america de sud

america de sud | Autor: gologanii

Link direct la acest mesaj

Fetelor plimbarete, ce ati vizitat pe acest continent?
Visul meu cel nou este sa ajung pe aceste meleaguri, care ar fi topul aici?
eu vreau la ruinele maiase,
spuneti-mi si care ar fi momentul din an pentru o vacanta aici (in Peru de exemplu),
Sper ca ati ajuns cat mai multe prin acele locuri miraculoase..
Astept pareri,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita74 spune:

Super subiect.Eu vreau sa merg in Mexic dar astept sa mai creasca copilul .Am prieteni care au fost vara trecuta in America de Sud si au vizitat Peru ,Venezuela si Venezuela au stat 1 luna 1/2 si au zis ca a fost concediul vieti lor .A fost destul de scumpicel dar merita toti bani .Sa vezi vegetatia de acolo si oameni care sunt tot timpul veseli e super . Eu am o prietena casatorita in Venezuela si cand vad fotografi de acolo inebunesc ,ea locuieste la socri care au o ferma exact ca in telenovele.Daca poti si vrei merita o astfel de vacanta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Gologanii, in Peru, la Machu-Pichu, Cuzco sunt ruinele inca. Ruinele Maya sunt in Mexico. Cand la noi e vara la ei e iarna si invers. Doar ca ei nu au ierni ca ale noastre, cu zapada...

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Gologanii, eu m-am preumblat cu rucsacul in spate 6 luni in Am de Sud : Brazilia, Bolivia, Peru, CHile, Argentina. Fusese visul meu, pot sa-ti spun ca a fost peste inaltimea asteptarilor mele. Toate tarile mi-au placut mult, si sant foarte diferite, de ex Brazilia e foarte diferita de Peru / Bolivia (cultura similara) si foarte diferita de Argentina. Eu m-am indragostit iremediabil de Argentina, dar oricand m-as intoarce in oricare din aceste tari.
In Peru eu am fost in iarna lor. E mai frig, dar e sezonul uscat, si e mai indicat pt calatoriile cu autobuzul (eu am facut totul in autobuz cu localnicii), vara ploua mult si drumurile sant mai impracticabile (si daca ai vedea drumurile cu serpentine prin Anzi, ti se face rau numai cand te uiti si vezi prapastia langa).
Iti doresc sa reusesti sa ajungi acolo !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Avmaria, super!
Eu in America de Sud am fost in Brazilia, Argentina si sudul Chile-ului.
In America Latina am mai fost in Mexic, Cuba si Puerto Rico.
Cea mai aproape de sufletul meu e Brazilia, acolo am stat si cel mai mult, pus cap la cap aproape doi ani.
In sudul Braziliei e racoare iarna (cand e vara in emisfera nordica), nu se compara cu iarna din Romania, dar se simte pentru ca majoritatea caselor nu au incalzire. In nordul Braziliei e cald tot timpul.
In Argentina si Chile poate fi friguletz iarna (la ei), in sud au si zapada.
Eu imi doresc sa merg in Peru candva in viitorul nu foarte indepartat. Si pentru luna de miere ne bate un gand cu Venezuela.
Iar in Brazilia m-as intoarce oricand..

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Multumesc mult fetele pentru raspunsuri, sunteti fericite sa calatoriti atat, va admir! Cred ca aveti jurnale intregi de calatorie!
Sper sa ajung si eu pe meleaguri atat de exotice!
Cat mai multe calatorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Lai, hai ca nici cu tine nu mi-i rusine la ce experienta "latino -americana" ai !
2 ani in Brazilia? Ouaouh ! Banuiesc ca ai fost cu ceva job pe acolo. Si eu am indragit foarte mult Brazilia, e o tara de neuitat care mi-a ramas in suflet, m-am plimbat vreo 2 luni. Ce-i reprosez eu Braziliei : sentimentul de nesiguranta quasi permanent (cel putin daca nu esti intr-un capat de lume), faptul ca trebuie sa ai mereu 2 perechi de ochi, una in fata una in spate, nu poti sa faci ce iti place cum iti place cand iti place. TRebuie sa fii mereu cu ochii-n 10 si oarecum calculat. Da te inteleg cand spui ca te-ai intoarce oricand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

avmariaai gasit cumva zboruri ieftine spre amercia de sud?daca da,imi poti spune si mie te rog

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput