Nou stil de viatza (192)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Claudia,DeliaLa Multi Ani ! pentru taticii vostrii.
Tumpi,merci de intrebare,Cris e pe antibiotice acum.
Tumpi,iti plac produsele astea de la www.lidl-linessa.de/milchprodukte.php?se=8" target="_blank">LIDL.Mie imi place tare mult inghetata de zmeura cu 0,3% grasime.
Gusta,te-ai vopsit?.
Anda,merci de praji,arata tare bine.Scriu si eu reteta.
Poftiti la cafea.
Sper sa ajung azi si pe la Metro sa cumpar miel si maruntaie de miel,sper sa gasesc ceva in afara de rinichi si splina.Iepure am cumparat deja.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Anda multumesc de reteta si pentru sfaturi.Chiar ca ai devenit experta in nutritie de cand cu dieta
Cris n-a mancat Edi capsunile pentru ca erau si fructe de padure si "nu erau adevarate", dar le vom pune intr-o prajitura "light"(ca sa pap si eu)
Carmen cum se simt baietii azi?
Delia tu cu stomacul cum mai stai?
Yubi multumesc Succes si tie la slabit!
Olo daca esti asa de iubita si apreciata, de ce vrei sa pleci din firma?Ai gasit ceva mai convenabil?
Zuzilici cum stai cu sportul?Castigam concursul de Paste?

Eu sunt in perioada de nostalgie si ascult melodiile tineretii mele.www.youtube.com/watch?v=gTVRX7uu_2c&feature=related" target="_blank">Va mai aduceti aminte de baietii astia?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by louisea

quote:
Originally posted by Delidana

Louisea, bun ceaiul de menta. Merge numa' bine cu prajitura Carinei.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Io m-am facut ca n-am vazut praji

Mai ales ca aseara pe la 8.30 mi se facuse foame (mai mult pofta) si nu m-am abtinut sa nu-mi fac cartofi pai (dietetici) cu usturoi si am papat o farfurie destul de mare Si se pun direct unde nu trebuie

Buna dimineatza! Vai mama mea cat ati scris... Si despre ce scrieti.

Louisea n-am mai mancat cartofi cu usturoi de-o vesnicie. Chiar ma mir ca nu mi-a cerut barbata-meu deloc pana acum. Dar acum sa stii ca-mi ploua in gura. Daca eram o sfecleam rau de tot.

Tzuni, Mephala multumesc de dedicatii. . Cum se mai simte Teo, Mephala?

Anda freziile sunt ale tale indiferent daca esti or nu suparata. Ce vesti mai ai de la "relatii" referitor la iinscrierea la scoala a Carinei?

Hopes felicitari. Cand incepe Eduard gradi? L atoamna cumva?

Violeta daca dispari o zi sigur gasesti alt capitol. Iar a inceput furia scrisului pe subiect.

Olo, tu vorbeswti serios? Chiar ai 7 saptamani de concediu? Da si la "baba" macar o saptamana. Eu abi a am 2 dar daca le zic la astia ca voi aveti 7 o sa creada ca-s la greu. Vai mama mea ce huzur pe voi.

Ruxandra nici cu 5 ale tale nu mi-e rusine. Daca-mi dai si tu una fac 4 numai bine de 2 ori/an cate 2 saptamani in Caraibe.

MamicaDulce bafta la interviu. Sa vi cu vesti bune.

Anky sanatate baiatului. Asteptam idei din carte cand ai sa ai timp.

Marilena te mai doare urechea? Cum ai dormit azi-noapte? Tot pe olandez?

Recunosc ca n-am citit tot asa ca merg sa recuperez si revin.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puskin

Neata,

se uita omul la un film seara si voi va faceti de cap . La mine ieri a nins, se pune???

O zi minunata,
Ruxandra

Se pune daca ati facut ceva pe vremea aia. [/blue]

ZIETGEIST

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

Claudia, ca sa vezi coincidenta, tatii nostri sint nascuti in aceeasi zi.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Delidana, Claudia sa va traiasca tati, sanatosi .

ZIETGEIST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Gata , m-am trezit, defapt as mai fi motait da a sunat telefonul.Si atata m-am enervat, una ca m-a trezit fara ca eu sa fiu inca gata sa ma trezesc si sa-mi spune pers respectiva ca prietenul ei pleaca maine, desi stiam ca vineri si o rugasem pe mama sa-mi trimita ceva prin el.of, der ce nu ma lecuiesc ca stiu ca nu toti fac acelas lucru ca si mine.Plus ca o rugasem pe mama sa-mi trimita urzici si loboda rosie, dar mi-a spus ca o sa ajunga cam vestejite aici si defapt daca stau sa ma gandesc are dreptate ca tipul nu ar fi venit la noi sa ni le aduca ar fi tb noi sa mergem si cine stie cand ajungeam, dar in fine, mai bine o pun sa-mi faca pachet sa trimita prin Eurolines.
Anky, inghetatele lor nu le-am incercat,dar de ex acum branzeturile de la ei le am si-mi plac.Sau iaurturile.
Eftimie, super melodia, asa o melancolie m-a apucat si mi s-a facut un dor de perioada aia, mama mama.
Ruxandra, ai trimis cumva ninsoarea la mine?Aici ninge cu niste fulgi mari ca nici nu-mi vine sa cred ca mai e putin si vine aprilie.of, of
Carina, merci de reteta, am sa o notez sa fac.
[b]Cris/b], bravos pt mersul pe bicicleta, eu una nu mai sunt in stre sa ma sui pe crosstrainer.
Azi am folosit iara pedometru.Am facut 7488 de pasi, adica 252 de calorii pierdute.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Am scris dimineata, mult; nu stiu ce am facut dar mi s-a resetat tot si nu am mai avut timp sa o iau de la capat! Nici nu mai stiu ce am scris, sunt atat de confuza! Cred ca ma paste "nr. 9" cum i se spunea inainte!
Am fost la analize, si ieri si azi pentru rezultate; mi sa- pus diagnosticul de vertij . da, parca eu nu stiam ca-s ametita! Mi-au dat 2 tratamente , am luat cand am venit cate o pastila din fiecare si acum ma simt mai rau decat inainte! De fapt mi-e atat de somn de parca am luat diazepam! M-am uitat pe prospecte, nici vorba de asa ceva la reactii adverse. Tocmai am tras un pui de somn de o juma' de ora si nu reusesc sa-mi revin. Mi-am facut o cafea, poate, poate!
Of, batranetile astea!

Carina, citeam undeva ca tu ai o rata metabolica de 1900-1950 cal/zi , ca sa nu te ingrasi; unde ti-ai facut calculul? Eu am gasit undeva pe net un cal. al RM, si mi-a socotit pentru mentinere , la 1.64 cm si 57kg., doar 1340 cal/zi pentru mentinere. Deci ca sa slabesc trebuie sa mananc mai putin de atat! Mie mi se pare cam mare diferenta intre cele doua. Cum ai calculat?
Acum ma duc sa mai citesc din urma! daca nu uit, revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Zuzuliciumerci mult. Da la toamna incepe atunci suntem mari avem 2 ani si 10 luni. Si poate o sa spunem mai multe cuvinte pe care sa le inteleaga si altii
Felicitari ptr. caloriile pierdute. Destul de bine.

Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Tlaura de la ce se face acest vertij? Nu ti-a zis? Bine ca ai fost la medic

Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Tlaura,asa este,ca sa slabesti ar trebui sa maninci cam 1100-1200 de calorii si sport bineinteles.
Zuzulici,o sa scriu deseara citeva idei din carte.Isabela ta ce mai face,cind va mutati?
Tumpi,merita sa incerci si inghetata.Si eu iau iaurt si brinzeturi tot de Linessa.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput