Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Am vb cu doctorita si am stabilit ca mai bine mergem direct la cluj fara sa mai repetam eco aici ca s-ar putea sa dureze prea mult pana reusim sa facem o programare la eco. Si apoi daca stim ceva sigur continuam supravegherea aici.
Am ciit pe net despre cazuri cu ventriculomegalie mai mare ca a noastra si s-au rezolvat cu tratament sau s-au retras singure. M-am mai linistit. TREBUIE sa fie bine.

bujo 23+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Bujo imi pare foarte rau sa aud asta , incearca sa-ti faci o programare la institutul din Cluj...da un tel acolo si cel mai bine ar fi sa mergeti...dar sunt siguta ca Filip este bine...ai sa vezi...oricum te sun....ai grija de tine!!!

Dia felicitari pt fetita.....sa-ti traiasaca si sa va bucurati de ea....cum o sa o cheme????

Estrella aceeasi imresie o am si eu...ca nu stiu nimic...si eu ca si multe alte fete suntem la prima sarcina, este normal sa ne gandim ca nu stim....dar trebuie sa ne descurcam...nu????ce sa facem altceva????...nu mai avem incotro

Ioana - intre saptamanile 23 - 27 esti in luna a 6-a.

Cami 23s, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

locca si cum zicea dr ca bb pare a fi baiat...deci jetu-n fata si la treaba!
mada no bun...trebe sa ma pregatesc psihic va sa zica! auzi..bodyurile stiu ce sunt..dar sleepsuituile alea ce sunt? ceva in care doarme bb? nu doarme in body si acoperit cu ceva sau in sac de dormit?

Oana
17s
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

..si eu prin zona, fara chef de nimic...
Oana, vazut pozele, placut pozele. Sa scrii mai des..
Mada, mi-ai adus aminte de Sangeorz Bai , de Farmecul Padurii si de pestele de acolo....
Bujo, si fii optimista in continuare.
Sun, Narcis, va stiam fete pline de viata si optimiste!!! Lipseste omu' o zi de pe forum si voi va puneti pe bocit!!!!
Dia, felicitari pt bebelina!!! Bai, da' ce sunt asa multe fetite!!! Baieteii unde s-or fi ascuns???
Nati, cum de nu obosesti ??? Eu una nu mai pot ...asa ca il pun pe sot sa dea cu aspiratorul si mopul, eu sterg doar praful!!!
Carisma , tot bebelina??? Felicitari!!!!

Cristina 18+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Caprioara am vazut si eu mobilierul, l-am mai vazut la o emisiune pe prima intr-o camera de copii exact asa modelul asta. E fain mai ales ca are si storage in treptele alea. Da cum doarme bebe mic jos? sau cat e micutza doarme cu voi si apoi o muti in patutzul ala de jos? ca pret nu stiu ce sa zic ca nu ma pricep la preturile din ro.
Anaxena aha ok atunci spor la cumparaturi si sper sa gasiti ceva pe placul vostru. si leneveala placuta azi.
Tecky asa e nu mai e mult. Ce fain o sa fie cand incep galeriile.
Anna uff nasol cu statul la cozi din astea interminabile mai ales in ro unde nu stie care cum sa se bage in fatza si se mai iau si la cearta si etc. Sper sa rezolvi cat de repede.
Asa acu sa va zic ceva si cu lunile astea, deci aici nu vb nimeni de luni sarcina se socoteste numai in saptamani, is 40 de saptamani si gata cand merg la control al med de familie la orice fel de medic ma intraba cate sapt am. Sunt trimestre cele trei trimestre de sarcina si saptamanile nu pe luni, adik nu se folosesc pe nicaieri in sistemul medical lunile astea. Numai mama ma intreaba la telefon cate luni am si ma dispera ca ea le calculeaza ca luni calendaroste da nu asa se calculeaza. Si i-am mai zis da-le incolo de luni ia-te dupa sapt, ca ea normal daca calculeaza asa nu ii iese dpn-ul cum au zis astia si tot nu priecep de ce au azi astia ca nasc intre 26 iunie si 5 iulie, mai probabil iulie ca si fata am nascut-o la fix 41 de sapt daca mai statea doua zile trebuiau sa ma induca adik aveam programarea deja facuta.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Fetelor care va intalniti pe 29: am auzit ca in acesta zi o sa fie repetitie pt. summit, ceea ce presupune restrictii de circulatie in zonele de interes, inclusiv pe drumul spre aeroport. Asta ca sa va rezervati mai mult timp pt. drum, in special pentru gravidutele care nu sunt din Bucuresti. Oricum, daca e asa o sa se anunte din timp in media.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Teckyasa este, au mai ramas doar trei luni pt marea majoritate. Ce repede trece timpul, mai ieri vorbeam de teste pozitive!

Anna 22+ cu Maria
AMR 18
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

cristina 26, sa stii ca nu prea obosesc usor, adica imi ia vreo ora juma pana incep sa obosesc.
In schimb daca urc scarile, sunt terminata, gafai ca locomotiva la capatul scarii.
Venise un vecin si eram la parter, pana am urcat scarile sa deschid usa, abia puteam sa zic hello, asa gafaiam.
Treaba asa grea nu fac, aspir, sterg praful,sters geamurile de la terasa unde are grija potaia cea mare sa-l mozoleasca cu labele ei, mai mut cate ceva nu prea greu, dar cand e vb de mutat mobila ceva, muta sotul.
Dar nu pot sta, trebui sa fac ceva in permanenta, mai ales cu doi caini in casa, sa nu vaz par ca zici ca intru in criza de nervi, aspirat la fiecare doua zile,sters praf.
Acum cat mai pot, cand nu oi mai putea face sotul, dar am un pitic pe creier, piticul ala care iti tot sopteste la ureche ca nimeni nu face la fel de bine ca tine, si ca celalalt face de pomana.
Munca de Sisif!

26+

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Dia, nu iti face griji cu diferenta de 1-2 zile la masuratori, e absolut normal, gandeste-te ca e vorba de milimetrii sau chiar mai putin, nu poate ecograful sa masoare atat de precis. Oricum la mine pe poza de la eco scrie ca are +/- cateva zile, nu stiu exact. Si nici la mine nu indicau toate masuratorile aceiasi zi dar doctorul a zis ca e totul perfect si nu mi-am facut nici o grija.

Bujo, sunt convinsa ca totul e ok

Sun, si pe mine m-am emotionat, eu ii spuneam maita strabunicii mele (mama mamei mele, ca mi-am cunoscut 3 strabunici, dar pe ea cel mai bine). Bunica din partea mamei este "mamicuta", ea m-a crescut in primii ani, si e acum pe cale sa devina strabunica si ea .

Vad ca tot vorbiti de spanac, oof, tre sa mam apuc zilele astea sa curat si eu spanac, n-am incotro . Dar nu mi-ati facut voi pofta, oricum aveam de gand sa fac asta.

[Didi] 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Nati, este o adevarata eroina pt mine!!! De urcatul scarior nu mai zic , o adevarata problema ...Am ajuns mai rau decat batranicile...

Cristina 18+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput