Mamici de mai-iunie 2008 (45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu ma uit la "Dansez pentru tine", nu cred ca ma culc pina la 12. La un moment dat o sa ma bag la nani cu Andrei si ma uit la TV-ul mic din dormitor. Ma chinuie niste arsuri, nu mai stiu cu ce sa le dau in cap, asa ca le suport cu stoicism, ma fac ca nu le bag de seama.

Andreea, la "Clubul scutecelor" se sta de la 0 la 4 ani :)

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

quote:
Originally posted by fecian

Dar ce ma frapeaza pe mine cel mai mult este faptul ca se alege a se ignora mesajele mai putin placute.Asta nu arata prudentza ci doar ca se alege ignorarea adevarului si atunci nu e altceva decat sa se intareasca ceea ce s-a reprosat.
Vreau doar sa atentionez ca uneori e mai bine sa ai o parere decat nici una. Atunci cel putin arati ca iti pasa.

Pe de alta parte o veche zicala zice "Daca VORBA e de-argint, TACEREA e de AUR!" Si uite asa m-am ales eu cu argintul.

Cred ca generalizarile nu isi au rostul.
Nu toata lumea a avut "un interes" sa intre aici, de parca ai nevoie de un interes.
Nu toata lumea are timp sa scrie in fiecare zi, sa urmareasca tot ce misca si ce zboara pe aici, dupa cum vezi fecian nici tu nu ai timp si prin urmare nici timp de raspuns nu este.
In plus ce poate cineva raspunde cuiva caruia nu ii intelege problemele, NU, NU vorbesc aici neaparat de Daria.
Ce pot eu sa le spun fetelor din Romania despre cat de scumpe sau ieftine sunt nasterile acolo? Despre cat de buni sau nasoli sunt medicii acolo? Despre cum sunt mesterii (ca mi-am amintit ca sunt fete si in Ro care renoveaza) acolo? Cat de relevant este pentru ele sa le explic in fiecare zi cum e aici? Nici pentru voi cele din Olanda nu e relevant cum e in belgia in spital, sau la doctor, sau faptul ca pe mine m-a vazut intotdeauna un doctor eventual cateodata insotit de moasa, dar niciodata o moasa singura.

Asta nu se vrea un mesaj de dat in cap, nu, deloc, doar incerc sa subliniez ca nu toate putem sa raspundem la orice din ce spune altcineva si in plus nici nu avem totdeauna timpul necesar pentru asa ceva.

E absolut normal ca desi un grup comun se dicuta pe grupulete, fiindca de exemplu in cazul meu pe Simonix am cu ce sa o ajut, ce spune Miss de preturi prin Ge imi e de folos, pe DanaH am vazut-o, nu neaparat pentru ca imi permit, ci pentru ca intamplarea a facut sa ajung in orasul ei pentru cateva zile si m-as fi considerat o nesimtita sa nu o sun macar.

Acestea fiind spuse dragelor eu nu va vreau pe nici una plecata, vreau doar sa scrieti cand aveti chef si timp si mai ales nu fortat Din patrea mea sa scrieti despre cerul care a cazut asa din senin si grindina cat oul de rata ca de citit cand am timp tot o voi face.

inais daca mai citesti pe aici, in grupul biomec din eindhoven al profului keita ito s-a anuntat un doc pe ortopedie. mai multe detalii daca te intereseaza ii dau pe mp dupa miercuri, sau cauta pe site-ul lor.

Pentru eventualele Catolice dintre voi, va doresc SARBATORI FRUMOASE si IEPURAS neadormit prin iarba, saritor si cu cadouri Eu ma duc sa termin cu cremsnitul ala, Pasca, cozonacii, drobul si sarmalele sunt deja gata prin urmare sunt niste miresme in casa astaaaa...

o noapte frumoasa dragelor si multa sanatate!!!

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Si eu am pus acuma pe Dansez pt tine,dar nu prea ma pot uita ca acuma de cand sunt graviduta nici eu nu ma recunosc,atat sunt de sensibila si plang din orice!E normal,asa?
Cum am zis nu mi-e somn,asa ca am pus si poze de la nunta!!
Cleo daca ar fi sa ma ingras numai 8kg ar trebui sa fim niste subnutrite?;)))
Va mai pun poze din luna de miere!!!

Poze
Andreea 29+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Am pus poze si din luna de miere!!
Ma pun in pat ca incepe sa ma doare spatele!!
Somnic pufos!

