PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 10
michella78 spune:
nicolica, cred ca ma bag si eu de pasti la un cozonac. te anunt ce mi-a iesit.
michella
michella78 spune:
azi bantui si eu mai mult pe-aici si sunt singurica!
sa ma laud ca am petrecut cu sotu un sfarsit de week-end tare frumos, am implinit 6 ani de cand ne cunoastem!!!!!!
sau mai bine zis 6 ani de iubire!
michella
Genie spune:
Salutare tuturor!
Am ajuns si noi la soacra-mea cu o intarziere de vreo trei ore din cauza wiizair-ului, dar pana la urma am ajuns cu bine, sambata seara. Antonia a dormit in aeroport pana sa plecam iar in avion a fost destul de cumintica. Fii-mea a primit o gramada de jucarii si era asa incantata, abia pe la 12 noaptea am reusit sa o culc, cu urlete normal, pana s-a obisnuit cu locul.
Am avut parte si de fulgi de zapada, e tare schimbatoare vremea, acum ninge iar peste jumatate de ora e soare. E si destul de rece afara, cam 3-4 grade, fata de cele 15 din Ro. Nicolica si noi am petrecut Pastele cu oua, drob si multe alte bunatati.
Julax, sa stii ca si Antonia are obiceiul de a se scarpina la fundulet cand ii dau pampersul jos, ea are acolo o mica pata de la dermatita, care cateodata e mai accentuata, alteori mai putin. Eu ii dau cu trixera si acolo.
Ce mai fac restul piersicutelor, Buli, Sabina, nu v-am mai vazut de mult?
MissJJ spune:
Buna fetelor!
Revenim si noi dupa un weekend full si obositor, dar suntem happy am terminat sufrageria. Pfiuu si ne-a mai ramas laminat sa punem si pe holul de sus dintre camere, asta weekendul urm si mai avem scarile de vopsit de instalat balustrada la scara, de varuit holul de jos si de luat laminat pt bai. Si cu asta basta ramane numai buacatrai da sa vina odata nenea ala sa ne instaleze aragazul ca deja ma dispera.
Gabriela, Bysko incerc sa nu fac f mult dar vreau sa terminam oadata, acuma e mai lejer ca sufrageria e gata mai nasol o sa mai fie bucataria ca acolo mai e multa munca da in rest ce a fost mai mare am facut.
Iulia multumim.
Oana si la noi e rece si a nins weekendul asta. Nu stiu cand vine si primavara aia.
Larissa La Multi Ani si de la noi cu intarziere si scuzlee de rioare. Sa fii fericita si sper ca ai avut o zi minunata.
Gina pupici si de la noi.
Roxana nu stiu ce sa zic a mea bea lapte zilnic trei bibe pe zi de cate 240 de ml. Unul dim imediat ce se trezeste unul la somnul de pranz si unul cand merge la nani. Am incercat si noi sa scapam de biberon macar la suc si apa da nu am nici cea mai mica sansa decat sa bea din cana mai bine moare de sete. Asa ca am zis o mai lasam si incercam mai incolo.
Mamaluidavid speram sa reuseasca operatiunea degetel.
Michella felicitari pt reusita la olitza.
Nicolica multumim de reteta am zis ca anul asta tot am cuptor nou si etc sa incerc si eu sa fac cozonac poate poate iese ceva. Genie ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca e ok piersicutza. Da in ce tara ati mers?
Cam atata de la noi pupici si la restul de mamici si piersicutze din livada si multa sanatate celor bolnaviori.[pup
Noi mergem acuma la nani de pranz profit sa ma odihnesc si eu. Revin mai pe seara.
Edit Am uitat sa va dau link-ul de la poze cu renovarea: aici. Mai diseara am sa mai pun si niste poze cu printesa, mai noi.
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Am reusit sa intru si eu acum, iar am avut o gramada de treburi. Azi am fost si la camera de munca, noroc ca am rezolvat cam tot ce aveam.
Fetelor, hai la o buna!
Sa vad ce-ati mai scris si revin!
Va pup pe toate si sunt pe-aici!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
Am revenit.
Doniro, si Razvan face nazuri la lapte, dar asa a fost mereu, el nu mi-a mancat mai mult de 120-150 ml dimineata si seara, rar a vrut 210 ml. Am mai intrebat-o si eu pe dr. lui, ca vedeam copii care mananca cate 2 biberoane de 300 ml seara si ma ingrijorasem. Ea mi-a zis sa incerc sa-l trec pe lapte normal, din comert, dar deocamdata l-am lasat tot pe Humana 3 de mar, ii dau cat vrea el si ii mai dau branza, iaurt, cascaval etc.
Bysko, aceeasi poveste se intampla si la noi cu imbracatul si dezbracatul. Ii place tare mult sa stea in funduletul gol! Cred ca se simt ei asa mai liberi, vorba ta!
Stefania, succes cu operatiunea "degetarul"! Pupici Patriciei si lui David!
Iulia, crema Petrini se prepara in farmacie, la farmaciile Ifarm, de obicei, eu iau de la cea din Cal. Vitan sau la farmacia "Denis" tot din Vitan. Dar mai zicea cineva tot pe forum, ca ar fi preparata si de Farmec Cluj, ca dr. Petrini ar fi din Cluj. Nu stiu daca ti-am fost de prea mare ajutor, dar vezi si tu acum.
Michella, si eu am aceeasi problema cu mancatul de prostii aiurea. Nepotul meu de 2 ani si 2 luni (baiatul fratelui meu), care este si coleg de cresa cu al meu, la fel, mananca tot felul de minuni, printre care si ciocolata (Kinder, e adevarat, dar tot ciocolata e!). Cumnata-mea a vrut sa-i dea si lu' al meu, dar noroc ca el e mai reticent la ce i se pare lui necunoscut si nu a vrut sa ia prima oara. Duminica acum, a venit in parc cumnata-mea cu ciocolata alba (ca "ce are? e alba!"), al meu a poftit si el, normal si l-am lasat sa ia si el o bucatica. I-a placut si a vrut sa-i mai dau. Pana acum nu mi-am facut griji, dar acum am inceput sa ma gandesc si eu, ca nu prea e bine asa. Si am vorbit cu ei, le-am zis ca nu fac bine sa-i dea ciocolata asa mic, dar nu vor sa inteleaga (ca "daca copilul cere!"). Le-am zis ca le cere, pentru ca ei ii iau si ii dau ce nu trebuie, in schimb, cand ma auzea pe mine ca-i dau iaurt danonino, cumnata-mea sarea in sus, ca sa nu vada al ei, ca a fost internata in spital cu ala mic si veniseara copii cu indigestie de la iaurt cu fructe. Acum, eu ce sa zic, ce e mai nociv: iaurtul cu fructe sau ciocolata? E cam greu sa te lupti cu morile de vant, daca parintii nu inteleg! Eu incerc pe cat posibil sa-l feresc deocamdata de astea, dar nu o sa mai pot prea mult timp, ca ei sunt mereu impreuna la cresa si seara dupa ce-i luam. O sa vad ce-o sa fac, in asa fel incat sa nu se supere nici frate-meu sau cumnata-mea, ca mereu interpreteaza gresit, mai ales ea.
Succes si tie la dus munca de lamurire!
Nicolica, multumim pentru reteta de cozonaci! Yammmy!
Genie, sedere placuta in deplasare!
Monica, Mada, si celelalte mamici de piersicute, va pup pe toate si pe piticii vostri!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
Bysko spune:
In legatura cu ciocolata -ii place Busrei k i-am dat si noi sa guste, dar cand vrea bomboane ii dam caise sau prune uscate si gata problema. Oricum nu se omoara cu dulciurile- prajiturile nici sa le vada. Mama ii mai face orez cu lapte.
ralucaspm spune:
Bysko si Ioannei ii place dezbracata si a inceput si ea sa tipe cand vrea ceva si nu-i facem pe plac. Deocamdata insa nu e chiar asa de rau, nu ne loveste si ii trece relativ repede. Nu am observat sa se fi schimbat in bine sau in rau de cand are un fratior.
Am intrebat mai demult, dar nu am primit nici un raspuns in legatura cu statul la olita. Voi cum ati reusit sa invatati copilul la olita? Ma gandesc ca imediat ce o sa ma simt mai bine sa incep sa o pun si eu pe Ioanna.
Deocamdata sunt cam ingrijorata cu bebe care nu prea mananca si nu a luat in greutate deloc, ba chiar a si pierdut un pic. Si inca mai incerc sa nu ajung la biberon, dar diseara probabil ca o sa-i dau si de la biberon.
Raluca Georgios (13.03.2008) si Ioanna (5.07.2006)
Genie spune:
Mada, suntem undeva in nordul Germaniei, aproape de granita cu Olanda.
Raluca, multa sanatate micului Georgios si sa ia cat mai bine in greutate!
La noi crizele mai nou sunt dupa baie cand urmeaza imbracatul. Incepe si urla pana se inroseste dar nu sta sub nicio forma sa o imbrac. E un adevarat chin sa o imbrac, la fel face si cand ii schimb papmersul. Apropo de asta am remarcat ca pampersii de aici sunt mai buni calitativ fata de ai nostri in sensul ca nu miros absolut de loc.
eugcem spune:
quote:
Originally posted by ralucaspm
Am intrebat mai demult, dar nu am primit nici un raspuns in legatura cu statul la olita. Voi cum ati reusit sa invatati copilul la olita? Ma gandesc ca imediat ce o sa ma simt mai bine sa incep sa o pun si eu pe Ioanna.
Raluca Georgios (13.03.2008) si Ioanna (5.07.2006)
Mai intai i-am cumparat o olita si am lasat-o in casa sa se familiarizeze cu ea. Il mai puneam imbracat pe ea si ii explicam ca acolo tre sa faca pipi, caca. Acum avem doua, ca pe prima a spart-o jucandu-se Oricum, suntem inca in proces de invatare. Am inceput sa il las fara pampers prin casa, atunci cand e treaz. Cat era cu pampers nu vroia deloc sa se puna pe ea. Dupa ce s-a scapat insa pe el si s-a udat si l-am lasat asa vreo 5 minute si nu i-a placut a inceput sa spuna pipi, caca. Ii explicam ca daca vrea sa nu mai fie ud, trebuie sa spuna dinainte si sa ceara la olita. Dupa vreo doua-trei zile chiar a inceput sa ceara singur olita. Trebuie insa sa fiu pe faza la pipi, ca isi da drumul destul de repede dupa ce spune. Caca insa de vreo luna-doua nu a mai facut decat de vreo doua ori pe el. Sunt zile in care nu se uda deloc, dar si zile in care face pe el aproape de fiecare data. S-a mai si smecherit insa, ca spune pipi cateodata si fuge de olita. Asa ca am inceput sa ma mai asez si eu pe cealalta ca sa il conving
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)