Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (130)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

http://www.ro.netlog.com/go/out/url=-aHR0cDovL3d3dy5tYWdpZS5icm8ucm8v

Poate sexul, in ultimile luni de sarcina sa provoace travaliul?
Doar daca sexul e intre sotul tau si o alta femeie.

Nasterea poate provoca hemoroizi?
Nasterea poate fi folosita ca si cauza pentru orice problema pe care o ai.

Sotia mea a nascut saptamana trecuta. Cand isi va reveni?
Cand copilul va termina facultatea..

E important sa fiu alaturi de sotia mea atunci cand naste?
Nu, atata vreme cat termenul de "pensie alimentara" nu te sperie.

Daca de la inot se slabeste, unde gresesc balenele?

sovi 34+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randuicile toate,
In primul rand, FELICITARI VIO PENTRU BEBE SEAN DULCEL FOC, SA FIE SANATOS SI PAPACIOS, IAR TU SA TE REFACI RAPID SI SA AI LAPTIC DIN BELSUG PENTRU EL!
NASTERE USOARA MAINE, ELARA, SI RECUPERARE RAPIDA! TINEM PUMNII!

Pucca, felicitari pentru bebe pufosica, bine ca te-ai linistit, Doamne ajuta sa se termine cu bine!
Cory, multumim pentru dedicatii si cuvintele frumoase, am reusit sa dau apa la soricei!
Sovi
Clau si Naty, bebelusele voastr sa le treaca coliceii, curaj si rabdare, mamici!
Gecko, nu mai ai nici tu prea mult pana sa vina barza. Sa fie cum iti doresti!

Eu sunt tot racita, am scapat de faza cu gatul, am inceput cu tusea si se mentine nasul infundat.
Am incercat sa-l imbarbatez pe randunel aseara, nu stiu cat am reusit ca era suparat, dar azi parea ceva mai bine. Cred ca refuza sa se gandeasca la ce va fi.
Azi o sa calc si eu, sa vad ce, hainele noastre sau pe ale lui bebe.

Cristina34+

http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Sovi, super

Fetelor, aseara am avut si eu ceva dureri de spate si de burtica, am luat un No-spa si mi-au trecut. Se pregateste organismul, oare nu e cam devreme?

Cristina34+

http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Clau - am folosit preparatul si la Catalin si a dat rezultate. De el mi-a pove si pediatra copiilor (de la Medlife) si cica nu au vrut sa vanda patentul la nimeni..Pana acum doar sotul a fost sa dea comanda, stiu doar ca e o farmacie pe langa Mall Vitan..Iti spun diseara! Cata despre celelalte metode...nu functioneaza nimic prea bine, dar incerc totul. Ba chiar am observat ca ziua, de la atata oboseala si neliniste fac laptic strict pt bb..Noaptea cand ma odihnesc am sanii tari si fac lapte cat pt 2 bebei...

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Sovi - fara sa vrei ai atins un subiect delicat: HEMOROIZII DUPA NASTERE! Mai are cineva problema asta??? Ca eu simt ca mor si alta nu! In viata n-am avut astfel de duerei. Azi m-am programat la Proctoline ca niciun remediu nu functioneaza! Sa vedem ce zic si ma marii specilistilor in proctologie...

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Roxana, si eu cam stau cu teama la faza asta, ca vad ca au aparut niste urati maruntei care acum nu ma supara, dar am auzit ca multe se pot intampla la nastere :(
Succese la clinica si sper sa nu ajungi la operatie. Poate ne spui si noua ce ti-a recomandat.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Roxana, eu am avut hemoroizi dupa nastere, ff nasol, inteleg bine...Am folosit Ultraproct si cu rabdare, cam intr-o saptamana, s-a rezolvat.
iar mi-a plans pitica de mi-a rupt sufletul...si e atat de mica...

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Naty, asta mi se pare culmea! Sa nasti prin cezariana si sa faci hemo... Eu credeam ca apar de la efortul pe care il face mama la expulzie, dar se pare ca e alta cauza.
Sanatate la norutza!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Salut randunici mari si mici!

raciturile - aveti grija de voi fetelor!

Elara, bafta multa maine, sa mearga totul bine si sa te recuperezi rapid!

Violeta, felicitari mamico! Am vazut si pozele cu bebe Sean - un scump si jumatate. Sa-ti traisca, si sa fiti fericiti toti trei! Ne-ai dat ceva emotii ca nu mai stia nimeni nimic de tine...

Mamici de bebei cu colici va urez sa treaca repede!!! Notez toate sfaturile voastre, ca mi-e teama ca o sa ne fie si noua de folos. Roxana sunt si eu curioasa care e preparatul ala de la farmacie care functioneaza.

Eu ieri am avut o zi foarte proasta - fara chef de nimic, doar de zacut in pat . Azi vad ca imi e mai bine, si m-am apucat iar de aranjat si ordonat, spalat si calcat.

Aaa, cat despre dunga neagra - la mine mai are de urcat vreo 5 degete... Asa mult?

Kya 36+ cu Sanziana
Pana la AMR 4

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Buna fetele...
Eu am intrat sa va spun ca nu prea mai pot intra pe forum deoarece bebelina mea vad ca vrea sa vina acum...
Am fost azi la spital sa-mi mai faca dr analize si mi-a zis sa stau numai in pat ......colul meu e mobil(ce inseamna?)moale, scurt si parca simt ca scap bebe jos....mai trebuie sa ma duc si vineri sa ma mai vada inca o data(normal eu figurez ca internata dar nu are cine sa stea cu Bianca,care e racita bocna si eu deasemenea..., si de asta i-am zis ca stau acasa..)
Oricum bebelina mea e destul de dezvoltata dar dr a zis sa mai stau macar 1 saptamana si dupa aia pot naste oricand
pe toate

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina36+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-4 Saptamani pana la

Mergi la inceput