Despre spitalele si doctorii unde ati nascut (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura.s spune:

Petit_bebe, scuze ca iti raspund asa tarziu, dar nu prea apuc sa intru pe net.
Eu am inceput sa merg la ctrl la dr. Haiduc prin luna a 5a, la clinica privata si inca de la inceput i-am zis ca vreau sa nasc cu el, la Filantropia. Ulterior, m-a chemat la control lunar, mai putin in ultima luna, cand am mers saptamanal. Nefiind din Bucuresti, mi-a recomandat sa merg in continuare si la medicul meu din Focsani, la care sa apelez in caz de vreo urgenta.
L-am ales pe dr. Haiduc pentru ca, din ceea ce am citit pe forum, mi s-a parut dr. ideal. Oricat m-as stradui, nu pot sa impartasesc aceeasi parere. Mi s-a parut destul de distant si putin comunicativ, iar cand a venit momentul nasterii, consider ca putea sa faca mai mult decat sa ma lase sa ma chinuiesc 18 ore aiurea. Parerea mea...
Cat despre eco morfofetale, cand am ajuns prima oara la el, deja o facusem pe cea de trim. II la medicul din Focsani si a fost f. multumit. Pt. eco de trim. III, mi-a recomandat sa merg la dr. Steriu, da' eu am facut-o tot la medicul meu, mai ales ca sapt. aceea eram plecata la mare si citisem pe net ca dr. Steriu e cam ciufuta.
Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauiva spune:

Claudis, ti/a trecut raceala?
Eu mai am rar o tuse usoara, asa ca pot spune ca am scapat.
Nici eu nu sunt foarte sigura daca am simtit miscarile lui bebe sau nu. Ar trebui ca experienta trecuta sa/si spuna cuvantul dar nu e asa. Simt uneori ceva miscare dar ma gandesc ca pot fi multe cauze. Oricum, mai incolo, dupa ce creste bebe, miscarile lui se vor simti foarte bine si ai sa vezi ca e o senzatie unica.
La prima sarcina am luat in greutate foarte putin pana pe la 20 de saptamani. Eram destul de slaba si nu se prea vedea burtica. Insa, dupa ce mi/a disparut starea de rau, fie am exagerat cu mancarea fie a fost ceva legat de organismul meu dar am luat in greutate foarte mult. In final, am "pus pe mine" vreo 22 de kg. Am retinut si multa apa, astfel incat purtam incaltaminte cu doua numere mai mari.
Dupa nastere as putea spune ca "m/am dezumflat". Nu am revenit chiar la greutatea mea normala dar oricum la o greutate acceptabila.
Acum, am luat cam 3 kg si nu stiu cum vor evolua lucrurile in acest sens. Sper sa nu mai am probleme cu retinerea de apa caci nu e prea placut.
Miercuri am si eu programare la clinica: 15.30 - eco si 16.15 - ginecolog. Poate ne vedem pe acolo.
Pana atunci multa sanatate si sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_t1971 spune:

Mii de multumiri domnului doctor Dumitrascu Sandrino - Spitalul Caritas.
Un adevarat OM !

Domnului profesor doctor Sandu Florea multa sanatate - este un doctor de exceptie, un adevarat profesionist.

Sunt putini oameni pe care te poti baza, iar cei doi fac pare din putinii doctori care sunt cu adevarat OAMENI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudis spune:

clauiva,eu am scapat de raceala in 5 zile ( primele 2-3 au fost mai rele)
Daca zici ca nici tu nu il simti pe bebe inca inseamna ca nu e o regula sa se intample asa devreme.Abia astept sa simt senzatia aia unica despre care vorbesti
Ai pus ceva kg la prima sarcina dar cu siguranta ai retinut multa apa daca dupa nastere te-ai " dezumflat" repede hehe
Daca zici ca erai slabiuta poate nici nu trebuia sa ajungi la greutatea initiala...
La sarcina asta ar tb sa pui mai putin totusi in conditia in care ai pornit cu o greutate normala si nu ai nevoie de kg extra ..Daca ai luat 3 kg deja poate vei lua usor usor ,,cate un pic ..pana la sfarsit...

Eu am la 15.00 eco si la 15.45 la doctor...Deci e posibil cand eu ies de la eco tu sa intri..
Daca vezi vreo fata cu parul saten ondulat ,sa o tragi de maneca ..eu sunt
Am niste emotii pentru maine ...nu stiu de ce..
Sanatate multa si tie..Doamne ajuta sa avem o sarcina usoara si sa ne tinem companie in aprilie ,in salon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns free spune:

laura s
Buna Laura!Pentru cateva ore am fost colege de salon.
Eu cred ca in cazul tau nesansa a fost sa fie prea multe nasteri in ziua aia(15), si cred ca multe prin cezariana, de erau mereu ocupate salile de nastere.
Avand in vedere ca stiu povestea ta si am stat impreuna,daca eram in locul tau as fi racnit de s-ar fi cutremurat peretii si cred ca astfel ai fi facut cezariana mai devreme. Senzatia mea, care mai nascusem o data, era ca e normal sa te plangi fiind prima nastere si stiam ca si primul meu travaliu fusese lung si dureros, in urma cu 10 ani.Poate asa a gandit si doctorul sau a fost prea ocupat...cert e ca dupa ce am nascut eu l-am intrebat ce faci si mi-a spus ca , din pacate nu te-ai dilatat si va trebui sa faci cezariana.


Eu am nascut natural si nu am facut nici peridurala ca , la inceput, imi era mai frica de peridurala decat de nasterea in sine. Pana la urma am avut un oarecare regret ca am fost prea viteaza.
Am nascut relativ usor desi nu as mai repeta experienta.
Asa am vrut sa nasc de cum am ramas insarcinata avand amintirea primei nasteri care, desi a avut un trevaliu mai lung si mai dureros, a fost mult mai usoara in sine.
Acum am avut impresia la un moment dat ca o sa nasc singura ca prea erau ocupati cu totii si ma lasasera acolo singura.Nu pot spune ca cineva nu a fost atent dar am avut senzatia ca am nascut singura. La prima nastere (am nascut la 19 cand se schmba tura si erau asistentele de la cele 2 ture acolo)a fost de parca a nascut toata lumea o data cu mine,sau mai degraba mi s-a parut ca ei au nascut in locul meu pentru ca s-au straduit f mult sa ma ajute pe ultima suta de metri. Aici nu a fost la fel...Desi erau acolo eu am simtit ca am nascut singura.
Regret ca nu am nascut la o clinica privata deoarece m-a deprimat atmosfera rece din spitral si vocile ascutit-mieroase ale asistentelor nesigure ca vor primi ceva in schimb.
parerea mea e ca sunt la fel de acre daca le dai sau nu.Daca nu sunt ok din fire banii nu ajuta cu nimic.Cele mai nesuferite sunt cele care au grija de bebelusi.Dar nu vreau sa dezvolt subiectul.
Spitalul e super dar asistentele sunt la fel ca oriunde in spitalele de stat. Mi s-a parut ciudat ca ele fac legea si nu medicii...
Daca ar mai fi sa nasc o data as naste la o clinica particulara si tot nu as face peridurala ca eu am ramas cu convingerea ca si bebele simte o oarecare amorteala de la anestezie.
Am un bebel gras si sanatos si, pana la urma, asta ma face fericita! Ce-a fost a fost!
Daca va permiteti financiar si sunteti mai sensibile din fire nu va recomand Filantropia!
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauiva spune:

Claudis, ce faci? Cum te simti? Ce face juniorul? Al meu a devenit mai jucaus in ultima perioada. Simt des cum isi face de cap.
Te rog sa ma tii si pe mine la curent cu programarea ta, mai ales ca nu am reusit sa discut cu domnul doctor problema ecografiei. A intrat o doamna cu prajituri in cabinet, probabil o cunostinta, si am fost nevoita sa/mi scurtez vizita. Am aflat doar ca ar fi mai bine sa ma duc in jur de 16 decembrie la control si, probabil si la ecograf.
Am incercat sa/ti trimit un mesaj privat cu adresa mea de email dar mi s/a zis ca nu accepti astfel de mesaje.
Multa sanatate si ai grija si de tine si de cel mic.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudis spune:

Clauiva,

Ce ma bucur sa aud ca il simti pe bebe..Este si mai voinic al tau din cate mi-ai spus.Sper sa il simt si eu pe al meu curand..Desi am 4 luni jumate de sarcina dupa cum stii...Eu inca mai am usoare greturi care probabil au scopul sa ma linisteasca si sa stiu ca bebe e bine pana cand va da el de stire

Eu o sa ajung pe 18 decembrie la doctorul Herghelegiu pentru morfologie Este foarte greu de ajuns la dansul ( eu am programarea facuta de acum 2 luni)

Daca vrei sa incerci si tu alt doctor ecograf pentru morfologica incearca sa te programezi pe 16 la varianta masculina din program ( banuiesc ca este acel doctor " faimos" cu care a inceput sa lucreze domnul doctor Dumitrascu si despre care mi-a povestit)
Din pacate i-am uitat numele dar pot incerca sa aflu daca vrei.

Si eu am incercat sa iti trimit mesaj privat si nici macar nu gasesc cum as putea face asta...O sa incercs sa vad de ce nu pot primi mesaj privat si sa iti trimit unul cu adresa mea de email ca sa putem coresponda mai usor

Multa sanatate si tie si lui bebe mic si voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura.s spune:

Free, ma bucur ca sunteti bine!
Cat despre Filantropia, credeam ca am avut eu ghinion, dar vad ca nu a fost un caz izolat. Probabil li s-a urcat la cap pt ca sunt asa cautati in urma renovarii. Vorbeam cu o tipa care a nascut la Polizu si spunea ca a cheltuit mult mai putin decat mine si toata lumea s-a purtat f bine, fara sa astepte vreo 'atentie'.
Bine ca a trecut... La al doilea bebe, sigur nu ma mai duc acolo.
Si noi suntem bine, crestem de zor. Daca ai timp, intra la 'Zmeurici de iulie-august 2009'. Eu le citesc de vreo 2 luni, dar nu apuc niciodata sa si scriu. Au un spor nebun la scris si abia prididesc sa citesc. Poate intr-una din zilele astea... cand doarme pitica.
Va pupam si ne mai 'vedem ' pe net!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauiva spune:

Claudis, ti/am trimis un mesaj privat cu adresa mea de mail. Nu stiu daca l/ai primit. Mie imi apare ca fiind trimis.
Sanatate si sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudis spune:

Buna Claiuva..

Tocmai ce am verificat si am vazut..Ti-am trimis email..sper sa il fi primit

Mergi la inceput