Gravidute & Mamici de Iasi (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by ghinetz
Iar pui? Faci ce faci si tot acolo ajungi...
Ei, ti-ai luat masina? Sau azi face sotul pe soferul? Si unde atata graba? Mergi sa ocupi la Onyx un loc mai calduros?

asa e...tot la pui ajung!
sotul e sofer!!! eu nu am permis...inca!
graba unde?? trebuie sa ajung la dr de fam sa-i las niste foi...apoi prin oras cu treaba...
chiar ma gandeam ca s-ar putea sa-mi fie frig...la onyx...cu bretelute...brrr...deci fug sa prind un loc langa o sursa de caldura!!!

chestia aia cu care s-a manjit raisa e cica un ruj pt copii, nu stiu cine sa de cu ruj mov!!! ce-i drept ea la folosit ca fond de ten!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Oana noi mai intram, dar ele poate sunt bizi si apoi merg prin vizite. De aia le uram anticipat.

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Azi e de plimbare! E insorit!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ralnied, te-am visat ast' noapte, ne intalniseram in botanica.
Vad ca pe celalalt subiect nu mai postezi, de ce?

Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Azi ar trebui sa merg pana la spital la cumnata mea...Si nu stiu ce sa fac cu Amira.Sa ma risc sa o iau cu mine?

Carmen,poate chiar o sa facem o intalnire in Botanica. Poate o fi de bun augur visul tau. Sau o vrei numa pe Raluca?

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Carmen,poate chiar o sa facem o intalnire in Botanica. Poate o fi de bun augur visul tau. Sau o vrei numa pe Raluca?

cine stie, poate o sa ne intalnim in botanica...sa fie vreme frumoasa si calduroasa.

Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Mama, bate un alizeu pe aici pe la mine....In targ cum e? Noi am iesit putin afara, dar nu am putut sta prea mult.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by iulia-stefy

Raportam pe ieri primul nas belit si pe azi prima barba de scari. E neastamparata si asta e doar inceputul. Azi de nervi ca o supara caninii mi-a aruncat castronul cu lapte cu paste pe toti peretii....Sunt curioasa ce mai urmeaza.

Pupam neastamparata,sa treaca repede buba!
Robert nu mi-a facut de astea...de aruncat pe pereti...dar niciodata nu e prea tarziu.

N-a fost cu intentie, dar a fost cu directie. Ea era nervoasa si a vrut sa arunce jucariile de pe masuta si odata cu ele a zburat si castronul meu....

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Am fost si noi afara, in fata blocului si ne-am intalnit cu Cristina si cu Ami

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Si? Bate vantul si la voi?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput