Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (16)
Raspunsuri - Pagina 19
adriana_m spune:
Salutare
Putina lume pe aici azi. Mai Ramy si pe mine ma enerveaza la culme copii batausi. Si eu cred ca e numai vina parintilor. Ar trebui sa-i invete sa se comporte normal nu cu batai.
Si al meu ar lua bataie de la oricine ca e mai blegut sau finut. Nu-i plac bataile, impinsu, se fereste de orice e mai violent. Asa sunt ei mai sensibili cred.
Pupici la toata lumea
ramyteo spune:
Da Adriana e mai bine sa nu dea ,bine atunci cand va trebui sa se apere ,da inteleg, da asa, Teo cand era mai mica mai tragea cate o palma la oricine ,nu conta ca era mare sau mic dar i-am tot atras atentia si nu a mai dat. Fata asta nu trebuie sa ii faca nimeni nimic ca ea da, mai erau niste baieti afata cred ca putin mai mari ca ea si la unul i-a dat un sut in fund si pe altul l-a impins ,ei povesteau de ale lor si asta ia lovit, saracii copii nu au zis nimic ca era bunasa lu fata asta afara ca altfel cred ca o loveau baietii.
In fine treaba lor cand o sa ii vina batuta acasa de la scoala o sa vada ce "placut este"
Ma duc sa imi culc printesa.
Va
si noapte buna!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ancadragoman spune:
multam ptr cafea
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Hai la o
tare buna! Stefania, ai facut la cafele, sa ajunga la toata lumea! 

Ramona, pupici multi si de la noi! 

Sa vad ce-ati mai scris de vineri incoace si revin.
Adriana_m, Anca si celelalte fete, va pup pe toate! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
acina spune:
Neata fetele,
Adriana , clinica din Bv s-a deschis anul trecut in martie, eu am fost acolo la consultatie am vb cu dr care se ocupa de nasterile in apa.Inainte de asta am vb cu o tipa care a nascut acolo, a fost prima care a nascut in apa la eva...Apoi am mai vb cu cineva care a nascut in august ...Ce sa zic, la prima nastere tocmai se inchisese sectia in care se putea naste in apa la Victoria, apoi la Rupea, m-am interesat...si atunci dar nu s-a putut.Acum e o aportunitate pe care nu vreau s-o pierd.Si acolo si aici la eva de nasterile in apa se ocupa acelasi medic , are mai mult de 1000 de nasteri sub apa , deci chiar are experienta apropo de asta.
Stefania merci pt cafea, ca niciodata am baut si eu una azi, ma simtem sfarsita...
Multumesc de incurajari, sper sa fie bine cu nasterea mea.
Merci pt voturile voastre.
Am o gramada de facut azi pupicesc pe toata lumea revin mai tarziu.
Anca
31 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by acina
buna fetele,
ce mai faceti, vad ca per ansamblu sunteti bine mai toate.
Noi suntem bine , crestem frumos, am luat deja 17 kg si o s amai iau, broscuta mea se misca f mult .
Am facut 31 saptamani dar inca nu vreau sa intru inca in concediu.Ma simt bine si dupa vizita la Bv ma simt mai optimista, sigur trebuie sa nasc in apa.Am vazut poze cu sala in care se produce evenimentul .
Ramane sa merg un pic mai devreme la Bv sa-mi provoace nasterea Dr pt ca Broscuta se face mare si grasa, la eco era deja cu 2 saptamani mai mare decat varsta ei gestationala, deci ar fi un risc sa nu pot naste natural daca o lasam sa se faca mare mare.
Dat fiind faptul ca Andrei a avut 4 kg la nastere si al doilea copil in general este mai mare decat primul, ne putem astepta si la o greutate mai mare pt broscuta.
Fimiu abia asteapta sa vina surioara lui sa-i dea laptic din bibele lui.
Pana atunci pupa burtica si ii da suzi a lui, ii face mai mai si o inveleste.
Va pupicesc pe toate si sa aveti un we placut.
Anca31 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii
Acina, bine ai revenit! Cel mai important e sa fiti sanatoase si tu si broscuta ta! Si eu stiam ca s-a inchis sala de nasteri sub apa, s-a redeschis acum? Nastere usoara!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Dodo-pui
Bodo a fost azi la psiholog si a iesit ff suparat caci ia pus iar "bulina"neagra(nu are rabdare sa se uite in foaie cat coloreaza,se mai uita si pe pereti),adica a plans atat de mult caci abia am reusit sa-l impac fara sa-i pun"cornitze"
.
Ochisorul nu-mi pot da seama cu e,dar cred totusi ca-i fac bine picaturile caci aseara mi-a cerut la un moment dat sa-i pun(cred ca-i obosise si vedea in ceata).
Ramy am votat;
intregul
al mamicilor,burticilor si piticilor.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Dodo, multa sanatate lui Bogdanel!

[pupMama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by nastasie
neata si de la noi.eu sunt satula de treaba.mama a venit la noi si a ramas peste noapte si fimiu s-a culcat tarziu pe la 11 si dimineata s-a trezit la 5.30cu gandul la bunica-sa ca nu a venit sa faca nani cu el.am zis ca nu e adevarat.data viitoare ii pun sa doarma amandoi ca sa nu mai patim asa.acum l-au scos la plimbare si respir si eu un pic.ne-a mancat sufletul de la 5.30.sper sa recupereze la pranz.si eu pe langa el.
in rest suntem ok.razvan a primit si trotineta si acum e numai pe ea.in casa sau afara.
ramy, dau cafea toata saptamana si sa stii ca am si votat.
pupici la toate si un we minunat.
adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
Adriana, pupici lui Razvanel! Imi dau seama ce show a fost la voi!

Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by ancadragomanquote:
Originally posted by gina_butnaruquote:
Originally posted by ancadragoman
Gina uite si de la noi
Stefania doarme aia mica ziua?
ancade
poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
Anca, sunt super pozele cu nora mea!![]()
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele![]()
Poze de la Viena
multumesc cuscra
ancade
poze si filmulete
povestea nasterii
Si eu imi pup nora si cuscra!

Ticker

Poze de la Viena

al mamicilor,burticilor si piticilor.
Doamne ajuta!
cu gandul la bunica-sa ca nu a venit sa faca nani cu el.am zis ca nu e adevarat.data viitoare ii pun sa doarma amandoi ca sa nu mai patim asa.acum l-au scos la plimbare si respir si eu un pic.ne-a mancat sufletul de la 5.30.sper sa recupereze la pranz.si eu pe langa el.