Gravidute si mamici de CLUJ - 66

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Anamica - mi se pare ok legumele ce vrei sa i le pui in supita, dar nu vad de ce ati manca si voi acelasi lucru, nu-i chiar pe gustul meu mancarica asta de bebelusi. Pe parcurs, in viitorul foarte aprpiat, ii mai poti adauga ardei gras, rosie, broccoli, avocado (vocado nu-l fierbi,il pui in supa dupa ce au fiert toate legumele sa se faca putin mai moale doar de la abur), rosie, ceapa (n-o pasezi, o scoti dupa ce fierb legumele, se pune doar pentru gust putin) Sa stii ca daca e pretentioasa micuta, poate va dura si pana iti accepta si consistenta mai solida a mancarii. In cazul asta ii faci pireutul pentru inceput cat mai apropiat de consistenta lichida, si doar in timp aduci pireutul la consistenta obisnuita pentru pireut. dar...pentru ca fiecare copil e diferit , sa stii ca Vladic al meu a acceptat mancarea solida numai dupa ce i-am introdus carnita. succes si rabdare fetelor (cele cu bbi pretentiosi)

Mami 36+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neah..anca azi n/am facut nica..decat un piure..cu branza de burduf..ciudat huh? da dc mie imi place...

si m/am distrat cu bb, care nu mai rade toata ziua ci face balonase si tot felu de zgomote cu limba intre buze de te prapadesti d eras..si asa face juma de zi..:):):)

maine tre sa pun de o supa..numar zilele pana vine mama..vaaaaaaai..boieroaica m/am invatat..:):)

despre retetele acelea..m/am uitat asa rapid..oricum inca nu stiu eu prea multe..da cred ca mazarea se introduce mai tarzior..sarea si mierea de albine dupa un an..ficatul de pui..nu/s ce sa zic despre cel din comert..uffff..greu tare...
acu m/a palit sa ma interesez de mancare bio..stiti vreun magazin specializat pe asa ceva? stiu ca e mai scumpa, dar pt bb as prefera sa ii iau ceva mai sigur.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna seara! Slaba prezenta pe aici...
Elena, Oana suntem colege de suferinta in privinta biberonului, dar eu am laptic asa ca nu imi fac inca griji. Si cand va fi sa renunte la san, trecem direct la canita pt ca alta modalitate nu cred ca gasesc.Elena, de ce nu faci la fel?Dragos, e destul de mare astfel incat sa poata bea din canita.Cred ca ti-ar fi mai usor.

Noi am fost in vizita la niste prieteni in seara asta, au doi copii gemeni, nascuti in aceeasi zi cu Alexia doar ca la doi ani diferenta. A fost distractia de pe lume acolo, n-o mai puteam lua acasa pe Alexia, asa de mult ii placea.Ei se jucau, sareau si ea era numai in hohote de ras si in patru labe dupa ei.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

mami_alexia stiu ce zici noi de la 4 luni bem cu paharelu numai k acuma vreau sa renunt la laptele de mama deoarece ne dorim inca un bebel si sa pot merge la dentist luna viitoare si sa ma pot pregati de urmatoarea sarcina, altfel inca ii mai dadeam cateva luni dar asa tre sa renunt. problema cea mai grava e noaptea cand se trezeste ii dau cu canita lapte sau ceai???? noaptea e problema k ziua deja s0a obisnuit fara titi.
ms de sfaturi
noapte buna

Elenuta23 si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Bona sera

Kitzy la Terapie ints. te spala infirmierele, ele merita ceva banuti... Sonda se tine vreo 2 zile parca.. nu mai stiu exact. Se sta 7 zile pt ca ti se mai fac injectii atitea zile(nu stiu cu ce, antibiotic probabil) si pt a-ti scoate firul de la operatie(nu doare treaba asta). o sa iti trimit nr de tel

Adriana cred ca era o dulceee Alexia. Ca ea si daca sta singura ride incontinuu, dar daca are cu cine Noi am avut musafiri si ieri si azi.. P a fost in al

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

In ceea ce priveste diversificarea, noi oricum incepem de la 6 luni.Chiar daca se recomanda mai tarziu, eu vreau sa incep sa-i dau Dariei cate putin (alimente foarte sanatoase) de la inceput: broccoli, avocado, peste oceanic - bineanteles fara oase .Important este sa nu le dam in cantitati mari.

Mergi la inceput

Cum spunea si Soso, cred ca nu-i voi da nici eu Dariei Danonino si tot felul de produse care contin numai chimicale.Mai bine ii pasez fructele proaspete in iaurtul simplu: banane, caise, piersici.Am incercat si chiar sunt mult mai gustoase aceste tipuri de iaurturi.
De fapt noi am inceput din start: i-am dat foarte putin Vigantol, in rest cate 5 picaturi de ulei de peste.
Parerea mea este ca fiecare mamica procedeaza asa cum considera mai bine.

Mergi la inceput

Se pare ca am ramas singura.
Asa ca la .Va sarut si ne intalnim pentru o noua zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Daca tot vorbiti de mancare,ma gandeam sa ii dau Alexandrei iaurt(fromage frais) dar cred ca ar fi mult prea devreme,voi mamici cu copii mai mari cand ati inceput cu iaurturi,
Anamica eu te-as sfatui sa ii pui putina miere pe biberon ca laptele praf nu e la fel de dulce ca cel de mama si poate de aceea nu ii trebuie,Sper sa reusesti,iti tin pumnii.
Azi i-am facut supica de zarzavat cu putin usturoi si spre mirarea mea a mancat-o toata,

Loredana-Bianca mama de Alexandra (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

buna dimineta, chiar ca e dimineata!!!

Dragelor, a plecat Alina mai inainte si uite ca am ajuns la cafeluta cu voi si azi pun pariu ca sunt prima cu impartitul cafelei;)

sunt trista...timpul a trecut extrem de repede de la botez incoace...ma enerveaza ca este posibil ca oamenii la care tinem asa de mult sa fie asa de departe, ar trebui sa se intrezica prin lege chestia asta:(!cele care aveti prieteni departe stiti despre ce vorbesc...

ma bucur ca sunteti aici, ca v-ati gandit la mine zilele astea chiar daca am chiulit de la cafelute, a fost motivat! recuperez eu

pentru voi toate

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput