Cum ne-a schimbat infertilitatea - IN BINE!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katymana spune:

Diana sa iti ajute DD sa duci sarcina la termen cu bine si fiti sanatosi alaturi de familiesa iti poarte noroc.
am sa va povestesc alta data despre incercarile la care am fost supusa de-a lungul vietiisi despre omul minunat care a ramas alaturi de mine indiferent de situatie.acum si in acest moment a sunat sa imi spuna ca ma iubeste si e alaturi de mine...telepatie?
atat deocamdata.
katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

va mai spun ceva ..., inca am emotii ..., ma bucur nespus , cand ma gandesc la Dumnezeu simt ca imi vine sa plang de bucurie si de multumire pentru tot ... dar sa stiti ca inca sunt 9 luni , totusi , dimineata ii spuneam sotului, as vrea sa imi tin deja copilul in brate , e imposibil asa ceva

luni doctorul iar ma verifica , iar voi mai face teste de sange ..., sa se vada evolutia ..., apoi sa se simta bataia inimii , ..., mai sunt de trecut niste etape ... si da, am emotii ... deaceea Doamne ajuta !!! si pentru mine, si pentru voi !!! (suflu si in iaurt , ASTA ESTE :((( ) lupta care am dus-o m-a facut sa imi dau seama cat de fragili suntem ...

as vrea sa rad pana la capat , momentan nu pot , e greu sa astepti sa mai faci analize ..., si asa mai departe ... pentru fiecare sunt momente grele de trecut , simt ca numai Dumnezeu poate sa ma linisteasca , asta e viata
si DA , sotul meu a fost alaturi cu tot sufletul , si nu s-a schimat iubirea lui ca din prima zi , acum 10 ani cand ne-am cunoscut , cred ca a mai crescut chiar , si am luat-o de la zero si am fost si departe de tara si deci de tot ce e drag si nu a fost usor ..., iubirea ne-a tinut in putere
diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

diana

esti o draguta ca ne scrii atatea lucruri incurajatoare si frumoase despre tine si despre minunea care ti se intampla....si sa stii ca ai dreptate in ceea ce priveste infertilitatea.....nu este o boala daca ajungi sa ai copii....doar ca eu consider ca trebuie sa fim cat mai mult optimiste si cu multa credinta in Dumnezeu....caci El ne vegheaza mereu si stie ce este mai bine....

katy asteptam si povestea ta asa cum ne-ai promis....

va pup pe toate
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

lucruri frumoase despre mine ... mai mult m-am referit la faptul ca nu ma deosebesc de voi prea mult ... am cunoscut ce ati cunoscut si voi
am spus ce am spus pentru ca sunt convinsa , separat de mine , ca majoritatea veti deveni mame mai devreme sau mai tarziu
iar menopauza e momentul in care lupta inceteaza , pentru ca atunci gata , nu mai poti face nimic
cat despre mine, am spus de Dumnezeu ca ma linisteste , pentru ca de multe ori, fiind om, sunt nelinistita .., dar gandul la EL ma linisteste
legat de optimism / pesimism ... pot spune ca am zile foarte bune si zile mai proaste ca orice om , dar daca eram pesimista nu faceam operatie, tratament si nu cautam o solutie pentru problema mea
si am mai vrut sa spun ca sunt realista ca sunt 9 luni de zile ... , asta nu ma impiedica sa ma bucur de clipa prezenta

va puuup, diana

poze cu noi

Mergi la inceput

DIANA

dar te rog sa ne spui ce operatie ai suferit....si pt ce? ca si eu am facut o laparao si astept rezultate....care la randul lor se lasa asteptate.....ahahahaha....poatye din cauza postului...

te pup si astept detalii.....
esti o fericita....
sa de-a Dumnezeu sa te bucuri mult mult de bebicii tai....
si eu mi-as dori gemeni

va pup si pe celelalte
cami

Mergi la inceput

am facut laparoscope

apoi tratament 3 luni diphereline , endometrioza stare incipienta, leziuni pe ici colo

6 luni cu totul de menopauza fortata

venit ciclul, mers la doctorul cel nou, mi-a zis sa fac test de ovulatie, sa facem ce trebuie si apoi duphaston din ziua 15 pana in ziua 25 , si asa am ajuns sa ctiti ce mi se intampla

luni ma duc la doctor din nou , si sa dea Dumnezeu sa fie 9 luni , si apoi sa ne tinem copilul in brate

mai revin darga mea si dragele mele, incerc pana luni sa ma odihnesc , va puup cu drag, Doamne ajuta !

poze cu noi

Mergi la inceput

multumes pentru amanunte diana....

vad ca nu mai are nimeni minuni de povestit....

eu pot sa va povestesc minunea unei prietene....care avea 2 baietei....desi isi dorea si o fetita si-a legat trompele si a zis gata....nu mai face nimic.....si cand colo....puterea Domnului fiind mare tare....ne-a lasat pe toti interzisi ....a ramas insarcinata si va avea o fetita.....asa ca dragele mele minuni exista....si se produc....trebuie doar sa ne convingem ca trebuie sa avem rabdare si credinta....

cami_antonia

Mergi la inceput

puiu meu a murit duminica noaptea spre luni , azi am fost la Biserica , am aprins o lumanare si pentru el, treceau zilele si menstruatia nu mai venea si chiar azi s-a hotarat sa ma paraseasca , acuima , acasa, si nici macar nu ma doare asa tare , nu am nevoie de calmante ...

de-abia daca am lucrat azi ..., de 2 zile nu am mancat ...

m-am luptat cu indepartarea endometriozei si am reusit.

tesutul endometriozei e indepartat , totul e ok dupa operatie , sunt sanatoasa , tratamentul e facut , si acuma totul e pregatit sa primeasca acolo un bebe mare si scump.

Acest bebe drag care va veni din nou, cand va vrea Bunul Dumnezeu, , copilashul nostru , poate nu va stii ca a avut un mic mic fratior / sau surioara odata , care nu a trait decat maxim o luna.
Testul de urina arata ca Duminica traia. Si toate starile care le aveam plus foamea , pofta cu care mancam , apoi greata ... . A supravietuit ciclulului, care a venit abia acuma , nici nu stiam cand va veni ca nu ma durea nimic.
Ieri doctoru mi-a spus ca uterul e mare , sarcina bine fixata , dar ... a murit. Se tot intampla la alte fete si uite ca s-a intamplat si mie . Cand spunea ce mare e uterul aproape ca eram mandra , dar mi-am adus aminte ca a murit.
Daca nu era testul de sange care sa arate asta , nici nu ne puteam da seama ca nu mai e in viata acolo. Probabil ca ne despartim greu , stropul de viata de acolo carea fost si cu mine ...
Doctorul mi-a spus ca e motiv de bucurie in sensul ca , facand ce am facut , am ramas gravida , si ca voi mai ramane gravida.
Cauzele la ce a fost sunt fiziologice , se mai intampla, am auzit de multe fete cu sarcini pierdute si care au si nascut copii.
Optimismul doctorului aproape ca m-a schimbat , am prins putere si ma intorc la Dumnezeu cu ruga mea. Desi azi sunt foarte obosita ... si altfel ... nu mai spun cum sunt...

A fost prima data cand am devenit viitoare mamica , multumesc lui Dumnezeu pentru aceste clipe . Stiu ca Dumnezeu ne va trimite un bebe scump si va trai si il vom tine in brate ; acuma insa e acuma, un moment care mi se pare o vesnicie , asa e viata .
Acuma, ma voi ocupa de suferinta mea , a sotului, de amintirea a ceea ce am avut , dar sa ma ocup si de sanatatea mea , si toti ai mei sa fie sanatosi si sotul meu drag.
Iau vitamine si tot ce trebuie .
Uterul deja s-a facut mai mare , a devenit mai flexibil , "cuibul" copilashului viitor e pregatit .

Si chiar ca simt ca putine lucruri de viata ma mai pot "atinge " ...
Voi reveni atunci cand ne vom bucura din nou , dar atunci cand bebe va fi mai mare,
Inceputul a fost facut , a fost chiar prima luna dupa menopauza , e ceva ... Am plans pe strada , la laborator in curte , in pat dimineata ..., am obosit .
Va pup cu drag si va iubesc , sa nu ma uitati , diana

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Iubita Diana, citeam cu drag povestea ta! Si acum????? Nu pot sa cred, nu vreau sa cred, citesc si plang!
As vrea sa imi creasca mainile pana la tine sa te imbratisez strans si sa iti iau o macar o particica din durere!

Nu mai am cuvinte

Felix

Mergi la inceput

intr-adevar , asa de multa durere e in mine , ca ochii sunt mereu umezi , inca

Dumnezeu ma tine in picioare .

Doamne ajuta !

poze cu noi

Mergi la inceput