg prin vizite. De aia le uram anticipat.
Simo
mami de Matei
alynta27 spune:
Azi e de plimbare! E insorit!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mephala30 spune:
Ralnied, te-am visat ast' noapte, ne intalniseram in botanica.
Vad ca pe celalalt subiect nu mai postezi, de ce?
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
mariussimiuc spune:
Azi ar trebui sa merg pana la spital la cumnata mea...Si nu stiu ce sa fac cu Amira.Sa ma risc sa o iau cu mine? ![]()
Carmen,poate chiar o sa facem o intalnire in Botanica. Poate o fi de bun augur visul tau.
Sau o vrei numa pe Raluca? ![]()
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Carmen,poate chiar o sa facem o intalnire in Botanica. Poate o fi de bun augur visul tau.Sau o vrei numa pe Raluca?
cine stie, poate o sa ne intalnim in botanica...sa fie vreme frumoasa si calduroasa.
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
ghinetz spune:
Mama, bate un alizeu pe aici pe la mine....In targ cum e? Noi am iesit putin afara, dar nu am putut sta prea mult.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by iulia-stefy
Raportam pe ieri primul nas belit si pe azi prima barba de scari. E neastamparata si asta e doar inceputul. Azi de nervi ca o supara caninii mi-a aruncat castronul cu lapte cu paste pe toti peretii....Sunt curioasa ce mai urmeaza.
Pupam neastamparata,sa treaca repede buba!
Robert nu mi-a facut de astea...de aruncat pe pereti...dar niciodata nu e prea tarziu.
N-a fost cu intentie, dar a fost cu directie. Ea era nervoasa si a vrut sa arunce jucariile de pe masuta si odata cu ele a zburat si castronul meu....
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Simo78 spune:
Am fost si noi afara, in fata blocului si ne-am intalnit cu Cristina si cu Ami ![]()
Simo
mami de Matei
ghinetz spune:
Si? Bate vantul si la voi?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"