Nou stil de viatza (192)
Raspunsuri - Pagina 6
Delidana spune:
quote:
Originally posted by puskin
Eu am ajuns la serviciu, mi-am facut o cafea si acum incerc sa ma apuc de treaba. Dar nu prea am chef .
Cu cit te apuci mai repede cu atit termini mai repede. Sau asta nu e valabil si pentru servici?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
puskin spune:
quote:
Originally posted by Delidanaquote:
Originally posted by puskin
Eu am ajuns la serviciu, mi-am facut o cafea si acum incerc sa ma apuc de treaba. Dar nu prea am chef .
Cu cit te apuci mai repede cu atit termini mai repede. Sau asta nu e valabil si pentru servici?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Teoretic da ....
hcclara spune:
Salutare fetele! m-am tuns...scurt, imi sta bine, nu am baterie la camera, nu am nici fotograf, poate fac la Pasti niste poze si atunci va arat, dar imi sta bine si sunt multumita.
Carmen, multumesc frumos de urari pt tati, esti o dragutza. ma bucur ca se simt piticii tai mai bine! l-am trimis pe al meu la dr ce copii, se pare ca nu e in concediu, ce bine, si mi-a mai dat o sticla de nurofen si un sirop de tuse, spasmo-mucosolvan, la noi asta are efectul cel mai bun!
Marilena, multumesc, sper sa-i treaca repejor! si zici ca mergi si tu la tuns? Mara e la gradi?
Delia, la multi ani tatalui tau!
eu cred ca trag un pui de somnic daca se culca si copii!
Carmen, aluatul la pizza, il faci cu o seara inainte?
Eftimie C. spune:
Buna ziua!
Iar am de citit din urma
Mai, vorbiti de ploaie si de ninsoare si... imi faceti
Tzuni nu plange, ca eu is maritata si la mine nu mai ploua de ceva vreme
Mamica dulce bafta la examen!Eu sunt pe baricade cu dieta si nu ma las.
Gusta nu ma certa pentru miscare, ca acuma fac cat de multa pot.Azi iar m-am plimbat 1ora.
Anda piei ispita cu prajitua ca dau iama in tortul copilului.Da' ia zi, era light?
LA MULTI ANI, pntru taticii Deliei si Claudiei Chiar , am auzit ca in unele tari se serbeaza azi ziua tatalui.La noi nu exista.De fapt e cea a barbatului pe 9Martie cand beau 40
Salut toata gascaO zi buna tuturor!Merg sa citesc din urma.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
hcclara spune:
Eftimie C., multumesc mult!
Delia, imi place culoarea fetei din poza, eu nu aveam lungimea potrivita sa-l tund altfel, doar in ultimul an de faculta am avut par mai lung ca ma gandeam ca o sa ma marit acusi si sa-mi pot face freza la nunta! in rest, numai asa pana la umeri! de vopsit nu-l mai vopsesc ca l-am vospsit acum o luna, dar tare repede imi creste, il samponez cu culoarea alunei, tine un spalat!
tumpi spune:
Salutare Gasca
in primul rand La multi ani! tati de Claudia si Delia, fetele sa va traiasca taticii si sa ii aveti cat mai mult langa voi.
Carmen, ma bucur ca sunt puii mai bine
Claudia, sa-ti fie de bine cu tunsoarea.
Gusta, ai grija cu raceala si asteptam poze cu noua tunsoare.
Liris ar fi bine sa mergi la dr sa vezi care sutn cauzele.Eu ultima data cand am fost la dr mi-au luat probe din gat, nas si din "bubitele" de pe fata.
Rolo, acelas sfat si pt vine.Apropo ce tipuri de cosmetice folositi?
Louiseabun ceaiul
Anda, aceeasi intrebare o pun si eu, era dietetica praji?Ca mie una imi palce f mult cea cu branza.
Ruxandra, sti vb aia, cheful vine mucind
Violeta, o zi buna la munca azi
Anky, puiutul tau cum se simte?
Crys, astept meniul tau, la fel si restul colegelor de trupa.
Mamidulce bafta la interviu azi
Meniul meu de azi
ora 7 un sandwish si o cafea
un baton cu musli si 2 ceaiuri
ora 12: 2 bucatele de branza frantzeasca light si un castron de cereale
pranz, spanac si probabil un copan de pui pe gratar
seara:o salata
Ma duc sa ma intind putin ca sunt franta, revin....
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
Venita de la cumparaturi.
La multi ani la tatal lui Delia si al lui Claudia.
Claudia azi Mara e libera si o sa fie pe post de spectator la tuns.
Carmen tu vrei poza pusa .Stii ca am zis ca ma mai gandesc daca mai arat poze.
Louisea si Delia am luat o culoare la vopsea imi e si frica ce o sa iasa deja stau cu emotii daca sa incerc sau nu,dar cum vreau schimbare sigur am sa incerc.
Poza am sa pun pentru ca imi sunteti dulci dar diseara dupa ce vine olandezul acasa .Gata ma duc la treaba ca mi-am luat azi o orhidee si flori si cateva ornamente si ma simt mai bine.Doamne ce lucruri minuscule ma fac bucuroasa.
Meniu de azi
cafea ceai si un ness
mere
lapte cu gris(totul dietetic)
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Am reusit sa citesc cat de cat din urma, aveti o viteza la scris ceva de speriat
La multi ani tatici de Claudia si Delia, sanatate multa le doresc!
Carmen ma bucur ca baietii se simt mai bine.
Claudia sa-ti fie de bine tunsoarea si asteptam poze cand poti pune. Vreau sa ma inspir si eu de la tine si de la Gusta, vreau sa ma tund si eu, dar mai aproape de Paste.
Cuscra daca te decizi sa pui poze, dabea astept sa le vad. Sunt sigura ca iti va prinde bine schimbarea.
Tumpi sport faci? Eu aseara am facut doar 3 km de bici, eram asa de obosita ca dabea mai puteam misca picioarele. Azi sper sa fac mai mult, cu toate ca am multe de facut.
Meniul meu de azi:
- un sandwish si o ciocolata calda, un mar
- cartofi, ciuperci,rosii la cuptor cu salata verde
- un iaurt
Crys si Dany
CRISCOSTY spune:
Anca bafta la examen.
Eftimie am sa fac si poza cu raiatii sa-mi spuneti cum arat de indata ce pun bateriile la incarcat. Cred ca maine sau vineri fac si va arat. A mancat Edi capsuni?
Crys si Dany
carina spune:
Fetele dragutele, era prajitura pentru sot, deci no diet. Eu am luat doar o lingurita din ea.
Tumpi: iti scriu mai jos o reteta de praji cu branza diet:
250g Quark/sau Ricotta/sau brīnza moale si cremoasa de vaci (eu pun Exquisa quark, 48cal/ 100) - 125 cal
1 doza mica de mandarine/ ananas/ caise (am am facut cu ananas)
coaja de portocala - la ananas, cam 200 g/ 120 de cal
1 pachetele zahar vanilat/ fiola de vanilie
1 plic budinca vanilie(Dr.Oetker) (eu am pus putin mai mult de jumate - cam 50 de grame) - 175 cal
indulcitor echivalent cu 80 g zahar
1 vf.cutit sare
2 oua - 140 cal
1 lingurita praf de copt
Fructele din doza se pun la scurs. Se mixeaza ouale+indulcitor+zahar vanilat+sare+coaja rasa de la porto(cīta doriti).Se adauga brīnza,se mixeaza mai departe.Amestecati praful de budinca cu praful de copt,presarati peste amestecul de brīnza,mixīnd īntr-una.
Se pune hartie de copt intr-o tava cu pereti detasabili (mai micuta sa fie). Se toarna jumatate din aluat īn tava,dupa care se aseaza feliutele de fructe deasupra.
Turnam si jumatatea cealalta de aluat peste,si dam la cuptorul īncins la 180-190°C timp de 45-50 minute.
In total prajitura are 560 de cal.
POfta buna,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai