Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna fetelor sunt la soramea Mire si de aici va scriu. Calculatorul nu cred ca il voi face asa de repede, cam costa

Nastasie tie ca sa incep de acum ca dupaia ...pana reusesc eu sa il fac...aio cata cafea mai tre sa dau....

Va pe toate si Gina mersi ca le-ai spus fetelor ca sunt...cu calc in vitrina, il tin de bibelou

Va

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ramo, te iertam daca e calculatorul de vina.hai ca uite iti dau o cafea ca nu te superi.asteptam vesti despre el.
gina, ma descurc ca n-am incotro.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Salutare si de la mine, la apel. Am venit la o cafelutza tare daca mai are cineva.
ramy ce rau imi pare ca ti s-a stricat calculatorul. Of, numai belele.
Si noi am folosit aspiratorul nazal mult timp, chiar si acum cand e nevoie il mai folosim. Deci cu incredere ca nu se intampla nimic rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

Buna fetelor sunt la soramea Mire si de aici va scriu. Calculatorul nu cred ca il voi face asa de repede, cam costa

Nastasie tie ca sa incep de acum ca dupaia ...pana reusesc eu sa il fac...aio cata cafea mai tre sa dau....

Va pe toate si Gina mersi ca le-ai spus fetelor ca sunt...cu calc in vitrina, il tin de bibelou

Va

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Ramonel, pai se putea sa nu le spun? Tu ce zici? Mai ales ca incepusera sa puna absente! Pupici si poate il faci mai repede!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

pai da Gina cum sa nu ne spui ca Ramy da trezirea mereu si face prezenta
sa speram ca-l face in curind ca sigur ii lipsim mult

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Adriana (nastasie), asa e, n-ai incotro!

Kati, si eu sper sa-l faca repede, ca fara ea, parca e nu stiu cum... Am vorbit acum cu ea la telefon si statea ca pe ghimpi fara calculator!

Adriana_m, pupici si tie! Mai e si daca se termina, mai facem!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Piticul meu e mai bine, a mancat bine azi, acum se joaca, e vioi, mai e doar putin ragusit. Maine o sa-l duc la cresa.

A, fetelor, am uitat sa va zic ca am pus poze de la Breaza in "Poze Razvan, mami si altele". Acum ma chinui sa pun si niste filmulete, ca aseara nu am reusit.

Va pup si sunt prin zona.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esaria spune:

buna.
Am fost la medic.M-am hotarat sa raman tot la dr.Visan>Mi-a facut o noua eco si mi-a spus ca sarcina e localizat foarte jos .Trebuie sa vedem ce se intampla in urmatoarele zile,daca vrea sa raman in uter sau nu.Trebuie,de asemenea sa vedem cum se formeaza placenta, sarcina se dezvolta bin, dar.... am intradevar iminenta de avort.mi-a dat sa iau duphaston 4tb.pe zi.si daca e ok pana pe data de 28,...

http://tt.lilypie.com/XnI6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

quote:
Originally posted by esaria

buna.
Am fost la medic.M-am hotarat sa raman tot la dr.Visan>Mi-a facut o noua eco si mi-a spus ca sarcina e localizat foarte jos .Trebuie sa vedem ce se intampla in urmatoarele zile,daca vrea sa raman in uter sau nu.Trebuie,de asemenea sa vedem cum se formeaza placenta, sarcina se dezvolta bin, dar.... am intradevar iminenta de avort.mi-a dat sa iau duphaston 4tb.pe zi.si daca e ok pana pe data de 28,...

http://tt.lilypie.com/XnI6p3.png

Va fi bine.Doamne ajuta!

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Fetelor, am reusit, in sfarsit, sa pun si filmuletele noi.

esaria, iti tin pumnii sa fie bine! Sarcina usoara!

Mariaanna,

Ma duc sa-i fac baita lui Razvan, sa-i dau sa pape si sa-l culc si revin la turul de noapte.

Pana atunci, va pup.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput