Recomandari cazare litoral (cu bb 1 an)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Noi anul trecut am fost cu Andrei , baietelul meu(care avea atunci 18 luni) si Alexia nepotica mea (care avea 4 luni), in 2 Mai pensiunea La Dinamo.Am fost f multumite si eu si sora mea , se poate manca la pensiune fara probleme, poti sa vorbesti dimineata la bucatarie si iti gatesc ce vrei tu...Au si site daca vrei sa arunci o privire.

Anca 29 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

quote:
Originally posted by ingridnen

Prieteni de-ai nostri au fost anul trecut in Bulgaria cu bb de 1 an, cu mancare congelata dupa ei, blender, lapte etc.... pai asta mai e concediu ?? Nu aveti o bona

Ingrid si Cristi 5 ani

mie nu mi se pare greu, am mixer vertical, e foarte usor sa prepari mancarea.
yuck, nu vreau sa ne bata nimeni la cap, ne descurcam singuri :)
si nu avem bona

alra mersi, am inteles.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

n-ai pentru ce, imi face mare placere sa vorbesc de concedii si daca pot ajuta cu vreo sugestie imi pare bine, chiar daca situatia la noi e alta
insa ca si voi nici noi nu avem pe nimeni sa ne bazam si facem totul singuri. la noi functioneaza.

pupici, bafta!

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

acina, mersi. O sa caut.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

cumpara aparat de fiert la abur si te duci unde vrei tu, bagi in priza si gata:)

eu Dinamo nu prea recomand....mie nu mi-a placut niciodata cand am mancat acolo.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

Si mie tot Statiunea 2 Mai mi-a fost recomandata sau in cazul in care finantele permit, vilele de protocol de la Neptun.La nici un hotel nu vei gasi camera cu bucatarie, asa ca tot spre particulari trebuie sa ne indreptam atentia.
Iar cu medicamentele, ceva de urgenta doar voi lua-cam ce ai mentionat tu, in rest, farmacii gasesc si pe acolo.
Astept si eu rspunsuri de la fetele care au fost cu bebei asa mici la mare sa ne zica ce si cum.

Crisu si Alex22.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

quote:
Originally posted by Sabina

cumpara aparat de fiert la abur si te duci unde vrei tu, bagi in priza si gata:)

eu Dinamo nu prea recomand....mie nu mi-a placut niciodata cand am mancat acolo.

Sabina ai si fost cazata acolo sau doar ai mancat la terasa ingusta din fata?

Anca 29 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Amethyst, noi am fost anul trecut cu Dudu la Mamaia; avea pe atunci aproape 11 luni. Am fost cazati la Hotel Modern all inclusiv; cazare a fost foarte ok (am avut camera dubla extinsa), in schimb mancarea nu a fost buna deloc. Noi aveam intentia sa ii dam si lui Dudu cate ceva din macarea de la restaurant, dar nu s-a putut as aincat am ramas la borcanase. Noi a doua oara nu mai mergem la all-inclusiv, cel putin in Romania!

Daca optezi pt Mamaia, sfatul meu ar fi sa cautati cazare la un hotel din zona fantanilor, acolo unde sunt multe restaurante si aveti de unde alege, in cazul in care mancarea la hotel nu este tocmai buna. Daca mancarea este cat de cat ok, puteti sa incepeti sa ii dati si lui bebe. Noi, de exemplu, am fost cu Dudu de sarbatori la Brasov (avea 1 an si 3 luni), si a papat la restaurant pastrav cu mamaliguta, maamliguta cu branza, carne si legume pasate (din supa), ficatei cu orez.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noi am fost acum 2 veri, la Mamaia, avea Miruna 7 luni atunci si ne-am cazat la Fantasy Beach. A fost super din toate punctele de vedere, masa a fost in sistem bufet suedez, ne faceau la cerere tot ce vroiam, legume fierte, carnita, mamaligutza...tot. Am avut si borcanase la noi si ne-am descurcat foarte bine.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Multumesc pentru pareri,

madau am sa caut si eu hotelul respectiv sa vedem oferta de anul acesta.

Mergi la inceput