Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Am revenit, dar vad ca nu prea mai e nimeni pe-aici. Piticul meu a papat lapticul si s-a culcat. Cred ca o sa fac si eu la fel.

Hai ca va pregatesc o buna maine dimineata!

Noapte buna si pupici!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
Noi tot ocupate,ne pregatim de o excursie in Ro,iar pana atunci avem muuuultaaaa treaba :spalat,calcat,curatenie.
Iar cand ne intoarcem ,din nou:curatenie si alte cele.

Pupici la toata lumea

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ramy, te pupam.sa faci rpd calculatorul.iti simtim lipsa.
gina, ma bucur ca razvan e mai bine.nici al meu nu a mai facut azi figuri la cresa.duminica tot anunta astia frumos si vreau sa mergem la mama la tara sa facem un gratar sa-l tin si pe el toata ziua afara.sa speram ca e frumos desi la cum e azi afara m-as mira.
dau cafeaua si fac apelul,poftiti la cafeluta.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by gina_butnaru

quote:
Originally posted by ancadragoman

Gina mersi mult dar deja am facut vaccinul de 4 luni ,nu cel de meningita ci unul care il contine si pe asta.
Eu cred ca Razvanel este cam hot

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

E bine ca ati rezolvat cu vaccinul. Eu aseara tocmai ma gandeam ca al meu e mai bine, n-a mai avut nimic de vreo 3 saptamani, si zic sa-i fac programare pentru vaccinul antivaricela. Dar asa se intampla de fiecare data, cand zic ca e bine, hop apare altceva si iar amanam. Cred ca il am cumparat de vreo 2 luni si n-am reusit nici acum sa-l facem.
Da, iti place de Razvanel al meu? Vrei sa ne incuscrim, ca si mie imi place Mariuca ta?

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Daaaaaaaa

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramyteo

Buna fetelor sunt la soramea Mire si de aici va scriu. Calculatorul nu cred ca il voi face asa de repede, cam costa

Nastasie tie ca sa incep de acum ca dupaia ...pana reusesc eu sa il fac...aio cata cafea mai tre sa dau....

Va pe toate si Gina mersi ca le-ai spus fetelor ca sunt...cu calc in vitrina, il tin de bibelou

Va

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

imi pare rau de calc si hai mestereste-l mai repede

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by esaria

buna.
Am fost la medic.M-am hotarat sa raman tot la dr.Visan>Mi-a facut o noua eco si mi-a spus ca sarcina e localizat foarte jos .Trebuie sa vedem ce se intampla in urmatoarele zile,daca vrea sa raman in uter sau nu.Trebuie,de asemenea sa vedem cum se formeaza placenta, sarcina se dezvolta bin, dar.... am intradevar iminenta de avort.mi-a dat sa iau duphaston 4tb.pe zi.si daca e ok pana pe data de 28,...

http://tt.lilypie.com/XnI6p3.png

O sa fie bine dar trebuie sa eviti orice fel de efort pana se prinde bb bine.Utrogestanul il pui vaginal nu?

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nastasie

ramy, te pupam.sa faci rpd calculatorul.iti simtim lipsa.
gina, ma bucur ca razvan e mai bine.nici al meu nu a mai facut azi figuri la cresa.duminica tot anunta astia frumos si vreau sa mergem la mama la tara sa facem un gratar sa-l tin si pe el toata ziua afara.sa speram ca e frumos desi la cum e azi afara m-as mira.
dau cafeaua si fac apelul,poftiti la cafeluta.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

multumim ptr cafea si ptr apel.

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Fetelor am venit la o vecina si mi-a permis sa va salut. Va pe toate si dau cate o ca sa nu raman in urtma
Stiti ca nu ma pot abtine s anu va salut la toate si la pruncii vostrii

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Ramy bine ai revenit si te mai asteptam sa intri de la neamuri ,de la vecini

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Si-acum sa va zic cum a fost ieri la medic: mi-am facut monitorizarea, a zis ca a iesit foarte buna
Diana e tot neintoarsa dar ma asteptam la asta, DPN-ul a ramas tot la mijlocul lui aprilie, mi-a zis ca daca ma apuca travaliul noaptea, s-o sun la orice ora, are telefonul deschis, dar sa insist
Mi-a mai zis ca daca durerile o sa fie nasoale o sa-mi faca peridurala daca vreau si in mod normal o sa mergem pe nastere naturala, poate se intoarce bb in timpul contractiilor, daca nu, la orice mic semn de suferinta fetala intram de urgenta in cezariana. O sa fiu monitorizata pe tot parcursul travaliului. A zis ca daca ar fi dupa ea, m-ar baga direct la cezariana, dar nu se poate, pt ca acordul de cezariana trebuie semnat de cineva de mai sus si fara aprobarea aia nu se poate, asa ca ma resemnez. Mi-a zis ca as avea bazinul foarte bun pt nastere, dar la ce folos...?
In rest suntem ok amandoua, lichidul e in cantitate normala, prichindeaua foarte voioasa, si cam atat. Saptamana viitoare ma duc iar la monitorizare.

35+ cu Diana

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput