Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Mersi mult anaco pentru valori,eu am facut TT la Genetic LAB si acolo nu dau intervalele de referinta!
Estrella20+

http://bd.lilypie.com/q8lVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

exista dar stiam ca e de semestru I. eu am avut din plin. acum m-am linistit

imi iau inima in dinti si ma duc pana la piata sa iau niste legume pt o salata. sper sa nu am peripetii

18+

http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ella, scutecele sunt 80x80 sau 90x90 cm, din finet.

Si eu am prins aseara juma din emisiunea de pe Prima si mai aveam putin si ma busea plinsu'

Monica 23+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Camy, stiu ca e greu, dar ia incearca macar sa ai o atitudine mai optimista, cum adica o sa mori ?!? ia vezi ca iei bataie nu ai voie sa gandesti asa ceva, o asemenea atitudine iti face rau si tie si lui BB. Ia incearca sa faci ceva ce iti place, nu se poate sa nu gasesti tu ceva, citeste o carte, vezi un film, o revista... tricoteaza... apuca-te de compus poezii sau de pictura orice numai sa uiti de nervii pe care ti-i faci .

Didi 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Of, am uitat aseara sa dau pe Prima la emisiunea cu . Poate nu uit si sambata cand e in reluare.

Anna 22+ cu Maria
AMR 18
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Ella nici nu ma mai gandesc ca ar putea fi baiat! Am fost ferm convinsa ca o sa fiu mamica de baiat, desi dr imi tot spunea ca "nu-i atarna nimic intre picioare"... Acum incerc sa ma obisnuiesc cu gandul ca o sa am fetita. Eu cand eram mai mica nu visam ca alte fete rochia de mireasca, printul pe cal alb, sau mai stiu eu ce, dar stiam "sigur" ca o sa am baiat... Nu stiu cum mi-a intrat mie ideea asta in cap!
Si pe mine ma apuca bocitul cand ma uit la emisiunea de pe Prima. Au si niste melodii in timpul emisiunii de iti vine sa intr-una!
AnnaBaby si pe mine ma dor mainile groaznic dimineata, dar eu sunt sigura ca e din cauza dormitului pe laterale. Ma doare si cartilajul de la urechi...nu stiu ce ma fac in urmatoarele luni. Acum cel mai tare imi doresc sa dorm macar putin pe spate si cand ma gandesc ca inainte dormeam numai pe burta...
Mada ce harnicuta esti! La cate mancaruri faci cred ca miroase a primavara la tine in bucatarie, chiar daca afara e inca frig! Harnicut mamik!

Ma gandeam daca noi nu putem sa trecem pe prima pagina link-ul de la mail-ul si albumul comun? Asa ar fi mai usor de accesat de toata lumea... introducem numai parola si gata!

O dupa-amiaza placuta tuturor!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI ALINA !
Anna si mie mi se intampla ca noaptea sa ma trezesc cu mainile amortite.Mai rau e ca am inceput sa ma umflu,adica ceasul pe care il am de 4 ani imi lasa urma la mana,sosetele,chiloteii,totul imi lasa urme desi m-am ingrasat doar 6 kg.
Pupici la toate
Tecky 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Camy linisteste-te ca n-ai depresie. S-au adunat cam multe, atat. Gandeste-te ca acusi o vezi pe bebe (desi nici io nu mai am rabdare) Si cu muritu vezi-ti de treaba ca nu scapi tu asa usor

bujo 22+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu ma duc sa inspectez piata...merg sa ma uit de hainute , biberoane...am vb cu Cristi, mi-am facut programare sa-mi fac si morfo...o sa vina si el....asa nu-i mai vad familia aia....mai...pe cuvantul meu...de multe ori s-a intamplat sa zic ca vreau sa ciomagesc pe careva...dar era in gluma.....dar cand ii vad pe astia imi vine sa-i dau doar cap in cap.....v-am zis eu....sufar de depresie...

Cami 22s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

The_Andreea am trecut caruciorul albastru la listutza.
Carisma buna ideea am pus cele dou linkuri pe prima pagina daca dati clic acolo vi se deschide pagina numai bagati user-ul si parola si gata.
Carisma ms de complimente. Da am zis ca daca tot ma apuc si ma bag in bucatarie toata ziua macar sa le termin pe toate, maine ma pot odihni.
Camy hai mai nu mai fi asa suparici mai si nu mai vb ca mori ca nu se moare asa usor. Te cred ca e greu toti avem perioade din astea tre sa fim tari si puternici si sa nu ne lasam batuti si undeva la capatul indepartat al tunelului licareste chiar daca slab si luminitza.
Tecky baga mai multe lichide inseamna ca retii apa si eu retin si ca sa fiu mai sigura am scos inelele si etc ca risc sa trebuiasca sa merg sa le tai ca uneori daca fac mult efort sau nu beau destula apa is destul de umflatica la maini si picioare.
Ciorbitza e gata am zis ca ma risc sa mai incerc poate papa si fata ca tare mofturoasa e la mancare. Nimic nu ii place.
Mai am putin si termin cu toate mancarurile din bucatarie si apuc si eu sa mai stau jos. Ca deja ma doare spatele de la atata stat in bucatarie.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput