Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 3
dma2007 spune:
LA MULTI ANI ! ALINA!
fetelor poate ma ajutati si pe mine!!!!!!!!!!!!!!
am fost dupa TT dar nu este interpretat, am urmatoarele valori:
hcg=20.567, alfa-fetoproteina=21.2 si estriol neconjugat 2.9 la 16s si 1 zi
va rog help!
17s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
truli-luli spune:
LA MULTI ANI ALINA!!! sanatate, si multe bucurii alaturi de frumoasa ta familie!
Cami17s+ si ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
vias spune:
Bujo eu cred ca o sa mor pana o sa-mi vad visul cu ochii......Cristi are f multa treaba...si nu am facut nimic de cand a venit el (sau mai nimic)...el zice ca e timp, iar eu pe fiecare zi ma cert cu vreun membru al minunatei lui familii pe care o urasc din suflet...sau chiar cu Cristi........asta este....eu cred ca trebuie sa mor si DD pregateste terenul ca sa merg in rai....ma chinuie aici pana ma ia naiba si -mi platesc toate pacatele pt ca trebuie sa merg acolo....dar la mine acasa inca nu se poate...
Mai naspa e ca eu am si probleme, in familia mea majoritatea suntem nascuti la 7 luni....si stiu ca si eu pot naste in mai...si gandul ca nu sunt la mine acasa ma omoara...si ma chinuie zilnic...
Plus ca ma cert cu el si pt faptul ca a fost in Franta si a lucrat, iar astia amana plata...si urmeaza o judecata...si deastea....adica nici bani nu sunt....si eu trebuia sa merg la dr...si acum nu am bani...si VREAU SA-MI OMOR BARBATUL!!!!!!!!!!!!...si FAMILIA LUI!!!
Am innebunit!!!...daca ati fi la mine acasa sa vedeti ati zice ca sunt nebuna in ceea ce-l priveste pe Cristi...el prioritizeaza....dar eu am intrat in panica...morfofetala nu mi-am facut-o....2D..NU, 3D...NU, 4D....NU...bi si triplu test..NU...vreau sa plang!!!!!!!!!!!!....si toate astea dupa ce dr meu a zis ca fetita e cam mica pt varsta ei
Vreau o tigara!!!!...eu care m-am lasat de fumat acum 2 ani!!!!
Cami 22s+, cu Timeea Cristina
pustai
anaco spune:
quote:
Originally posted by dma2007
fetelor poate ma ajutati si pe mine!!!!!!!!!!!!!!
am fost dupa TT dar nu este interpretat, am urmatoarele valori:
hcg=20.567, alfa-fetoproteina=21.2 si estriol neconjugat 2.9 la 16s si 1 zi
va rog help!
Uite ca eu tot sunt cu hartiile prin fata, iti scriu valorile care apar pt 16 sapt...la mine in hartia de rezultate sunt trecute si valorile de referinta pe saptamani:
AFP...15,01-61,33
HCG...4720-80100
Estriol ... 1,03-3,83
...deci din cate vad eu, te incadrezi perfect in intervalele astea, deci nici o gtija!
20+ Mara Alexandrina
Alina Maria spune:
Mai dar ce multe sunteti si cate feliciatii am primit , super asa , multumesc inca o data dragutelor .
Monica am primit , m-am uitat ca mi-ai spus ca in rest nu ma uit ca nu are cine sa imi scrie .
Camy ce situatie aiurea , sper sa fii tare pt. puiutul mic din burtik , nu ai de unde sti ce si cum va fii , trebuie sa ai credinta si nu uita ca viata iti ofera sanse si drumuri necunoscute , nici nu sti deunde sare iepurele .
Cat priveste calculatorul nostru , mi se pare chiar o.k. nici indulgent dar nici exagerat , eu zic ca e bine atat cat indica el .
Alina 26 si Mandy Stephanie 3 ani
Gini75 spune:
camy_pus, stai linistita ca toate se rezolva la timpul lor.
In legatura cu fetita, sa stii ca si mie mi-a spus dr. la egografie ca e mai mica pt. varsta ei, dar tot el (dr. Pop) a zis ca asta nu e nici o problema.
Marina_1609 spune:
buna fetele!
la multi ani ALINA!
am si eu o problema
de ieri am dureri ca de menstruatie si uneori parca simt si lame de cutit. sta uin pat dar vad ca tot asa ma tine. rezolv cu no-spa?
18+
http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1
bujo spune:
Marina ar trebui sa treaca cu no-spa dar daca nu trece du-te la un control.
Camy relaxeaza-te, ce-ai? Vrei sa nasti maine?? Da nu inteleg, voi n-aveti mesteri acolo care sa lucreze sau astepti sa faca sotu tau cand are timp? Ca in ritmu asta nu cred ca va mutati. Io zic sa angajati pe cineva. Sau va mutati si faceti pe parcurs. Sau nu se poate locui acolo?
bujo 22+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
AnnaBaby spune:
Camy pus chiar ca e nasoala situatia ta si ai avut parte numai de momente tensionate toata perioada sarcinii. Of, poate o sa te linistesti si tu in curand. In privinta testelor si ecografiilor, eu zic sa nu-ti faci prea multe griji. Eu nu am facut decat eco morfo si atat. Alte dutze nu au facut nici asta, si pana la urma totul a fost bine. Si nici cu greutatea fetitei nu cred ca e o problema, la urma urmei fiecare bb se dezvolta in ritmul lui. Asa ca fruntea sus, zambeste si fii increzatoare ca o sa ai o fetita sanatoasa si frumoasa, si o sa fiti fericiti tori trei in casuta voastra, chiar daca mai ai de asteptat un pic pana la momentul ala.
Anna 22+ cu Maria
AMR 18
vinebarza
bebe
poze
MissJJ spune:
Camy da cam naspa situatia da nu te mai stresa ca mai rau faci si nu numai tie ci si la bebe mic. Incearca sa fii mai calma si o sa se rezolve toate incet incet desi pare ca dureaza o vesnicie.
Eu is batgata pana in gat in bucatarie m-am pus sa fac o ciorba de perisoare si mi-a ramas niste carne ocata si fac niste chiftele cu piure si vreau sa fac de azi si sosul de bolognese pt maine, ca daca tot am facut vraiste in bucatarie.
Fetita e la nani si mie mi-e cam somn da m-am apucat de toate si nu le pot lasa asa.
La noi dim era soare si parea ca va fi frumos da acu e cam intunecat si cam frig.
Unde e oare primavara aia????
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2