Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 20
M&M spune:
Am si eu o intrebare stupida. Stiu ca s-a tot discutat si discutat despre pompa de san dar eu nu am ajuns la nici o conlcuzie. Sunt intr-o mare dilema, daca sa imi cumpar sau nu. Sau sa astept dupa nastere si atunci sa vad ce si cum e cu bebe si dupa aceea sa o cumpar..
Cristina
18+ ,cu
Mihai Daniel si www.youtube.com/watch?v=7pA5UhNaYw0&feature=related" target="_blank">Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
mcoca spune:
Turtu, iti tin pumnii de pe acum. Sa-mi spui ce si cum, ca sunt curioasa cum e la voi, desi mi se pare ca se cam aseamana protocoalele.
Luana, eu nu pot sa te ajut cu nimic pentru contractii :((. Tot ce stiu e ca de prin luna a 6-a e normal sa avem 3-4 contractii pe zi.
Cristina, tensiune, albumina, totul e ok. Cu pompa de sani si eu o sa fac ca si tine : astept pana dupa nastere :). La fel cu biberoanele. Eu vreau sa alaptez (acum chiar este recomandat cu caca asta de diabet), si am primit unu de la unii care faceau reclama.
Vicky
26+ si
Maya
Bebele casei
M&M spune:
Vicky, multumesc.
Cristina
18+ ,cu
Mihai Daniel si www.youtube.com/watch?v=7pA5UhNaYw0&feature=related" target="_blank">Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
sursula spune:
va pup burtici!
CARISSMA-imi pare rau ca ti-am facut pofta cu pepenele!Ce sa ma fac...ma gandesc la ei zi si noapte:)...la pepene!
TURTURICA-Bine ai revenit!Ma bucur ca ati petrecut bine.Pepenele verde este marea mea noua iubire!Cei pe care i-ai devorat aveau gust?Ca al meu e cam inexpresiv...
LOCCA-Am ras cu jetul!!!!
ANAXENA-Esti de-a mea !Pofta buna!Despre analizele de sem 2,eu am intrebat din proprie initiativa dr."Ah,da!"-a fost raspunsul"stai ca-ti dau trimitere":)Asa ca,intreaba si tu!
Sursula
19+bebe Tudor
tiberica spune:
Bobita acum am raspunsul concret o sa merg luni la CMU pentru ca dr Pop imi da raspunsul maine si chiar nu am pofta sa astept si sa-mi spuna ca poate ma primeste sapt viitoare. Iti mai trec inca o data nr meu 0722.238.004. Poti sa-m dai bip si te sun eu.
M-ai salvat! Multumesc si eu si bebina mea !!!!
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 21+
Dai Vointa , Iei Putere!
sursula spune:
CRISTINA-nu stiu ce sa zic,daca e bine sa astepti pana dupa nastere.Stiu ca e foarte important sa o ai cu tine inca din primele zile pentru ca pot aparea probleme cu sanii.Pupici
Sursula
19+bebe Tudor
Biribu spune:
buna fete!
bujo stai fetita linistita ca nu cred ca e nimic! uite de ce aici echografiile morfo nu le fac decit neonatologii superspecializati, care stiu exact ce vad acolo. nu prea am inteles care ventricul li se parea marit??
vicky chiar nu te necaji atit de tare, cea mai rea parte e practic regimul, daca glicemia de dimineata e ok s-ar putea sa nu ai nevoie de nici un tratament in afara de regim. mai e putin oricum, 14 saptamini acolo, apoi totul reintra in normal din punctul asta de vedere, e f improbabil sa ramina asa; eu am avut o gramada de paciente pe tratament la greu cu insulina si dupa nastere in 99% din cazuri nu l-au mai necesitat. bble nu face diabet. cu dulciurile o solutie ar fi cele pt diabetici fara zahar, cind chiar simti ca nu mai poti...
turtu hai delecteaza-ne cu niste poze ceva... mi-a fost dor de tine
estrella hai ca am mai scris noi, daca am tine cont de toate superstitiile nici n-am mai iesi din casa. eu zic sa nu-ti rapesti placerea asta de a cumpara/ alege tu lucrusoare pt bb, pt mine a fost si este una din cele mai mari bucurii mai ales in trim 3 cind e mai greut asa, asta te mai alina... lasa-i incolo cu babismele lor.
ana a bine ai mai venit pe aici, ai grija de tine 
anaxena testul de glicemie provocata de care vorbeste vicky se face cam la toate gravidele intre 26-28 sapt, eu cred ca si in tara, vezi ce zic celelalte fete, nu e asa?
camy testul de anticorpi se face de regula la inceput si daca nu sunt prezenti se mai repeta odata prin sapt 26-28, si daca iar sunt ok nu se mai repeta se face doar vaccinul la nastere (asta valabil la prima sarcina)
louana mie mi se par cam dese contractiile tale, stai cuminte la pat. de testul de glicemie provocata nus' ce sa zic, aici se face la orice cabinet, in tara nu stiu. colesterolul e normal sa fie marit in sarcina, nici nu are vreun sens sa ti-l masoare, un test inutil.
cristina tot ce pot sa-ti spun e ca eu nu m-as fi putut descurca fara pompa, mi-a desfundat canalele la inceput, iar mai apoi am folosit-o pt a colecta laptic. e bine sa ai rezerve la congelator pt orice urgenta.
26+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu