Mamici norocoase de sept-oct2008(28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ma bucur ca va place, Denisa si Delphinas. Intr-adevar e amuzant...
Anca 81, si mie imi plac Daria si Teodora. Sotul meu chiar a zis Teodora cand l-a intrebat Iosup de nume...In fine, asa a zis si prima oara, la prima fetita si o cheama Alexandra
Cu Teodora am o singura problema, asa cum zice EvaF nu e prea international. Adica se pronunta greu in engleza, doar daca i-l prescurtez la Thea sau Dora, atunci e ok, se pronunta si exista.
Am un prieten bun care momentan lucreaza in Belgia si a avut mari probleme cu numele. Nu il poate pronunta nimeni (il cheama Razvan), la un moment dat vroia sa si-l schimbe...
Nu vreau sa ma risc, poate va dori sa lucreze afara sau se va marita cu un strain, sau va pleca la studii, trebuie sa fie un nume accesibil si usor de pronuntat in orice limba.
Si da, un singur prenume, si eu am aceeasi idee...Chiar daca eu si sotul avem doua prenume, mai mult ne-au incurcat, mereu! Tot timpul am completat si numele codita, in toate actele, cererile etc, de mi s-a acrit...si nici nu l-am folosit niciodata, nu m-a strigat nimeni dupa al doilea nume. Asa ca fetitele mele o sa aiba un singur prenume si ala bun

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

dyanira si pe sotul meu tot Ionut il cheama iar pe mine Iuliana. Ne gandisem la un nume care sa inceapa tot cu I si unul singur sa fie, avand in vedere ca si la noi tot asa este. M-am gandit la Ianis dar....nu cred ca ramane. Altul frumos si de baiat cu I nu mai stiu...

Imi plac si mie Luca, Matei, David.. dar prea intalnite sunt in ultima vreme, avem o gramada de prieteni ai caror baietei se numesc Luca si Matei.

Grea alegere

16+
Mamica de septembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

am mai vazut ca optati pt numele bunici. am citit undeva pe un site legat de biserica si alegerea numelui ca nu este indicat sa punem copilului nume al unei persoane care am indragit-o dar care nu mai este printre noi. se spune ca mereu vom cauta in copilul nostru persoana care am indragit-o si mereu ne vom asocia copilul cu cel/cea care nu mai este.
acum fiecare pune la bb ce nume vrea. cred ca o paslesc acasa ca vad un somn cat china de mare.

poze

7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Buna burtici!

Kid - super amuzant e BB ala care danseaza si mi-a iesit baiat, mai incercase unul de pe DC si tot baiat imi arata - asteptam sa vedem daca se adevereste

Cat despre nume - inca nu ne-am gandit, dar mai avem timp

10+

Mergi la inceput

La mine nu se potriveste, in tabelul dat de tine Kid cica-i fetita. As muri de ras sa fie asa, oricum sansele sunt mici, Iosup e cam greu de pacalit

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Mai putin si plec si eu la doctor, am programare la 18.Am niste emotii cat casa....................
Mi se pare ca trece timpul din ce in ce mai greu...

Diana
16+ sper la un

Mergi la inceput

dyanira bafta multa la eco. Sa intri sa ne spui daca-i fetita sau baiat, sigur vei afla!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Dyanira, bafta la eco, cu siguranta vei afla si sexul bebe-ului.

Burtici, unde sunteti?

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Puiutzul nostru

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

am incercat si eu metoda calendarului chinezesc, dar am probleme: pe bebe l-am conceput in feb cand aveam 31 ani si 11 luni si iese . Daca pun 32 ani iese . ne lamureste "nenea Iosup" pe 25 aprilie.
in privinta numelui sotul alege un nume si eu unul. Pana aici de acord. Daca este fetita vrea sa o cheme anca(imi place si mie), ramanand sa aleg eu un al doilea nume in asa fel incat sa nu se creeze o "cacofonie", numele nostru de famelie incepe cu CO. M-am gandit la Teodora sau sofia, dar mai am timp sa ma razgandesc, mi-ar placea si marina.
Ehehe si acum problema, daca este baiat vrea sa il cheme......Vasile, fara discutie. Ce voi face, nu shtiu, ca nu ma pot pune cu nebunu". Eu vreau Mihnea. Deja cand ma suna, maica-mea ma intreaba"ce face vasilica?". Degeaba i-am nexplicat ca vor rade copii de el la scoala, ca este mielul vasilica, nu si nu. O tine pe a lui. Iar eu nu cred ca pot sa fug din spital sa declar copilul, nu? Asa ca voi fi mama de "vasilica". Numai sa fie sanatos ca pana la urma o fac si pe asta si vad ce negociez de la domnul sot ca sa accept.

8+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Si eu sper ca voi afla!
Si mai sper sa fie baiat!

Imi fac galerie singura!!!!!!

Diana
16+ sper la un

Mergi la inceput