Poze
Andreea 29+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Hai sa scriu si eu desi nu am nimic de comentat sau adaugat

doar sa va zic de vreme, la noi e frumos, doar suntem in dessertul Arizonei, sunt peste 20C, mai stam pe afara, astazi e vinerea mare ca sarbatoprim odata cu americanii, adica toti odata!

imi amintesc de pasca cu ciocolata si poate ca am sa incerc si eu. fac racituri, miel nu ma pricep nici cozonaci. desi am o pofta.....

pina acum ziceam ca e usor, noptile erau ok, dar burta e din ce in ce mai grea, ma doare cind ma intorc de pe o parte pe alta. si am uitat repede ca si la prima sarcina tot asa era!!!
asa cum o sa uitam si durerile. ce fantastic e corpul asta creat de Dumnezeu! daca am tine minte toate durerile nasterii nu am mai dori ul alt copil in veci!

spuneati de obeze: mie dr in Romania mi-a atras atentia sa nu ma ingras fiindca se naste mai greu cu femeile mai plinute(cica astea slabe nasc mai repede) si deasemenea plagile se vindeca mai greu cu un suprastrat de grasime (plagile de la epiziotomie si cezariana).
era un grafic si nu o regula generala, asadar una mai plinuta se poate vindeca mai repede ca una mai slaba, depinde de caz .

aici trebuie sa intrebam un dr. daca asa e sau cine avea un sot dr. parca realaura...

Cenia AMR + 8 saptamini pina la minunata intilnire cu fiica-mia (Naomi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

ia sa va pun un filmulet despre nastere
http://www.babycenter.com/2_an-inside-look-at-labor_1287325.bc

am mai vazut o nastere filmata direct (acasa ca se poarta pe continentele americane de nord si sud) dar nu vreau sa va sperii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna noaptea fetelor....

Cu ochii inlacrimati va scriu ca acu' s-a terminat "Dansez pt tine" si am plans de m-am umflat. Oricum eram eu sensibila dar...acuma sunt ceva de speriat. La stiri plang, la filme nu mai zic....cred ca si la comedii o saplang.

De tuse nu am scapat....si ma enerveaza rau...dar speram sa scapam repede. BB face tumbe prin burtica, deci e ok. In rest suntem ok, cu durerile de oase, articulatii..etc. si cu voie buna.

VA poop si noapte buna. Predau stafet peste vreo 2 ore lui Cleo!!

Diana 33+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Cenia superb reportajul si filmarea....

Diana 33+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Cleo, ce faci?
Eu am insomnii de ceva vreme dar nu pot sa scriu noaptea pt ca ii tzacan prea tare tastatura in cap sotului si daca se trezeste ma apostrofeaza ca il deranjeaza lumina de la monitor. Si apoi ce ma fac? Ma uit pe tavan pe intuneric? Pana mai acum sforaia, mai frate, de nu auzeam ce zice la tv, acum parca nici nu mai respira... Nu stiu ce ne facem cand o fi bb ca vrem sa dormim toti 3 in camera.
Pe scurt: am avut de luat azi niste extrase si a trebuit sa merg putin si pe jos, in total 2 ore de stat in picioare si m-am pomenit cu o durere de col de am zis ca nu mai ajung acasa, imi venea sa plang de durere si imi era frica sa nu patesc ceva. Asa ca ai grija Simona, dupa o perioada de stat la pat muschii si toate alea se cam atrofiaza si nu mai putem ce puteam inainte cand eram sprintene ca niste caprioare .
As avea multe de spus, de fapt v-am raspuns in gand, la toate, pe masura ce va citeam. Intr-un fel e bine ca nu raspundem mereu, ce ne-am face daca am scrie toate 100 si ceva si am da raspuns fiecare la toate?
Acum o sa insist si eu pana aflu ceva. Propun tema saptalunii: Pretul Corect!
De acum tb sa sa ne interesam, fetelor, cat costa o nastere, naturala sau cezariana, sa actualizam preturile la rata inflatiei. Eu am auzit asa( dintr-o singura sursa): Cezariana: medic=1500 ron, anestezist 300, pediatru 200, Moasa 100- asta era la Municipal acum 1 luna. Mai am niste promisiuni ca imi vor spune dar..sa vedem.
Mai veniti si voi cu sume ca sa facem o medie..

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Lenjeria de patut cea mai ieftina: http://www.bizoo.ro/firma/luxtextil/vanzare/21139/Set-Lenjerie-Patut-pentru-Copii
E verificata, a comandat cineva si era foarte multumita de calitatea materialului. La culori, depinde de gusturi.. (mie mi se par cam tari culorile, dar daca mi le aduce la usa..mai ca as incerca una cu tweety). Cearsaful de pat e cu elastic.
Se poate comanda si vine acasa in 3 zile, la usa. Se poate lua legatura cu firma la tel, dam dimensiunile, exprimama dorinte in privinta culorilor.
Cleo, pe unde umbli? Vrei absenta?!

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput