Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MissJJ/MissJJ.jpg)
MissJJ spune:
Ella spor la cumparaturi ma bucur ca la voi a venit primavara aici e soare cu dinti ca afara e chiar mai rece decat ieri.
Stai linistita ca nu rade nimeni ca te-ai emotionat stai sa vezi dupa ce ai bebeul si cand vezi cum nasc alte mamici pe la tv sau citesti de vreun caz mai deosebit pe ce boceala te pui, eu dupa ce am avut fata am devenit si mai emotiva ca inainte imediat dau apa la soareci cand e vb de copii si nasteri si etc.
Marina ai luat no-spa te simti mai bine? Spor si tie la cumparat de legume.
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
madina71 spune:
La multi ani Alina Maria!!!!!22+ cu
si Adrian
(20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71
narcisa.s spune:
Alina M, la multi aniiiii!!!!!Au fost bune tortuletzele???Sa fii sanatoasa si cu bb voinic si sanatos si frumos, la fel ca Mandy
Madina, da de obicei cum e la prima sarcina, e inainte sau dupa DPN??Cum adica pantofi de baba, important e sa fie confortabili.Ca toace om avea noi vreme sa purtam
Sun-ule clona mea, stiu!!!Stiu stiu stiu!!Ecler cu ciocolata, da??Si sper ca ne pui poze cu cerceii fetii!!Pai si nu ai facut raportu', cum functioneaza cuptorul, cum e cu bucataria, hm???
Violeta Tm, cand o sa nasti o sa nasti, totul va fii bine si frumos si bb sanatos.Cum va fii la noi toate, o sa vedeti
Mariana, am uitat sa-l intreb pe Vil de obiceiuri de Pasti.Oricum nu prea au, nici macar vopsea de oua, eu o sa le fac in coaja de ceapa cred. Stiu ca au in Vinerea Mare zi libera, e inchis tot dar de mancarica o sa-l intreb...Mie nu-mi place aici de sarbatori, e mai bine acasa, parca simti altfel...
Sursula, mananca mama controlat, da-i la bb ce are nevoie.Oricum e normal sa luam cateva kg in plus, nu?? (ma incurajez singura la faza asta)
Danangie, am priceput, noi sarbatorim si acum si in aprilie, sotul meu fiind crestin luteran
Ina.C, stai linistita, fara emotii.E bine ca intri sa ne scri ca sunteti bine, ca nu mai ai dureri, asta-i cel mai important.Luni sa ne spui cum a fost si ca sunteti ok.
Anaxena, esti o figuraaaa
Boti, mama e inmarmurita de cat sunt de frumosi!!Iti multumeste din suflet, e foarte emotionata!Azi i-a primit, totul este in regula
Jjovana, n-am uitat cum e in tara.Dar inclin sa cred ca nu peste tot e asa, adica mai sunt si oameni dedicati meseriei lor si pana la urma de ce sa nu gandim pozitiv...Se poate sa fie totul in regula, sa n-ai nici o problema la nastere chiar daca nasti cu dr de garda si le dai si dreptul, sa fie totul bine si frumos.Se poate si invers, e drept.Dar putem alege la ce sa ne gandim...Si in plus, o sa vezi si atunci, cu o luna inainte de a naste ce si cum, ce solutii iti propune si dr tau
Lcazangiu, mai putin si-l vezi pe David!Ce a fost mult a trecut, eu stiu ca ultima suta e cea mai grea dar trece si asta repejor
Caprioara, sa fie cu noroc premiul!!Cu calculatorul nu stiu ce sa zic, eu n u m-am uitat niciodata, ma gandeam ca daca iau in plus 10-12 kg sunt multumita (la inaltimea mea).Deocamdata oscilam intre 5 si 6 kg, depinde de zi.Ma gandesc ca de acum mai creste si bb deci oricum mai iau cateva kg sanatoase.Asta este
Camy, ce fain, bb-lina Timeea e bine!!Ai luat un nospa sau ceva pentru burtica??Aaaa, respira adanc si numara pana la 20, lasa ura si alte emotii negative la o parte, o sa vezi ca rezolvati si cu banii si ca faci si ecografiile necesare...Nu acumula chestii negative ca mai mult rau iti faci si tie si Timeei.
Carissma, sa ne spui cum a fost la dr!!Ai si nume de fetita??Si mie mi-a aparut linia neagra de vreo doua saptamani
Anaco, concediu!!Ce bineee...Voi ziceti ca sunteti departe de locul intalnirii cu pricina...Da noi astealalte??Las ca vedem pozici multe
Danangie, nu mult efort te rog, da??Nu vine nimeni in verificare, usurel usurel
Monalacule, lasa tu intalnirile, stai in pat si ai grija de Codrin
Tiberica, incearca prima data cu nuantator,daca ai cumva ceva emotii.Uite Anaxena sa pricepe si a zis ca nu-i nici o problema.Si Sun vazut ca s-a vopsit doua nuante...Eu dau cu nuantator, sigur gasesti ceva bun la Wella sau Majirel
Bujoooo, zapada!!!!Zapada!!!Ce frumooosss. Pai calatoresti cu grija, incetisor.Cum sa ratezi intalnirea cu cuscra-ta??De exemplu...Nu mai spun de celelalte fete...
AnnaBaby, n-ar fii rau sa faceti ceva intalnire si prin Moldova ca oricum sunteti destule.Ori la Iasi, ori la Bacau, distanta nu-i asa de mare, nu??
Dma, cu testele nu ma pricep, aici nu se fac, dar sigur sunt fetele care au trecut prin epopeea testelor si iti vor explica
Marina, eu zic sa incerci cu nospa si sa stai o jumatate de ora linistita in pat.Nu cred ca-i grav
Mada, bun ciorbitza de perisoareee...Las ca vine si primavara aia desi nah, la voi vine mai greu!!Tu te-ai decis pana la urma la nume de bblina?
Pai Ella, sa fii pregatita atunci cand o sa-l vedeti pe al vostru!!Poate o sa plangeti in hohote si nu o sa inteleaga italienii de ce...Cred ca pana la urma toti o sa avem lacrimi in ochi cel putin.Eu n-am vazut emisiune, o au si inregistrata pe net?
The_Andreea, totul va fii in regula, o sa vezi.Va fi bine, da??
Noi suntem singurele azi acasa, cred ca am mancat pana acum juma de kg de mere si juma de kg de banane, o transform pe asta mica in maimutzica sirena!!Si pe mine in micutza balena da nu-i bai, noi sa fim sanatosi
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (AMR 20 sapt)si Vil asteptand o
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MissJJ/MissJJ.jpg)
MissJJ spune:
Narci sa dau si reteta? Ca mi-e ca te superi ca iar am zis de papa.
Mai nu am gasit nume, ca nu ma pot intelege cu barbatul asta tot ce propun eu lui nu ii place da el nu ajuta cu nimic nu vine cu propuneri si nu are rabadare sa caute tot eu tre sa caut si tot ce gasesc nik nu ii place. Asa ca mai cautam, poate in trei luni reusim sa gasim si un nume la copil.
Nici aici sarbatorile nu is la fel, dar uneori e si fain ei is mai relaxati asa de sarbatori si arata la tv ceva documentar cu ce se mananca traditional de sarbatori in diverse tari si meniu lor de craciun de ex e mai sanatos decat multe altele. Well is altfel de experiente, chestii diferite si interesante. Dar de Pasti nu e asa mare tevatura ca in ro, de Pasti la noi e fain cum se merge la slujba si se aduce lumina si vopsim oua, nici aici nu este vopsea cu chiu cu vai gasesc la magazinele turcesti, ei vopsesc oua dar de genul le picteaza nu ca la noi. Noi de obicei ne uitam la romani la slujba de inviere la tv vopsesc cateva oua si fac ceva mai deosebit de papa da in rest nimic asa iesit din comun.
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
narcisa.s spune:
Mada nuu, la ciorbitza stiu retzeta, si la chiftelutze...Ai scapat de data asta!!Pai cum, Flo ce nume ar vrea, nici asa sa strambe din nas, fa-i lista si pune-l sa aleaga din lista??Noi oscilam acum inca intre Aysha si Anais, mai purtam discutii.Pune-i Florina si ai scapat de o grija!!Hehehe...Si eu cred ca ma voi uita de Pasti pe internet la Slujba de Inviere, mie mi-e dor oricum de cozonaci, de oua rosii, de paste cum aduce tata de la biserica, de cas proaspat, ridichi si...ma opresc aici da???Poate ne ajuta Dumnezeu si vine cineva din Ro pana de Pasti si ne aduce muuuulteeeeee!!!!
madina71 spune:
Narcisa, nu exista o regula nici la prima sarcina, nici la urmatoarele, stiu femei care au nascut mai devreme cu 3 saptamani fata de DPn, iar eu daca nu nasteam in 2 zile imi provoca nasterea ca depaseam 42 saptamani... Asa ca nu se stie!!!!!
Sun, chiar ca esti fantastica, nu cred ca s-a intamplat sa uiti pe nimeni!!!!
Azi mi-am luat si 3 camasi de noapte pt maternitate, cu nasturi in fata, numai bune pt alaptat... Acum nu stiu daca pijamalele sunt bune pt fetele care vot naste cu cezariana, eu prefer in maternitate camasa de noapte ca se face control si toaleta la pasa si e mai comod sa ridici camasa si sa te urci pe masa... In rest prefer pijamalele... Mai trebuie sa imi iau si un halatel tot asa mai subtirel de vara.... Mai este timp... Dar vreau ca la 7 luni sa am deja cam tot pregatit pt spital....22+ cu
si Adrian
(20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71
oanasm spune:
dezertoarea pupa burticile dragi!!!!!!! se accepta pupicu'?
ce fain ca va intalniti!!! sa faceti poze..da!??? multe, multe...ce fain... si io vreau
hey..you...multzam ca mi-ai facut si mie album pe google alaturi de voi! am pus si io cateva poznici...
voi ati luat deja am vazut lucrusoare pt bebei! eu inca nu..doar tzoale pt ma-sa..vroiam sa va intreb de carucioare..ati luat deja careva?
aa..si de patut din acela pliant 0-3 anisori..care are si saltea de infasat..ce ziceti de el?
pupici la toate burticile...apropos...mai primiti o dezertoare 'napoi?
Oana16+
o noua viata
filmuletz bb
ella81it spune:
Am revenit!
BOTI..multumesc !Maine iau masina de cusut de la socra mea si as imi mai fac de lucru!
MADA...sunt o fire mai emotiva!Plang mereu la filme si la toate emisiunile cu si despre copii.
NARCISA ..sper sa nu i sperii pe italieniiNu stiu cum o sa ma manifest atuncii dar stiu ca abia astept sa mi tin puiul in brate!
Si mie imi este dor de pastele din Romania!De 7 ani nu am mai fost acasa de Paste
Noi avem o biserica ortodoxa linga noi si poate reusesc sa ajung si eu la slujba de inviere!Vreau si eu toate bunatatile pe care le a enumerat NARCISA.
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA26+
narcisa.s spune:
Vaaai, dezertoarea!!!Du-te ma tu ce rochita de mireasa-spectacol ai avut!!!Frumos frumos!!Noi n-am cumparat deocamdata nimic, cateva lucrusoare de pe net da mai mult de fitze (adica 3 chestii dintre care o rochitza e pentru cand va avea sirena 1 an).Pat noi nu cumparam, pentru primele 3 luni luam o chestiutza gen cosuletz din ratan. In RO vedem cand ajungem, ori pat din ala de se face si tzarc, cu plasutza, si cu gentutza de transport ori patutz de lemn, inca nu ne-am decis.
Tu unde mergi in Ungaria, le ce clinica?In Szeged sau unde?M-au intrebat mai multe fete din Tm...
oanasm spune:
narcisa rochita am facut-o la comanda...idee proprie!
..legat de pat, noi am vrea de ala cu plasa..ca nici nu dispunem de spatiu prea mult deocamdata,e bun..nu? adica din cate am vazut..are destule avantaje... in ungaria eu merg la Fehergyarmat..ca e mai aproape de mine decat szeged sau debrecen...
Oana16+
o noua viata
filmuletz bb