Piatra Neamt, Perla Moldovei (47)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

SALUT

mai,mai dar ce-ati mai scris frate n-am apucat sa citesc de la cap. trecut.

vad ca v-ati luat la lupta,nush ce sa zic,care sare cu o pizza o sustin

am ajuns de vreo juma de ora acasa,m-am bagat la treburi,am dat boxele la max,pt babele din bloc,asa cum ele ma chinuie pe mine seara(dau sonorul la TV tare de se aude pana la mine),asa le chinui si eu acum

eu nu pot ajunge vineri,sunt sch 2,imi pare tare rau,si sambata la fel,doar duminica as putea(sunt sch 3),sorry

sper sa mai pot scrie,imi merge netul ca naiba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Fetele, ce fain ca vreti sa veniti! Poate reusim sa ne intalnim macar o ora acolo

bei Lora, cica manelistul meu e mai tare! Umbla vorba prin oras ca e un sortiment nou, "Salam cu mp3"! Aaaaa? Ce zici? Gula al tau are?

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Carmen E noi pana acum ne-am intalnit ori cu tot cu plozi si am fugit dupa ei mai mult decat am apucat sa vorbim, ori numai intre noi, fetele. Daca pe sotul tau il tin ficatii pt 'discutii intre fete' noi il invitam cu drag! Al meu sot sigur nu vine, ca el e asa de fericit cand scapa singur la biliard, ca pot sa-l ademenesc cu orice, la intalniri cu fete el nu vine . Si drept sa spun, ma bucur sa mai schimb peisajul si personajele din jur

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreicorina spune:

Lora eu locuiesc acum la Scalea,e oras turistic la malul Marii Mediterane si e situat in sudul Italiei, de aici pana la San Remo sunt aprox 1100km.Dar te asteptam daca ajumgi in zona.In ce luna ai vrei sa vii?
Fetelor distractie placuta la intalnire !
foto cu nicolas pe http://corinaandrei.shutterfly.com/action/

corina si nicolas(18.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mey, pauza, ca am de lucru si n-am timp sa gandesc strategii de lupta...da' salamu-i cancerigen...
Dana, imi pare rau...
Carmen, te gandesti la Flamingo Boys, ai????? Stie sotul tau ce faci in timpul liber???
Corina, acum 2 ani si ceva-3 am fost in Sicilia, deci am trecut prin zona....acum nu mai am cum, ca mergem in nord. In iunie, am rezervat de pe 21 undeva.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreicorina spune:

Eftimie.C a sa-mi asum riscul sa merg cu telegondola daca o sa am curajDar mai sunt cateva luni pana vin in tara asa ca cine stie.
Sanatate multa la mamicile si copilasii bolnaviori!

corina si nicolas(18.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Asaaa,deci pana am venit eu ati turuit de una si acum pauza...bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Stai, fata, un' te grabesti asa, ca fata mare la maritat? Ca io am avut treaba, da-s pe-aci...nu scapi tu asa usor..ia vezi!!! Dupa ce ca ma lasi sa ma lupt singura cu d-na moderator, mai vorbesti...
Corina, sa-ti traiasca bolfeiul! Simpatic foc!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Hai mai Laura doar nu credeai ca fac prostia sa vin cu sotul la intalneala.Pai cand va vede pe toate slabute si frunmusele, sta apoi cu biciul si ma obliga sa slabesc.S-ar putea totusi sa fie de bine
Dana dedicatie pentru babele tale:
www.youtube.com/watch?v=erJc4dzZ3IA" target="_blank">Highway to hellsau www.youtube.com/watch?v=KQCmS3TO-O8&feature=related" target="_blank">Wake the fuck up! Fetelor scuzati, dar am si eu 2-3 mosi care le merita!
Lora eram singura acasa si ma gandeam la Flamingo Boys, da' intre timp a venit sotul si vrem sa numaram ceva bani , ca Edi e la mama
Corina frumoasa Italia.Am reusit si eu sa o vizitez, doar pana la Roma, dar am vazut niste emisiuni in care prezentau si alte zone

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Corina am vazut un asa de mic si scump.Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!De ce n-ai pus si o poza cu tine in album?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput