Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by gina_butnaru

Stefania, am uitat cred, sa-ti zic ce scumpa a fost junioara ta la botez! Sa fie sanatoasa!

Mama lui Razvan-Andrei

[/quote]multumim mult!
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by acina

buna fetele,
ce mai faceti, vad ca per ansamblu sunteti bine mai toate.
Noi suntem bine , crestem frumos, am luat deja 17 kg si o s amai iau, broscuta mea se misca f mult .
Am facut 31 saptamani dar inca nu vreau sa intru inca in concediu.Ma simt bine si dupa vizita la Bv ma simt mai optimista, sigur trebuie sa nasc in apa.Am vazut poze cu sala in care se produce evenimentul .
Ramane sa merg un pic mai devreme la Bv sa-mi provoace nasterea Dr pt ca Broscuta se face mare si grasa, la eco era deja cu 2 saptamani mai mare decat varsta ei gestationala, deci ar fi un risc sa nu pot naste natural daca o lasam sa se faca mare mare.
Dat fiind faptul ca Andrei a avut 4 kg la nastere si al doilea copil in general este mai mare decat primul, ne putem astepta si la o greutate mai mare pt broscuta.
Fimiu abia asteapta sa vina surioara lui sa-i dea laptic din bibele lui.
Pana atunci pupa burtica si ii da suzi a lui, ii face mai mai si o inveleste.
Va pupicesc pe toate si sa aveti un we placut.

Anca 31 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

sa ai o nastere asa cum iti doresti..usoara si bb cuminte si papacioasa... necolicioasa
si eu as fi vrut sa nasc in apa..dar din pacate erau lucrurile mult mai complicate..dar nu-i nimc a fost bine oricum ..ca am avut noroc ce scumpel tb sa fie fost buburuzul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna dimineata fetelor sa va fac cafeaua sa va treziti?
Se vede ca e duminnica
Anca am plecat ca m-am uitat la un film si sfarsitul l-am vazut pe reprize ca sotu tot comenta filmul iar eu mai trageam un ochi si la un momentdat imi zice "ai vazut?" iar eu binenteles ca nu atipisem si el a scos un oooo lung ca saracu tot vorbea cu mine dar eu nu mai percutam la ora aia
Stefi printesa
Anca printesa
Va pe toate si puii mici

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

multumim de cafea..tare faza...
si a meu pateste la fel

returnam -ici

avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei

ne dat un vot va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Mergi la inceput

vedeti ce ma mananca dejtele in dim asta?
se vede ca broscutza doarme? si eu imi fac de cap...

ne dat un vot va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Mergi la inceput

Stefi la noi al meu doarme ca fata ma lasa da barbatu se inghesuie pe aci
Da cand am ramas gravida cu Teo niciodata nu ma prindea 7 seara ca la 6 oriunde eram adormeam numai de cate ori adormeam in fund, numai al meu stie, cand ma trezeam dimineata trebuia sa ma imbrace ca nu eram in stare de vroiam sa vad un film seara ii ziceam la al meu sa nu ma lase sa dorm ca vreau neaparat ca sa il vad si ma ridica in fund si stateam da capul imi pica intr-o parte si adormeam eu asa mi-am dat seama ca sunt gravida ca nu rezistam, adormeam automat, trebuia numai sa bati din palme si eram gata nici acum nu imi vine sa cred cum adormeam

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mai Stefi numai razi, hai? Vezi sa nu o trezesti pe printesa
Hai ca va si plec ca tre sa imi trezesc barbatu sa plecam pana la un frate de al meu.
Va pe toate si pe bebeii vostrii

Teo
Perlute

Mergi la inceput

hai ca numai eu cu teo azi...mai,mai... se vede ca e duminica

avem masinutza noua :)

ne dati un vot.. va rugam frumos!!!

Mergi la inceput

Am ajuns si noi acasa doar ca acum Teo mi s-a culcat si eu fug la bucatarie
Stefi ai fost foarte harnica astazi asa ca meriti o ciocolata, sau o cafea, hai? Ce iti place? Te servim ca alta data nu ne-ai scris cu saptamana acum....tare harnicuta.
Va pe toate si duminica placuta in continuare!!

Teo
Perlute

Mergi la inceput