Buna, si eu sunt pacienta d-lui dr catalin haiduc de la spitalul filantropia, insarcinata in 35 de sapt. Deci ma apropi cu emotie de marele eveniment si tare mi-as dori sa aflu mai multe despre cum decurge o nastere la acelasi dr si spital ca sa fiu in tema cu tot ce-mi trb. Imi poti da te rog o adresa de mess sa vb mai in detaliu legat si de bani si altele?
Buna fetelor!
A nascut vreuna din voi cu dr Ciprian Pop Began de la Elias?imi puteti da cateva informatii?
buna ziua!
imi poate da cineva informatii despre doctorita gorcea andreea de la spitalul giulesti?daca a nascut cineva cu ea si cum este?
Citat: |
citat din mesajul lui Haller buna ziua! imi poate da cineva informatii despre doctorita gorcea andreea de la spitalul giulesti?daca a nascut cineva cu ea si cum este? |
Va salut doamnelor!
Oare nu ar fi posibil sa impartim acest subiect pe orase, asa cum e la subiectul despre FIV?
Ar fi mult mai eficient!
Eu caut informatii despre GINECOLOGIE I CLUJ-NAPOCA, MEDIC CRUCIAT GHEORGHE!
Sunt o pacienta adr.Budu Antoaneta gravida in 6 saptamani , urmeaza sa nasc la CF2 .
cum este la bega in timisoara?as vrea sa imi cumpar eu firele,daca se poate,iar ca medic ce ziceti de dr nicodin?
Nu stiu cum e dr de care spui, la Bega sunt conditii OK, iar despre fire trebuie sa discuti cu medicul, el iti va spune de ce fire are nevoie si ce sutura iti poate face.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro