Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 2
Didi81 spune:
La multi ani Alina!!!
Multumesc si eu pentru urarile la adresa surioare mele
Caprioara, eu am luat pana acum 6 kg, de la 56 la 62, dar eu am doar 1.64 m .
Am visat in noaptea asta ca eram la intalnirea de pe 29 martie si Sun venise cu un catelus pe care il chema Q. Si eu am intrebat cum se scrie: "Q" sau "Chiu"
Didi 23+
monalac spune:
LA MULTI ANI ALINA MARIA,SA FII SANATOASA,FERICITA SI SA AI UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS!
BOTI,foarte frumoase lucrusoarele,si f multe.eu n am cumparat decat cateva salopetele.bine,patutul o sa l primesc,haine o sa mi mai dea o prietena ,unele au fost chiar ale lui cris.restul o sa mi iau pe parcurs,ca n am atatia bani deodata.
MIHA MIHA,felicitari pt fetita si esti o prietena pe cinste!
NATI,ma bucur ca bebe e bine!sa vezi ca va fi totul ok pana la sfarsit!
DANUTA,nasol cu contractiile,mai bine te odihnesti mai mult.eu iau cate 3 nospa pe zi.o avea ceva?asa mi a recomandat iosup,ca sa previn contractiile,pt ca acestea duc la dezlipirea placentei,in cazul meu.
SUN,cat as vrea si eu la intalnire...daca nu s ar fi intamplat faza cu placenta,as fi venit...sa va ganditi si la mine...
eu am luat 8 kg la 27 saptamani,dar am 92
deja nu mai pot scrie...va pup pe toate si imi pare rau ca n am putut sa va nominalizez pe toate.poate scriu mai pe seara.
MARY B,felicitari pt bebita cel inimos.sa dea dumnezeu ca de data asta sa fie bine.
27+cu bebe codrin si mami de cris
Mami de Cris
Poze Cris
tiberica spune:
LA MULTI ANIA , ALINA !!! sa fii sanatoiasa si tu si bebe, fericita si sa ai parte de multa dragoste!
Eu ti-am urat inca de aseara dar in loc de Alina am scris Ana ( se mai intampla).
Sun , cum le intelegi tu pe toate, Ana nu am pus nr de sapt pt ca nu stiam unde si cum, si , sincera sa fiu, nu prea am rabdare sa umblu cu Pc mai ales ca reprezentantul de la Procomputers m-a pacalit si mi-a vandut un laptop cu Windows Vista instalat, merge si greu...
Multumesc Ana ca m-ai linistit in privinta durerii din partea stanga, intinderea ligamentelor.
M-am hotarat sa merg sa ma vopsesc fara stirea dr...ce o fi o fi ...dar nu pot sa stau asa.
Sun , dupa amiaza incerc sa pun poze daca nu reusesc apelez la tine.
Apropo de greutate ,inainte de a ramane insarcinata la prima sarcina aveam 49 kg am luat in greutate pana la final 18 kg si dupa ce am nascut am ramas la 60 kg...nu am vrut sa mai slabesc sub 60 pentru ca eram chiar incantata ca am reusit sa ma ingras.
Acum am pus deja 6 kg la 1,65 arat cam durdulie dar mananc din toate...nu stau fara tort...imi pare rau dar sunt pofticioasa, o sa incerc sa ma abtin.
VA pup pe toate!
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 21+
Dai Vointa , Iei Putere!
baby_r7 spune:
Alina si din partea noastra!!!!!!!!!!!!!!
imi pare rau ca nu poat intra mai mult............dar sunt in delegatie cu sefa mea..................si ne cam "batem " pe laptop...............
abia luni vin in Bucuresti si sper sa reusesc si eu in sfarsit sa pun poze........................pana nu ma bate Sun..... ca v-am tot amenintat cu pozele mele..............
va pe toate si daca mai am timp o sa intru sa mai scriu mai incolo..........
ROXANA19 + de Bianca Daniela
bujo spune:
Ola gagici. Nush unde vedeti voi primavara ca io m-am trezit diminieata si am constatat cu stupoare ca iar era zapada Off ca m-am saturat de iarna. Si nici nu ma mai incap gecile de iarna. Daca nu se incalzeste rapid sa port pulovere nush ce ma fac.
ALINA LA MULTI ANI!!! Sa fiti fericiti si sa va bucurati de piticii vostri.
Boti sper ca n-ai uitat ce te-am intrebat, de unde ai luat hainutele.
Mai fetelor, io acu ma gandeam ca majoritatea dintre voi care au contractii au interdictie la calatorit, Si ma gandeam cum ajung io la bucuresti la intalnire. Sper ca nu fac vreo boacana.
bujo 22+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
vias spune:
Buna,
...nu am chef de lucru,.....vreau acasa....sa stau tolanita in pat!!!
Cami22s+, cu Timeea Cristina
pustai
AnnaBaby spune:
"Buna dimineata" si de la mine, cu intarziere.
LA MULTI ANI ALINA, sa fii sanatoasa si tu si bb al tau, sa fii fericita si iubita!
Ina c bafta multa la eco la Iliev luni, sa vii numai cu vesti bune. Sa soliciti de la inceput sa-ti faca o discheta cu poze si sa ai la tine discheta, ca altfel te pune sa mergi pana la un magazin in apropiere sa cumperi una.
Anaco ms mult ca te-ai gandit la mine, poate o sa facem si noi moldovencele o intalnire, ca pana la Bucuresti nu cred ca ajunge vreuna dintre noi.
Unde e calculatorul ala de greutate pe DC despre care vorbiti voi? Daca e "indulgent" imi place, ca eu ma cam razboiesc cu cantarul. Nu-mi mai este "prieten", ca-mi arata 10kg in plus fata de greutatea initiala. Toata lumea imi spune ca nu se vede, ca arat bine si ca nu am decat burta dar eu stiu cruntul adevar. Si mi-e groaza ca deabia de acum incepe adevarata aventura a kilogramelor!
Azi dimineata trebuia sa mergem (eu si sotul) sa ne facem analizele cu cuponul acela gratuit din luna aniversara. Pun eu ceasul sa sune mai devreme, dau sa-l trezesc pe sot, si ce credeti ca imi spune - ca nu vrea sa mergem azi ca nu e "pregatit moral". Am crezut ca lesin de ras, auzi la el cat e de alintat. Pai daca ar fi in locul meu ce ar mai face?
Anna 22+ cu Maria
AMR 18
vinebarza
bebe
poze
bujo spune:
Camy ati terminat de renovat? Crek de abia astepti sa va mutati.
bujo 22+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
mobriq spune:
La multi ani, Alina! Ti-am raspuns pe adresa de email de yahoo, ai receptionat ?
Nu scriu mai mult ca sunt in urma cu cititul si busy la servici. Recuperez deseara.
Monica 18+ si Eduard (05.04.04)
boticelina spune:
Bujolinu simpatic majoritatea hainutelor a fost luata din Real si Carrefour la oferta, chestiile alea frantuzesti de la Pommette din Interex (super ieftin, totul pina in 6 lei/obiect), decorurile din Praktiker (intre 3 si 5 lei/obiect), prosopelele, lavetele, palaria si botinele de la confiscate (de ex pe lavete am dat 3 lei pe 10 buc) iar salopetele alea de placura la toata lumea sunt de la un magazin care aduce outlet-uri si chestii demodate, la kg, din Franta, cam cu defecte, dar daca le purici poti gasi fara defecte. Plus ca pt mine un nasture lipsa sau un fermoar bulit nu reprezinta o problema. Nu au foarte multe chestii pt bebelushi, tre sa pici pe marfa, eu le fac o vizita la fiecare 2 saptamini.
Monica 23+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"