Gravidute si mamici de CLUJ - 66
Raspunsuri - Pagina 2
anca.b spune:
Lore, cind poti, ma treci si pe mine in lista cu "sarbatoriti"?
Anca - 13.10.1977
Mercic
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
mami_alexia spune:
Salutare!
Soanso,din cate stiu eu nu te lasa cu hainele bebelusului de la tine.Cel putin la Stanca asa a fost.
Kitzy, dupa o nastere normala te tine cam 3 zile, depinde bineinteles si de starea bebelusului(daca face icter te mai tine o zi ca sa il tina sub control).Eu am stat 4 zile pt ca am prins 1 mai si nu faceau externari pe 1 mai,chipurile,doctorii nu lucreaza si nu puteai merge sa inregistrezi copilul la doctorul de familie.Adica, in mintea lor, fiecare parinte merge sa-si inscrie copilul la dr de familie in ziua in care iese din spital.
Si totusi, am incercat sa plec pe 1 mai, i-am dat bani la doctorita de garda si a zis ok.dar totusi nu m-a lasat, spunandu-mi ca ar trebui sa mi stau o noapte pana ii trece icterul Alexiei.Si in ziua respectiva, saraca, a pus-o la "solar"(acel incubator cu raze).Iar eu eram disperata, din ora in ora ma duceam pe capul asistentelor sa le intreb daca nu s-a trezit ca sa o iau sa manance.Si ele imi tot spuneau sa stau linistita, ca ma cheama ele cand se trezeste...eram zombi...
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
kitzy spune:
La Gine 1 sigur te lasa cu hainite pt bebe de acasa, pt ca nasa mea a nascut acolo.
34+ cu Diana
AMR 6 saptamani!!!
soanso spune:
quote:
Originally posted by mami_alexia
Salutare!
Soanso,din cate stiu eu nu te lasa cu hainele bebelusului de la tine.Cel putin la Stanca asa a fost.
Kitzy, dupa o nastere normala te tine cam 3 zile, depinde bineinteles si de starea bebelusului(daca face icter te mai tine o zi ca sa il tina sub control).Eu am stat 4 zile pt ca am prins 1 mai si nu faceau externari pe 1 mai,chipurile,doctorii nu lucreaza si nu puteai merge sa inregistrezi copilul la doctorul de familie.Adica, in mintea lor, fiecare parinte merge sa-si inscrie copilul la dr de familie in ziua in care iese din spital.
Si totusi, am incercat sa plec pe 1 mai, i-am dat bani la doctorita de garda si a zis ok.dar totusi nu m-a lasat, spunandu-mi ca ar trebui sa mi stau o noapte pana ii trece icterul Alexiei.Si in ziua respectiva, saraca, a pus-o la "solar"(acel incubator cu raze).Iar eu eram disperata, din ora in ora ma duceam pe capul asistentelor sa le intreb daca nu s-a trezit ca sa o iau sa manance.Si ele imi tot spuneau sa stau linistita, ca ma cheama ele cand se trezeste...eram zombi...
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
pe mine la Gine 1 m-a lasat cu haine deacasa...dar pb a fost ca nu am stiut sa o imbrac pe Sorana,vaiiii ce neindemanatica eram,acuma imi vine sa rad cand imi aduc aminte.
deci pana la urma medicul decide cand pleci acasa,axact cum am scris si eu.
exact ca tine am patit si eu pe cand sa merg acasa ,a pus-o pe Sorana la "solar" facu-se icter ,si eu bateam din picioare de nerabdare sa ajung acasa...mamama ce mai plangeam pe holuri....
no bine tu fetelor ...iar am muncit azi-nuuuuuuuuu-,mai nus ce am da abia astept weekendul,iar urarea lui Alex mi-a picat la tanc
Geany ...pe unde esti???ce face obrajorul lui Alvaro???il mai doare ???pupici
Oana,a papat printesa ta???
SOSO (20 dec 2005)
velenamaria spune:
helloo .
RAMONELLA...ce sucuri ii mai dai fetitei? edi a papat cu placere suculet de morcov dar cel de mar nu-i place. am incercat si cu mar galben si cu rosu..scuipa si se starmba din gurita. dai cu lingurita sau cu sticluta. eu folosesc lingurita . si edi isi suge degetele...mai mai baga toata manuta in gura. si sa nu mai zic cand le prinde pe ale mele...de fapt el suge tot ce prinde..haine..jucarii..fata de masa...tot.
Nu stiu ce sa mai fac cu el de 2 zile parca face abdomene..asa se tot ridica ..ar sta numai in fundulet,tinutca altfel cade..dar imi e frica . nu stiu cat are voie sa stea in fundulet la 5 luni.
KITZY..nu am fost pe faza..ce intrebai? succes cu nasterea...o sa vezi ca atunci cand vine momentul cel mare vei fi foarte curajoasa.
mami si edi
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj
RAMONELLA spune:
Da nici eu nu cred prostia asta cu lipsa de afectivitate...Intr-o zi,Bea si-a bagat 4 degete in gura,era cu amndoua mainile in gura...deci va dati seama ce mult sufera ea de afectivitate,daca ar fi sa ne luam dupa asta....of...Si ea inca din burtica isi sugea degetul,tot timpul la ecograf era cu degetul in gura...
Eu i-am dus hainute in maternitate,i le-am dat a 2-a zi,ca ma enervau la culme hainele alea de la ei...Chiar acum am golit ceva sertare cu hainute si am vazut ce micute erau,nu-mi vine sa credddd.Si atunci ii erau mari...
Ceva de ras http://www.youtube.com/watch?v=1vfSk-6tIvo&feature=related
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Ioana13 spune:
kitty sint cu bb in brate... cotrobaieste prin sertar, daca sar vreo intrebare trage-ma de mineca, dar deseara ai pot raspunde:
- in sala de operatii intrii in piealea goalaaaa
- stai 7 zile, 3 la terapie intensiva, 4 jos cu bb
- ai voie cu haine de acasa
- mie nu mi-a fost programata cezariana, a fost solutia pt ca nu m-am dilatat numai 3 cm in 14 ore si mi se rupsese apa de 44 de ore
- te recuperezi repede
- poti sa il ii pe bb in brate linistita, numa sa nu aiba vreao 5 kg
- la dr am dat 5 mil. dupa operatie. ficare da cit vrea, dar mai mult de 5 eu nu cred ca e necesar. daca vrei nu dai deloc, nu exista taxa!!! ca intreba cineva.-
- la terapie intensiva e f curat si liniste, jos...ca in gara
- succes, va fi bine
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
geanina-nica spune:
soanso-mutumesc de intrebare tot ma invart in casa de azi dimineata,mi-a venit si fata la curatat geamuri,
sotul e acasa ,aici e sarbatoare si ne pregatim sa mergem deseara la procesiune ,
aici este un obocei misto,scot imaginile liu ISUS SI MARIA PE STRAZI,fiecare biserica are cate o imagine sau mai multe,interesant e ca le scot,pe umeri,am sa fac poze sa vedeti mie im-mi place foarte mult.
A am uitat fiecare imagine are o postura decand l-au PRINS PE ISUS pana l-au rasticnit,sper ca m-ati inteles.
AM citit pe fuga,
cu degetul in gurita aia de la euforia tre sa se mai documenteze zau,sunt bbei care satu cu degetul in gurita si in burtica la mami,astai instinctul de a suge,si pe ei ii linistete,
EU i-am dat suzeta ca mi-a zis doc. ca daca-l linisteste de ce nu? nu e ceva rau,cu timpul se dezobisnuieste si cu atatea suzete misto si moderne care sunt acum.
geanina-nica spune:
ioana-lasa-l sa faca ordine hihihihihi
kitzy-draga de tine eu nu inteleg un lucru daca,nu se intoarce de ce te mai tin pana incepi travaliul?
Aici m-au programat(no bine ca aveam si tensiunea un pic marita)
si m-au taiat fara sa astepte travaliul,daca tot nu este intors bbeul?
geanina-nica spune:
vai da zapa is soanso-ALVARO are vanate dar e bine,
ioana-ALVARO s-a lovit la obrajor in parc la potogan hihihi