Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am programarea la stomatolog maine,nu azi!!!
si de nervi mi-am cumaparat 4 amandine!!!si prajitura de casa si bezele si kinder ciocolata si mars si snickers ...ce n-am mancat eu toata sarcina dulciuri..priviti-ma cum ma bag in ele

Ana-Maria26+
am oMARIA!!!AMR 14sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Turtu merci. Faza e ca bebele meu deocamdata nu e deloc mare, si asta e bine. Dar dupa ce am citit ca poate sa aiba si el diabet apoi, sau ca eu pot sa raman cu diabet m-a apucat bocitu. Cu repetatu, nu o sa-mi dea nimeni sa repet un banal test de glicemie si in plus e si oribil. Nu cred ca a fost nici o greseala.

Anna, ca sa vezi exact daca ai sau nu trebuie sa faci testul de glicemie la 2 ore, ca ala simplu poata sa iasa ok (asta am aflat eu acum).

Narcisa, 8kg e mult, ar fi trebuit sa am 6. Si iti urez un Paste Fericit ! Si noi o sa sarbatorim duminica la o prietena catolica.

Am sunat la endocrinolog si o sa ma sune mai tarziu secretara, ca nu mai are locuri si o sa ma bage intre 2 programari. Si am aflat de la colege ca ti se da un regim destul de strict si daca nu merge insulina.

Si imi e rusine sa recunosc dar ma seaca tare regimu’, ca si asa sunt o multime de chestii pe care nu le pot manca :((((((( ; acum trebuie sa renunt si la o cioco din cand in cand. Si imi e rusina ca ma plang atata cu problema mea minora, cand altele dintre voi aveti altele mai grave. Dar nu stiu, cred ca hormonii sunt de vina ca am o stare plangacioasa de numa. Deja ca eram deprimata de o saptamana, acum nu mai vorbesc.

Vicky 26+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Mcoca eu am o cunostinta care a avut diabet gest. ( ea a ajuns sa faca si insulina in timpul sarcinii) si dupa ce a nascut totul a reintrat in normal...nici ea si nici bebeii (are 2 fetite gemene) nu au diabet sau altceva....incearca sa te linistesti...mergi la dr eventual s-ti spuna la ce alimente trebuie sa fii atenta.....ce am scris mai sus sa nu te sperie, o sa fie bine...chiar stiu de acest caz!!!!

Ana_a felicitari pt bebele miscator...vreau si eu...eu am intrat in 23 saptamani....si azi de ex nu a miscat absolut deloc...dar DELOC!!!!...nici macar asa cum simteam la 19 sapt...cat despre faptul ca as vedeao prin bluzita....EXCLUS TOTAL!!!
..te invidiez...
.....sper sa fie totul in regula....

Cami 23s, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Didi, glicemia pe nemancate mi-a iesit intotdeauna mica, mie acum mi-a iesit mare numai aia dupa 2 ore de la bautul unei sticlute de glucoza.

Vicky 26+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Bujo totul va fi bine cu ajutorul lui Dumnezeu!

Narci am sunat la clinica si i-am presat ca daca nu imi dau azi pana la ora 19 un raspuns nu mai vin la ei ( m-am bazat ca am programarea la CMU de la Bobita Mica). Diseara va spun cand merg la echo. Nu mai am rabdare sa astept pentru ca nu am vazut pe bebina mea din 13 febr.

Mada si pe mine m-au ajuat explicatiile tale cu hainutele pt bb ca ua trecut 13 ani de cand am avut-o pe Alinuta mica.

Vicky o sa fii bine, daca iti controlezi diabetul , are mama si tine un regim , noi i-am cumparat un aparat cu care isi verifica zilnic diabetul si uite asa poate controla daca a mancat ce nu trebuia ca sa nu mai repete greseala. Cred ca daca il tii la un nivel nu se poate transmite bbului. Dar stie mai multe biribu, iti spune ea.

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 21+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mcoca pai eu maine implinesc 27s si am 8kg+ si nimeni nu m-a pus sa fac nicio analiza!!!mie nu mi-a zis nimeni de niciun test de glicemie
ba chiar eu nu am anticorpi la toxoplasmoza si nu m-au pus sa repet analiza,sunt anemica si tot nu m-au pus sa repet analiza
ar trebui sa intru in panica?

Ana-Maria26+
am oMARIA!!!AMR 14sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Eu mai fac uneori spanac cu piure de cartofi, insa am folosit intotdeanuna spanac gata fiert la borcan. Il amestec bine cu piureul, mai pun si putin usturoi si iese foarte bun.

Anna 22+ cu Maria
AMR 18
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Camy, Tiberica, merci

Vicky 26+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Vicky, acum am citit de diabetul tau. Uf, imi pare rau, dar nu te panica. In plus sunt convinsa ca daca e cazul de regim o sa-l tii si n-o sa te mai gandesti la ciocolata

Eu m-am ingrijorat nitel ieri cand am observat ca mi s-au cam umflat picioarele dupa amiaza. Parca e cam devreme pt. asta.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

vicky, am inteles cum sta treaba, eu credeam ca diabetul nu se transmite la bebe. Oricum, cred ca vestea buna e ca bebele tau nu e prea mare, inseamna ca totusi glicemia ta nu e totusi exagerat de mare. Adica mare cit sa te puna astia la regim, dar nici asa de mare incit sa-l fi afectat pe bebe. Ce fel de regim trebuie sa urmezi? Cit e de strict?
Si eu am pus cam multe kg pina acuma, am 5 jumate la doar 19 saptamini, probabil ca la virsta ta de sarcina o sa ajung si eu la 8 kg, daca nu si mai mult. Insa eu cresc ca ciuperca dupa ploaie, desi incerc sa nu maninc asa de mult.
Nasol ca trebe sa ne preocupam de treburi din astea in sarcina.

narcisa, cum se sarbatoreste Pastele la voi? Pe aici se cara toti la schi, mai ales ca in martie inca sint deschise pistele si e destula zapada.

estrella, si pe mine ma bate mama la cap cu superstitiile astea, insa eu sint o neascultatoare I-am luat la bebe niste hainute, insa cu siguranta o sa-i cumpar mai incolo si restul lucrusoarelor de care are nevoie. Nici n-as avea cum sa il las pe barbatu-meu sa se ocupe singur de treburile astea dupa ce nasc.

anaxena, sa-ti fie de bine toate dulciurile. Si eu am mincat papanasi acuma, dar i-am facut fierti si cu putin zahar.
Hai ca ma duc sa mai despachetez si sa fac un pic de curatenie, ca miine nu fac treaba.

18+

Mergi la inceput