Dulceturi si papanasi de sept-oct2007 (115)
Raspunsuri - Pagina 6
Happiness_4_us spune:
Ceciclico sarumana mult! E subtirica si din tercot ceva. e de vara, asa ca a luat mami marime de la 9-12 lunitze ca sa o poarte in vara in Ro.In weekend ma duc s amai iau niste sapcute tare frumoase si moi si ince ceva hainute. Merge tati cu noi, ca s aplateasca el.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Pentru papanasii moldovenesti, Rox, e foarte simpul: 200g branza de vaci, 1 ou, 2 linguri de faina, un praf de sare. Amsteci ingredientele si faci papanasii cum faci chiftelele. Prajesti in ulei si pudrezi cu zahar cand sunt gata. Pofta buna!
A uitat sa-ti zica ca vrea reteta pusa in cutia cu mostre...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Mey, ametita mai sunt! Am trimis inainte sa spun tot ce aveam de spus.
Devylla, dulceata e de cirese? (Parca Japonia era tara florii de cires...sau poate ma insel...hmmm, am imbatranit, nu mai stiu nimic!) De orice ar fi, sunt convinsa ca se potriveste, numai vezi sa nu ne prinda duamna sarbatorita de azi, ca cica Tudor ii facea curte trandafirasului...Shhhh!
hiimmmmm.... noroc ca varsta te (ma) face mai intelept.. deci mai ingaduitor...
=====================
Celia spune:
Adi, pupici pentru papacioasa-frumoasa Lisa ,care reuseste sa va bucure .
Ana, refacere rapida tie si Mirunei.
Carpatina, multumim de tratatie.
Gabitz, ma bucur ca Eliza e mai bine.
Bee, pupici.
Gabriela,pupici Sarei papacioase.Voi incerca si eu mar copt dupa ce incerc varianta mar la steamer .
Myral,pupici si multumesc. Sa aiba pofta Elisa ,sa pape tot ce-i pregatesti. Cum e Isabela cu Elisa?
Greyeras , felicitari Adutei pentru mersul de-a busilea.
Valentina , ma bucur ca Andrei e mai bine.Pupam papaciosul, sa aiba pofta.
Erina,pupici si multumim.Suntem multumiti de copilasii nostri.
Mad, sa treaca Robert de vaccin fara urmari .
Yaia, multumim de papanasi....buuuni.
Dana,multumim... Andreea e cu lapticul la cerere...asa ca nu le stiu numarul... mai sunt si pe timpul noptii... Sa aiba pofta Mirunica.
Claudia, felicitari pentru . Multumim de vestile despre voi,frumoase foto.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
carpatina spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
ca sa o poarte in vara in Ro.
Cand va duceti? Ca am auzit ca o sa fie si mai torid decat anul trecut... birrrr..
=====================
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by NanaMotoc
ca sa o poarte in vara in Ro.
Cand va duceti? Ca am auzit ca o sa fie si mai torid decat anul trecut... birrrr..
=====================
Offf. Pe la jumatea lui iunie si o sa stam 2 luni ca are si tati concediu d eingrijire copil si mai are 2 luni de luat, iar la mine nu se pune problema. Sper totusi sa nu fie chiar canicula. <daca o sa fie, o sa dormim in beci.
Astea sunt planurile in cazul in care totul o sa fie ok si fluturasul o sa evolueze asa cum trebuie.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
claudia1178 spune:
Celia, multumim pentru vorbele frumoase!
Claudia si Teodora Victoria
10.10. 2007
1800gr, preeclamsie dar sanatoasa--------acum 5,400gr.
http://community.webshots.com/user/claudia117829
sim_stoian spune:
Multam de sampanie, Carpatina.
Greyeras, felicitari pentru mersul de-a busilea. Ehehe, de acum sa te tii bine
Si mie mi se par ffff multe 12 ore, posibil sa fie un pic mai prevazatoare dr. Nu am reusit sa vorbesc azi cu dr Oros, am ajuns tarziu la Medicover pt ca nu am reusit sa ma dau jos din pat pana la 12 din motive de ameteala si durere de cap. Probabil erau de la nemancat. Am halit acum jumatate de pizza de la Jerry's si parca e mai bine.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
melaniatud spune:
Claudia / bine ai revenit...chiar azi am trecut prin fata maternitatii si ma gandeam ca nu ai mai intrat de mult sa ne spui ce face fata ta.Am vazut pozele, ce gene lungi are Teo...e o cuceritoare!!
Roxana/ Tudor a facut precum Andrei azi cu legumele...el era mare fan papa tot si azi pt prima oara a plans...m-am gandit ca i-am pus prima oara pastarnac si o fi simtit o diferenta...vai dar ce suparata am fost.La 14 30 ar fi tb sa pape...a luat maxim 7 lingurite si abia la 16 30 l-am convins sa pape ceva...nu vroia lapte si i-am dat 2 linguri cereale cu mar de la Humana cu 60 ml lapte si apoi a mai baut vreo 50 ml lapte si apoi se maraia de foame si am deschis disperata un borcan de pere Hipp pe care l-a ras imediat...vai de capul meu ce o fi in stomacelul ala.Dar lui Andrei din cate stiu nu prea merge cu fructe...mai ales seara ...parca il cam durea burtica..Maine fac piure de cartofior cu dovlecel di putin morcov...aaa cred ca si morcov am pus cam mult si il uraste pur si simplu