Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Na ca pana am scris eu mesajul au mai raspuns doua fete deja la chestia cu lunile si sapt, ei inca un tabel nu strica nu?
Oana ms de complimente. Mai eu am gasit mai utila sa am asa separat decat peste patutz, plus la astea cu masa aia de infasat eu stiu ca basinetul ala de sus e mai scurt din cauza asta asa ca am preferat basinetul sa fie mai lung si saltelutza aia de schimbat separat. Cat a fost fata mai mica o puneam saltelutza aia pe pat si asa schimbam fata tot saltelutza aia o foloseam cand o scoateam din baitza in prosop uneori mai facea cate un pishu sau ceva asa se uda numai prosopelul si saltelutza o spalam si gata. Si cand a crescut am trecut sa o schimb pe jos pun saltelutza pe podea si acuma tot asa o schimb ca sa nu fie vreun accident sa patez carpeta si apoi sa stau sa frec ca disperata la pete. Si dupa baitza tot pe ea o pun cu prosopelul, asa ca la noi a fost f folositoare saltelutza asta, e numai burete invelit in material din asta cauciucat. E si usor de pus deoparte cand nu o folosesti noi o puneam intre patutz si perete ca incape numai bine asa in picioare.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna fetelor,

Bujo...eu zic sa stai linistita pana ajungi la Cluj sa faci investigatiile...Eu cred ca Filip este bine...ai vazut ce probleme avea si Nati cu bebelusul ei....oricum eu ma rog la Dumnezeu sa fie toti copiii sanatosi!Te pup si ai grija de voi....chiar daca nu scriu des,eu citesc tot si sunt alturi de toate fetele...
Tiberica...cu cea mai mare placere cedez programarea....daca esti hotarata o sa iti dau numarul meu de mobil eventual sa vorbim. O sa sun eu la CMU si o sa dau numele tau.

Fetelor...ieri am fost la Polizu...a nascut colega mea de birou...a fost foarte rapid...intr-o ora a nascut daca va puteti imagina..si a nascut normal.si vreau sa va spun ca nu sunt conditii chiar atat de rele,cel putinb aici unde a fost ea internata. Si spunea ca si perosnalul a fost nemaipomenit...si nu apucase sa dea nimic.

Eu va pup pe toate si va doresc numai bine.
Imi pare rau ca nu pot veni la intalnire,dar voi pleca din Bucuresti in perioada 24-30 martie. Poate altadata...poate la babyexpo care va fi in aprilie...

bobitamica +21 -IRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Dara d nici mie nu imi e foarte clara impartirea asta in luni, mai ales ca exista foarte multe variante. Cel mai bine este sa alegi una dupa care sa calculezi. De exemplu eu calculez dupa cum m-a invatat dr - de la data ultimei menstruatii adaugi 10zile si apoi incepi sa numeri lunile. Adica daca eu am um 12 oct, pe 22 nov am facut 1 luna, si tot asa 22 ramane data de schimare a numarului lunii mereu, ceea ce imi da si un dpn de 22 iulie. Si eu sambata intru in luna 6-a.

Anna 22+ cu Maria
AMR 18
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Devine clar ca nu mai ajung azi la cursuri la Filantropia, pentru ca ma duc sa vad mobila. Trimit acum poze la yahoo, va rog sa-mi spuneti ce parere aveti, da?

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am reusit si eu in sfarsit sa merg azi dimineata impreuna cu sotul la analize, numai ca acum trebuie sa astept 10 zile sa trimita rezultatele la medicul de familie, ca am folosit cuponul lui Nicolaescu. Si eu care vroiam sa merg saptamana viitoare la dr de familie cu rezultatele si in acelasi timp sa cer o adeverinta medicala pt scurtarea programului de lucru care sa intre in vigoare de la 1 aprilie. Asta inseamna ca va trebui sa merg de 2 ori, si sunt niste cozi interminabile de pensionari acolo [bang[

Anna 22+ cu Maria
AMR 18
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

mada hmm..ce bine ca avem printre noi maici cu experienta..io precis nu m-as fi gandit ca bb se pisha sau face kaki in timp ce-i pun scutecu nou
bobita ce norocoasa e colega ta! intr-o ora! asta da! sa speram si noi la asa un noroc!!
caprioara e fain mobilierul! si culorile sunt ff vesele! acum ca si pret..nu stiu ce sa zic..ca habar nu am cat costa...

Oana
17s
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mada iti multumesc ca mi-ai zis si mie scorul,banuiam eu ca fetitele conduc.
Caprioara eu stau aproape de depozitul de mobila din Ghencea si am vazut patutul supraetajat si mi-a placut foarte mult.Eu zic ca merita sa il cumperi.Daca as avea 2 copii as face aceeasi alegere.Bafta la cumparaturi si sa ne zici daca il cumperi sau nu.
In legatura cu patutul pt bb parerile sunt impartite.Am prietene care imi recomanda patut din material,care se poate plia,poate fi folosit si pe post de tarc si alte prietene zic ca e mult mai stabil cel de lemn.Eu una prefer unul din material,din fas pt ca il pot lua usor cand plec in deplasari.Voi cu ce idei mai veniti?
Apropo majoritatea fetelor mai avem 3 luni si ceva pana la marele eveniment:NASTEREA!!!!
Tecky 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Oana sa-ti povestesc de cate ori am primit un jet in fata cand schimbam copilul? Aviz celor care o sa aibe baietei
Am avut si noi patut portabil cu salteluta de infasat pe care nu am folosit-o niciodata. Nu mi s-a parut comod.

Caprioara, vazut mobila, placut. Tu vrei sa-i pui in aceeasi camera de la inceput?

Bujo, iti tin pumnii. O sa fie totul bine, o sa vezi!

Bobitamica, ma bucur ca ai zis de bine de Polizu

Eu calculez lunile dupa dpn, scad din el. Adica daca am dpn pe 16 august zic ca din 16 martie am intrat in luna a 5-a. Asta daca ma intreaba cineva in ce luna sunt, altfel mi-e mai comod cu saptamanile.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Oana ei asta e ca si cu legile lui murphy exact cand e totul curat atunci face ceva. Mai ales cand sunt mici si treaba mare e mai lichida cand ai epuizat jumate de pachet de servetele umdede si ai dat ultimul luciu si te pregatesti sa pui alt scutec pac mai face ceva cat sa unga tot. Asa ca atunci cand era mica faceam rapid schimbul de pampersi in caz ca mai facea era alt pampers sub funduletz si uite asa consumam mai multi pmapersi. Econom copil nu? Si apoi pishu mai tot timpul se nimerea sa faca si la botez am dezbracat finutza si era asa la tzutzurica goala pe prosops si puf a bagat un pishu, asa is bebeii mici, a mea si acuma o dezbrac sa o duc la baie ii pun halatzelul pe ea si mergem la baie si taicasu' potrivea apa si ea statea langa cada si se uita si deoadat zice Flo da ce curge apa din cada? Eu ii zic ce apa cand colo fiicasa ii boteza slapii. Noroc ca eram in baie ca am mai patit de vreo doua ori asa pe drum spre baie pe carepta. Deci orice e posibil.
Aaa si cand ii schimbi ca au vbomat pe hainutza asta cat is mici mai ales e gata schimbat curat si cand il ridici pac mai baga oleaca cat sa se ude iar. Si iar il schimbi ca nu le place sa stea uzi normal si nici frumos nu miroase si uite asa de aia cand e mic ai nevoie de multe body-uri si sleepsuituri la indemana prosopele si carpusoare si scutecele ca toate sunt lichide pateaza si incidentele sunt imprevizibile.
Da e fun nu stai degeaba te tine in priza.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu stau acasa azi!!
asha mi-a venit
ma duc la alimentara sa cumpar ce mai am chef sa pap si apoi vegetez!!!
si ma duc la stomatolog sa-mi acopere o gaura dintr-o masea ca a inceput sa ma cam streseze
in rest : somn si odihna
mada: inca nu ne-am hotarat cu patutul,oricum o sa fie de lemn,vineri 28.03 plecam la Bucuresti la control si e si Kidex-ul si sambata ma vad cu fetele ,asha ca am timp sa trec si pe la IKEA
..sa vad ce gasesc

Ana-Maria26+
am oMARIA!!!AMR 14sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput