Timisoara, Impreuna...sosirea Claudiei...(92)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Silva, ba nu, p-asta n-o las sa traieste si ea...

Deya, vin si io cu a 5-a varianta...imbraca-te sexy Marioara, schimba-ti look-ul, intra viteaza unde are el spectacol, concert, egal ce...in primul rand, sper ca-ti mai aduci aminte faza din Basic Instinct, arunci asa, un picior peste celalat...intelegi tu...

Ps: sper ca nu in biserica are concert...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

quote:
Originally posted by Doris-Alina
Deya, vin si io cu a 5-a varianta...imbraca-te sexy Marioara, schimba-ti look-ul, intra viteaza unde are el spectacol, concert, egal ce...in primul rand, sper ca-ti mai aduci aminte faza din Basic Instinct, arunci asa, un picior peste celalat...intelegi tu...

Ps: sper ca nu in biserica are concert...

absolut bestial...vizualizez deja tabloul...absolut bestial...

_
pentruEmma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz @Lyme www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ma scuzati...

Silvana, frisca rulzzzzzzzz
Doris, era vorba ca nu te enervezi...ma faci sa-mi dau palme ca ti-am aratat mei. fiecare pricepe ce-l duce mintea. tu stii ce impresie am avut noi cand am vazut imaginea respectiva. impresionanta!
Katik, totu' ok? Lore, cum e Laura?
Doris, vesti despre proiect?
Dana? ai aflat ceva? tinem pumnii maxim!
de Aida nu am dat aseara. cred ca era varza de obosita si nu numai. sper s-o prind azi.
Ana, am facut comanda speciala de Soare pentru domnia ta! vezi, deschide geamu sa vina
Anda, la lasatu' de fumoat
Lormi e sub plapuma cu huzbantu ...ssstttt!

io am avut un inceput de saptamanaaaa...cred ca am luat ou' castigator duminica, ca sa zic asa am prins un client baban, luni am avut negocierile si ieri am primit malaiul in avans, tot. o gramada. din comisionul meu acopar luna asta de plata la mamon, asa ca am o 'gura de aer' la fix, de Paste. ca' chiar simteam ca se strange latzu...ca sa zic asa.
ma duc sa ma echipez, revin mai incolo.
hai, mai bagati o tura

_
pentruEmma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz @Lyme www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Neatza si de la mine...

Mariuca, zici ca e bestiala varianta 5 pentru Deya?
asa gandeam si io, de...varsta de 34 ...
Mey, io tot puric si puric, si incet incet descifrez frustrarea personajului din Dalas...
A...., primit sms ieri de la Danitin, proiect aprobat cu succes si cu felicitari...
Sunt o mamica fericita pentru reusita puiului ei...
Bravos, Danitin pentru idee...
Bey, te-ai procopsit cu ceva malai, hai noroc si la mai mult malai...

Celelalte, la apel...

De azi intr-o sapt are Radu examen la scoala de soferi, tineti pumnii in 2 aprilie.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Nu credeam sa fie cineva mai matinal ,dar vad ca pe Simo nu o intrece nimeni.
Deci merci de .
Noi stam acasa ,Laura este bine doar ca mai are bubitele pe ea,care sper sa ii dispara cat mai curand.Are pofta de mancare ,de joaca ,este vesela,mai tuseste putin .
Deya sfatul mau ar fi uita-l.Si stiu ce spun crede-ma .

Va pup si o zi faina la toata lumea.

Mergi la inceput

Lore, tu esti sigura ca nu-i o boala a copilariei? varicela, ceva?

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Ce sa zic ...doctora de la urgente nu a zis ca ar fi ,dar azi eu o mai sun pe doctora ei sa vorbesc cu ea .Bubitele nu isi schimba nici forma
si nici culoarea ,sunt asa tot timpul .Dar pentru linistea mea o sa sun si daca trebuie chiar merg la cabinet cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Neatza buna,mersi de scuze Mariaa sau de cafea
Doris sa traiasca fetita si sa aveti parte numai de Succesuri toate viata,mai daca vrei du-te plateste rovigneta direct la sursa,la Regionala de Drumuri si Poduri,chiar la poarta e Simona o fosta colega spui ca te-a trimis Claudia acolo se platesc rovignetele,sunt si la benzinarii dar am observat ca era foarte multa lume sa cumpere direct de la ei,cum vrei tu,deci Drumurile Nationale si Autostrazi - care nu-s - sediul e pe fostul Giurgiu in Balcescu,naiba stie cum ii mai zice acuma.Sa pui pozele mele cand ai vreme .
Mai fetelor mersi de aprecieri dar Helmut nici o treaba cica care-i diferenta el vede numai ca in prima sunt serioasa si in a doua rad ,el alta diferenta intre poze nu vede .
Spor la treburile propuse Dana,Anda,Deyaeu zic sa nu mergi daca nu tii neaparat sa vezi spectacolul,cine stie ce te asteapta,incearca sa iti creezi propriul cerc,nu mai cauta contact cu el daca e asa de nesimtit si numai crede de cuviinta nici macar sa vb cu tine,ignora si tu orice intalnire cu el,nu iti va face bine sa il vezi daca inca suferi dupa el.
Katik numai ai vreme de noi,ce e cu tine,gata sarbatoarea,hai la lucru,copiii sunt bine?

Mai da ce-i cu pagina asta cat China?????

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

www.onetruemedia.com/shared?p=4bf033b6a71fda03f8a6fa&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Timisoara

1000 de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

multam,suntem bine numai ca nu mai am vreme de nimik.

Mergi la inceput

Atentiuneeeeee
Atentiuneeeeeee

Sunteti primele care pot vedea...un inceput in actorie...
Ines debuteaza pe marile ecrane...
In premiera nationala, doar voi aveti parte de primele secvente din videoclipul in care joaca Ines...

Ines actrita

POZE CU NOI

Mergi la inceput