Piatra Neamt, Perla Moldovei (47)
Raspunsuri - Pagina 4
andreicorina spune:
Buna ziua fetelor,Da vad ca e actiune pe forum,pacat ca nu sunt
la Piatra sa va vad
Apropo ati fost cu telegondola?cum e?dar restaurantul de sus de pe Cozla s-a deschis sau e inca in constructie?
Va doresc o zi frumoasa
corina si nicolas(18.01.2007)
LoraG76 spune:
Pai chiar ma gandeam....sa te intreb pana la ce ora ne mai batem, ca deja am scris intr-un comentariu numai prostii la serviciu...ma leaga sefu' de prima gondola si taie cablul...![]()
Lora, mami de Iustina
carmenstefi spune:
HAI LAURAAAA!!!!!HAI LORAAAAA!!!!!!hai lauraaaa!!!!!hai lora!!!!!
iar cine castiga da de baut!
!!!!!!,nu ma pun cu voi asa ca tin cu amandoua !!!!

nu se mai alatura nimeni???vreau miscare!!!uite asa se mai slabeste

carmen si stefi
LoraG76 spune:
Carmen, e mortala fiica-ta!!!! O pup! Dar nici cu sotul nu tre' sa-ti fie rusine..vad ca face pe fotomodelul si el...![]()
Deci, pt. intalneala, io sunt PRO. Dar pe la 18, ca sa nu ma mai duc pe-acasa...
Corina, am fost cu telegondola, e f. fain, merita! Dar nu pe vant...
. Te asteptam in concediu. Pe unde anume in Italia esti, ca io vin in concediu la Marea Mediterana...in Diano Marina, langa San Remo.
Lora, mami de Iustina
ellinia spune:
Laura, as veni si eu, cel mai probabil cu Stefan si as sta un pic, doar asa de recreere, sa va vad, ca nu stiu cat o sa ma lase sa stau...Chiar n-am mai fost cu el pe nicaieri de asta-vara, de cand incercam sa mai bem si noi o berica la o terasa si trebuia sa fug dpa el printre mese
. Acum s-a mai marit si el, poate sta cuminte si bea un suc vreo jumate de ora...
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
carmenstefi spune:
Laura ,eu vin sigur cu sau fara stefi nu e o problema dar sa stim unde si pe la ce ora??poate vb. undeva de o rezervare sa nu fie aglomerat,ne hotaram si astept sa ne vedeeeeem!!!!cat mai multe!!

carmen si stefi
allexa06 spune:
CARMENSTEFI- Dar vad ca si tati e innebunit dupa bijuterii,cred ca va trebui sa te bati cu amandoi de la ele
.
De intalneala nu stiu ce sa spun,am sa-i propun asta sotului sa vad ce spune
...nu am plecat niciodata fara el sau fara Razvan
allexa
LoraG76 spune:
Dana, sa vii vineri, fata, sa nu ma lasi singura, ca vezi ca sare lumea la gatu' meu...nu stiu, zau, ce au cu mine, ca io tare-s cuminte, pe cuvant....
Lora, mami de Iustina
ana1980 spune:
Laura Vin si eu doar daca am cum sa fac cu fetele.
CrissEcaterinei inca ii dau Vigantol ca e ok cu fontanela, adica inca nu e inchisa.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro
Eftimie C. spune:
Ok, incep cu certaretele.Lora,Laura vreti sa vin sa va arbitrez?Eu is neutra si nu va cunosc de persoana...Invinsa da de baut dupa.Da' daca vine Guta
nu mai contati pe mine.In schimb as face duet
cu baietii aia de la Flamingo
Carmen dulce pustoaica cu bijuterii
, dar si tati cu clamite 
Criss stii cumva cat costa o sedinta la AnnaSPA?Ma gandesc pentru mami meu.
Corina e frumos cu gondola(eu am mers noaptea), dar nu se merita, pentru ca am auzit eu de un patron care-si leaga angajatele de cabluri si apoi vrea sa le taie
Daca se intampla tocmai cand te dai tu cu gondola?????
Mai, pretul ala la cauciucuri ma pune pe ganduroi
Da' noi acuma avem cheltuieli si planuri cu pamantul si casa de la tara.
Intrebare:se poate veni si cu sotii la intalneala?

Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)